cappy16
Válasz pingvink93 kommentjére
2020. jún. 19. 12:50

lobbyban legfelül lesznek azok amikre már regeltél, bár gondolom már késő

Vegul vissza utaltak a penzt. Koszi azert az infot!

novy
Válasz cappy16 kommentjére
2020. jún. 19. 17:31

Továbbra is úgy érzem, hogy elég kevés pontos információt olvashattunk a teremről (ezzel nem az akadémiát okolom), ezért érdemes lenne, ha az aktív és hiteles játékosok megosztanák a tapasztalatukat, ezzel is segítve egymást.

Vhol korábban olvastam, hogy a PVI index 0,5 és 2 közötti szorzó, de vélhetően ez nem teljesen pontos, mert nálam ma az egyik sessionre 0,42 jött ki, a korábbiak amiket megnéztem pedig 0,6-0,7 környékén voltak. Vélhetően igaz lehet az a becslés, hogy 60%-ra jön ki hosszabb távon, ami ugye 0,6x szorzót jelent. Elképzelhető, hogy feszesebben játszottam a mostani sessionben és ezért lett alacsonyabb, de zömében 500 handek alatt szerintem nincs lényeges eltérés a vpip értékeim között, így azt gyanítom, hogy azokban a sessionökben, amikor pozitív, vagy még inkább nagyon pozitív a winningsünk, akkor becsökkenhet 0,5 alá is a szorzó.

Ha a tényleges fizetett rake-hez viszonyítva számolunk tehát egy 0,6x szorzóval, akkor nagyságrendileg 40-42% rakeback jön ki. Ezt egyébként nem gondolom rossznak, főleg úgy, hogy ebben csak a fish buffet és az akadémia rakeback van benne, a többi promóval most nem foglalkoztam (pedig a big hand jackpot még eléggé meg tudja ezt dobni). Érdemes lehet megvizsgálni, ötletelni, hogy az egyes limiteken, hogyan alakul a rake, valóban annyival könnyebb-e a mezőny, hogy még így is megéri itt játszani. Nagyságrendileg 100k handet biztosan le fogok tolni NL500+, szívesen megosztom a tapasztalataimat majd. A többi limitről is érdemes lehet összeülni és közösen számolgatni.

GL!

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 19. 18:13

@novy:

még azt is érdemes megnézned, hogy mennyivel több rake-t telmelsz mert preflop is fizetsz rake-t ha 3b-elsz. illetve a cap (1k-n 10$, 500-on 8$) jóval magasabb mint más termekben (3-4$).
nekem sikerült 0,3 PVI-t hozni valamivel több mint 30k handen (nyilván nem 1k-n).

szóval ha sikerül is 40%+ valós RB-et hoznod lehet nem jobb mint máshol 20-25%?!!??

kíváncsi leszek a tapasztalataidra és nagyon remélem nem vmi downswinges szakaszt fogsz ki. remélem jól szétcsapod őket és kiderül mennyi is az annyi!

Image

11john11
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 20. 15:23

Ti be tudtok lépni a kliensbe? Nálam nem tölti be...(egész napos probléma)...zajlik vmi karbantartás esetleg amiről nem tudok? Köszi a választ!

novy
Válasz 11john11 kommentjére
2020. jún. 23. 2:12

Nem tudom, hogy segít-e, de nekem ma gond nélkül futott a kliens.

Tudtok vmit a pokercraft luckmeterről? Mi alapján kategorizál vajon, figyeli az all-in szitukat? Eddig nálam végig a no luck világított sárgán, nem tudtam, hogy az jelez-e vmit, de ma elmozdultam a bad runba végre. :confused:

Aenima
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. jún. 23. 3:30

Még a micro russian cash ami megérheti mert a 3bb rake cap az igencsak jó a versenytársakhoz képest.

"russian cash" :D:D:D

Tolja valaki ott? fast fold PLO 50 és 200 között? Vélemény?

novy
Válasz Aenima kommentjére
2020. jún. 24. 20:56

Megtalálható vhol a hivatalos rake struktúra a teremben? Feltűnt, hogy a rake cap nem áll meg 10$-nál, ez hogyan lehetséges vajon?

chivasr911
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 24. 22:07

30bb felett levesz 1bb-t a potból, most nem találom hol van, de pár hónapja csináltam egy rake kalkulátort, és akkor még megtaláltam valahol a hivatalos oldalon

novy
Válasz chivasr911 kommentjére
2020. jún. 25. 0:14

https://en.ggpoker.com/poker-games/texas-holdem/

Ezt találtam, ez alapján NL500-on 8$ a rake cap. Sajnos elég nehéz lenyomozni a hand history alapján a pontos levett összeget, de ma volt egy handem, amit visszanéztem és 6-6$ rake-t vett le mindkettőnktől. Nehezíti a számolást, hogy az asztalnál a tizedes jegy utáni részt nem mutatja a stackünkből, csak ha ráviszem az egeret.

Feltételezem a run it twice opció nem jár extra költséggel.

novy
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 25. 0:21

Igen, találtam egy újabb handet, ahol összesen 12$ került levonásra. Ez a plusz 1bb, akkor mindig a big hand jackpotba megy?

Élő ügyfélszolgálat