Admin
Válasz Zsolti07 kommentjére
2020. jún. 26. 10:44
Ez szerintem is jó kezdeményezés lenne, engem pl. az érdekelne, hogy micro-n van-e aki olyan nyereségesen játszik, hogy érdemes neki ezt a termet választania.
Amennyiben van olyan kérdéskör, amiben mi segíteni tudunk, jelezzétek és próbálunk egy anyagot írni a témában.
Más: A GGPoker exkluzív chase promóciónk júliusban is elérhető azok számára, akik a terembe
a PókerAkadémia linkjén keresztül regisztráltak!
A GGPoker esetén is él a
legjobb deal garanciánk, amennyiben máshol jobb ajánlatot találtok,
jelezzétek nekünk és kimatekozzuk, hogy biztosan nálunk kapjátok a legjobb ajánlatot!
Kapcsolatfelvétel >>
GGPoker terembemutató és regisztráció >>
A GGNetwork-ben a nagyobb játékosoknak
kiemelkedően jó feltételeket tudunk adni,
vegyétek fel velünk a a kapcsolatot >>
Zsolti07
Válasz Masters800 kommentjére
2020. jún. 26. 16:18
Egyik pókeres ismerősöm mondta, hogy nl50 alatt semmiképp se játsszak itt, mert rengeteg rakeet szednek és a jó mezőny se kárpótol, más termekben jobban lehet hozni micron, smallstakesen.
Köszi az infót, én is ezt tapasztaltam.
novy
Válasz teki1222 kommentjére
2020. jún. 26. 21:22
ÖSSZESEN kell 15bb sztem 7,5 bb open elég
Lehet, hogy elnézést kell kérnem az oltás miatt. Ma láttam egy handet, ahol 9bb 3bet után talált be pókerrel a flopon az egyik játékos és megkapta a jackpotot érte. A honlapon lévő kiírás szerint viszont egyértelműen úgy fogalmaznak, hogy neked kell hozzájárulni 15bb-vel a kasszához, így ez egy nagy ellentmondás. Írtam a supportnak a pontos szabályok miatt, ha megkapom a választ és valóban a potnak kell 15bb+ lennie, akkor fogadd bocsánatkérésemet.
mikki86
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 27. 0:11
Lehet, hogy elnézést kell kérnem az oltás miatt. Ma láttam egy handet, ahol 9bb 3bet után talált be pókerrel a flopon az egyik játékos és megkapta a jackpotot érte. A honlapon lévő kiírás szerint viszont egyértelműen úgy fogalmaznak, hogy neked kell hozzájárulni 15bb-vel a kasszához, így ez egy nagy ellentmondás. Írtam a supportnak a pontos szabályok miatt, ha megkapom a választ és valóban a potnak kell 15bb+ lennie, akkor fogadd bocsánatkérésemet.
Nem kell elnézést kérned tőle, valóban össze-vissza beszélt.
A legjobb 5 lap számít, tehát ha floppolsz egy pókert mondjuk pocket 77-tel 779 boardon 3 nagyvakos preflop emelés után, a handed 77779.
Ha beraksz még 12 nagyvakot, és jön egy turn A, akkor már 7777A a handed, azaz azután javultál, hogy betetted az összesen 15 vakot, jár is a jackpot
Ha a fenti példában a flop után a turn az 8 a river meg 4, akkor viszont nem kapsz jackpotot, mert maradtál a 15 nagyvakos szint előtti legjobb handeden, 77779-en.
novy
Válasz mikki86 kommentjére
2020. jún. 27. 1:48
Na ez volt a B opció, ami még eszembe jutott. Akkor így már tiszta sor, valóban kell a 15bb tőlünk, ha meg flopra jön a póker, akkor meg reménykedni a magas T, R lapokban. :cool:
novy
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 27. 17:57
Kaptam egy 500$ értékű Millions ticketet ma a teremtől. Szerintem rájöttek, hogy sok raket vettek le tőlem ;) Mindenesetre kedves gesztus, de ha most overlay lesz ezen a versenyen, akkor azt levonják majd a net rakemből? Más is kapott ilyet?
tepiboy
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 28. 5:17
Láttam is és konkrétan nekem is volt olyan handem, ahol nem teljesült a feltétel és még is kaptam JP. Úgy gondoltam hogy ez most vagy egy bug, vagy pl van valami kisbetűs rész. Mivel mindkét hand Sqz+multiway pot volt és 40-60bb volt már bent flopon, és persze mindkét esetben flop pókerről beszélünk és a Sqz size nem érte el a 15bb.
Ja és az az elméletem, hogyha aktíválodik a 30bb után levehető 1bb rake, akkor a rendszer úgy veszi teljesül a feltétel.
Saját esetem:
https://pasteboard.co/Jf7nnLC.png
novy
Válasz tepiboy kommentjére
2020. jún. 28. 13:20
Nalad is itt meg beleszamitott a flop tet is, mert a torn overcard miatt erosebb pokered lett.
novy
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 28. 18:54
Észrevettem ma egy szokatlan bugot a kliensben. MTT közben átültetett egy másik asztalra, de továbbra is a régi asztalom volt megnyitva. Hiába vártam 1-2 percet, nem történt semmi. Manuálisan nekem kellett megkeresnem, hova kerültem melyik asztalra és megnyitni azt, különben végig sit outon lettem volna. Más is találkozott a hibával, van erre megoldás?
novy
Válasz novy kommentjére
2020. jún. 30. 0:18
Sajnos az utolsó karbantartás óta nem lehet színkódokat használni és note-olni.