teki1222
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 25. 0:27

fejenként annyi a cap!!! szóval 3as allinnél 3* a cap mértéke

novy
Válasz teki1222 kommentjére
2020. jún. 25. 0:33

Az azért nem lehet, mert egy allinnél sosem vesznek le 16$-t, pedig az 5% alapján elérné. Meg egyik teremben sem fejenként számolják a rake capet...

kacsa1st
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 25. 11:47

Igen, találtam egy újabb handet, ahol összesen 12$ került levonásra. Ez a plusz 1bb, akkor mindig a big hand jackpotba megy?

Igen az 1bb a jackpotba megy, ezt régebben és is olvastam a honlapon. De nem értem hogy lett 8 helyett 12 levonva?! Jah nem értétek el a cap-et de a 30 bb túlléptétek.

Ami furcsa volt hogy regular asztalon fosta a quads-t, r&c-en ahol nincs ez a promó ott talán ha 1x kaptam 4egyformát :)

Bár nem volt túl nagy a minta.

novy
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. jún. 25. 14:32

Ugy jon ki a 12$ szerintem, hogy 8$ rake megy std rakebe, ez ugye a cap. Plussz levesznek meg 4$-t a big hand jackpot miatt is, amit mondjuk szerencses esetben majdnem visszakapsz ha kelloen gyakran talalsz be a jackpotert.

Nekem mar 2x volt pokerem, de sajnos mindketto flopra erkezett, igy nem jart erte jackpot.

kacsa1st
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 25. 16:07

Nekem mar 2x volt pokerem, de sajnos mindketto flopra erkezett, igy nem jart erte jackpot.

ezt könnyen elkerülheted: pp-vel minimum 15bb-t openelj :D :D :D

teki1222
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 25. 18:42

ÖSSZESEN kell 15bb sztem 7,5 bb open elég

novy
Válasz teki1222 kommentjére
2020. jún. 25. 19:11

Egyertelmuen le van irva, hogy 15bb-vel kell hozzajarulni a pothoz, hogy megfelelj a felteteleknek. Ezzel osszhangban van, hogy 30bb felett vonjak le az extra raket a jackpotert.

Sajnos az utolso ket hozzaszolasod egyertelmuen fals informacio volt a topikban, arra biztatlak tajekozodj kicsit jobban, mielott beirsz ide barmit is vagy inkabb maradj csondben, nehogy masokat is megtevessz igy!

Zsolti07
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 26. 8:31

Továbbra is úgy érzem, hogy elég kevés pontos információt olvashattunk a teremről (ezzel nem az akadémiát okolom), ezért érdemes lenne, ha az aktív és hiteles játékosok megosztanák a tapasztalatukat, ezzel is segítve egymást.
...
Érdemes lehet megvizsgálni, ötletelni, hogy az egyes limiteken, hogyan alakul a rake, valóban annyival könnyebb-e a mezőny, hogy még így is megéri itt játszani. Nagyságrendileg 100k handet biztosan le fogok tolni NL500+, szívesen megosztom a tapasztalataimat majd. A többi limitről is érdemes lehet összeülni és közösen számolgatni.

GL!

Ez szerintem is jó kezdeményezés lenne, engem pl. az érdekelne, hogy micro-n van-e aki olyan nyereségesen játszik, hogy érdemes neki ezt a termet választania. Én 44k hand-et toltam le NL10-en, de a Pokercraft-ben hiába volt szép a teljesítményem, a bankrollom olyan szelíden növekedett még úgy is, hogy first deposit bónuszom is volt, hogy úgy döntöttem, hogy hagyom a bónuszt, és visszamentem inkább a Stars-ra. Én egyébként azt tapasztaltam, hogy a mezőny szuper, ennek ellenére nem tudtam elfogadható órabérre szert tenni.

Masters800
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 26. 8:46

Egyik pókeres ismerősöm mondta, hogy nl50 alatt semmiképp se játsszak itt, mert rengeteg rakeet szednek és a jó mezőny se kárpótol, más termekben jobban lehet hozni micron, smallstakesen.

novy
Válasz Masters800 kommentjére
2020. jún. 26. 8:51

A pokercraft rake nelkul mutatja az eredmenyt, szoval ott biztosan szepek lesznek a grafikonok. Nekem az eddigi minta alapjan ugy tunik, hogy 9bb/100 a rake NL500-on. Feltetelezem alacsonyabb teten ennel magasabb, bar ez azert erosen fugg a jatekstilustol is.

Élő ügyfélszolgálat