KTomi_95
Válasz Admin kommentjére
2020. aug. 19. 15:01

Sziasztok!

Hogy lehet most jelenleg befizetni a terembe? en mar feladtam ma 4szer kb:D
Eddig skrillrol ment ugy,hogy atvaltottam usd-re a penzem es utana gg cashiernel is kijeloltem hogy usd es betudtam fizetni. De most hiaba van skrillen dollarom,0 elerheto usd-t ir. Es nem tudom,hogy mi valtozott vagy hogyan lehet befizetni?
Elore is koszonom!

Admin
Válasz KTomi_95 kommentjére
2020. aug. 19. 15:30

Sziasztok!

Eddig skrillrol ment ugy,hogy atvaltottam usd-re a penzem es utana gg cashiernel is kijeloltem hogy usd es betudtam fizetni. De most hiaba van skrillen dollarom,0 elerheto usd-t ir. Es nem tudom,hogy mi valtozott vagy hogyan lehet befizetni?
Elore is koszonom!

Szia!

Befizetési lehetőségek változásáról nem tudunk. A korábban elérhető befizetési lehetőségek maradtak változatlanul, mivel a cashierben látod a Skrillt mint befizetési opciót így valahol máshol lesz a hiba.

Ebben az esetben azt tanácsolnánk, hogy írj az ügyfélszolgálat pénzügyi részlegének, az alábbi e-mail címen:
cashier@ggpoker.com
Ők korábban is sikeresen, és gyorsan, oldották meg a befizetéssel kapcsolatos egyedi problémákat. Természetesen jelezd nekünk nyugodtan, ha elakadnál és segítünk.

KTomi_95
Válasz Admin kommentjére
2020. aug. 19. 16:01

Szia!

Befizetési lehetőségek változásáról nem tudunk. A korábban elérhető befizetési lehetőségek maradtak változatlanul, mivel a cashierben látod a Skrillt mint befizetési opciót így valahol máshol lesz a hiba.

Ebben az esetben azt tanácsolnánk, hogy írj az ügyfélszolgálat pénzügyi részlegének, az alábbi e-mail címen:
cashier@ggpoker.com
Ők korábban is sikeresen, és gyorsan, oldották meg a befizetéssel kapcsolatos egyedi problémákat. Természetesen jelezd nekünk nyugodtan, ha elakadnál és segítünk.

Ertem
Koszonom szepen!:)

kacsa1st
Válasz KTomi_95 kommentjére
2020. aug. 19. 21:00

Sziasztok!

Elore is koszonom!

valószínűleg mastercard-al fizettél be skrillre így nem tudsz gambling-re beutalni. jártasabbak azt szokták ilyen esetekben tanácsolni h vegyél skrillen bitcoint majd add el és máris tudod depozni a pénzt bármely terembe. (én még nem jártam így, nem próbáltam ezt az opciót)

KTomi_95
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. aug. 19. 23:47

valószínűleg mastercard-al fizettél be skrillre így nem tudsz gambling-re beutalni. jártasabbak azt szokták ilyen esetekben tanácsolni h vegyél skrillen bitcoint majd add el és máris tudod depozni a pénzt bármely terembe. (én még nem jártam így, nem próbáltam ezt az opciót)

Igy van,mastercardrol ment a befizetes:)
A bitcoin opciot en is hallottam,szerintem ez lesz a befuto :D
Koszi szepen!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. aug. 24. 16:32

GGPoker regek figyelem!

A GGPoker hálózatról korábban kitiltott játékosok amnesztiát kapnak és újra regisztrálhatnak!

Néhány ellentmondó döntést követően (mely döntések esetenként játékosblokkolásokat és akár a számlán lévő pénz lefoglalását is jelentették) most a GGPoker hálózata úgy határozott hogy amnesztiát ad a korábban kitiltott játékosoknak. Az említett játékosoknek nincs más dolguk, mint felvenni a kapcsolatot a hálózattal és jelentkezni egy új számláért.

Mit kell tenned?

[*]Küldj egy e-mailt arról az email címről a hálózatnak, amiről akkor regisztráltál, amikor kitiltottak. Ide küldd el az emailt: security@ggnetwork.com
    [*]Az email tárgya legyen ez: "Application for return to GGnetwork"
    [*]Az emailben legyen benne az a nickneved, amit akkor használtál, amikor kitiltottak. A kitiltás időpontja (nem kell hogy teljesen pontos legyen!). A személyi igazolványod száma (vagy útlevélszám) és egy lakcímigazolás (a legjobb ha küldesz egy scannelt dokumentumot is a megadott cím mellé).

Mi a határidő?

[*]Szeptember 5 - Figyelj oda, hogy még ez előtt az időpont előtt elküldd az adataidat!

Mi történik a beküldés után?

[*]A hálózat egy újabb ellenőrzést végez és ha minden jól megy, akkor a letiltott számládat újra aktiválják.
    [*]Amennyiben az accountodat a hálózat újra aktiválja, "real name" player-ként tudsz majd játszani, vagyis a neved az asztaloknál látszódni fog.

Amennyiben kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal! >>

GGPoker július - 30-35%-os net PVI chase - Legjobb deal garanciával

[*]Augusztusban és szeptembenben is kiemelkedő visszatérítést biztosító (30-35% net PVI) chase-zel várunk benneteket. Részletek itt >>
    [*]GGPoker fish buffet: akár 50% visszatérítés
    [*]Első befizetési bónusz: $100-os szatelit csomag a WSOP-re

Az ajánlatunkra legjobb deal garanciát vállalunk. A piacon ez a legjobb ajánlat, de ha mégis találnál jobbat, jelezd nekünk és mi kimatekozzuk neked a legjobb dealt a hálózatban.

GGPoker terembemutató és regisztráció >>

csicsi24
Válasz csak-mester kommentjére
2020. aug. 25. 14:39

Sziasztok.Szeretném feltelepíteni a GG pokert,de ezt a hibaüzenetet dobja ki:Cannot connect to server.Please check your network connection.(korábban fent volt és semmi probléma nem volt vele.)Tudnátok segíteni?

Nagyjából egy hete engem is ez a hibaüzenet fogad. Nagyon fura, mert a netemmel nincs semmi gond, mégis azt írja, hogy unstable connection. Felveszem a supporttal a kapcsolatot, megosztom majd az infókat.

julia_contador
Válasz csicsi24 kommentjére
2020. aug. 30. 15:20

Nálatok is megszakadt a kapcsolat és nem enged vissza most? :mad:

AAnewh0pe
Válasz Admin kommentjére
2020. szept. 1. 12:52

Lehet egyszerre több GG Network teremben is számlám, nem lesz belőle gond ha párhuzamosan (nem egy időben) játszom két teremben is? (GGPoker/Natural8) Köszi!

Admin
Válasz AAnewh0pe kommentjére
2020. szept. 1. 13:01

Lehet egyszerre több GG Network teremben is számlám, nem lesz belőle gond ha párhuzamosan (nem egy időben) játszom két teremben is? (GGPoker/Natural8) Köszi!

Igen lehet, nem lesz belőle problémád. A GGPoker és a Betkings esetében viszont csak az egyik helyen lehet számlád, mindkettőben nem.

Élő ügyfélszolgálat