Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 10. 10:25

A terem tájékoztatása szerint sajnos a régióban a továbbiakban nem elérhető a Paysafe, mint befizetési opció. Hamarosan frissítik az ezzel kapcsolatos információkat, illetve mi is a terembemutatónkat!

bandita 39
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 11. 15:12

Köszi :(

gabor87
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 16. 23:24

Van eladó dollárom, akit érdekel írjon és megbeszeljuk.

UrStreakIsOver
Válasz gabor87 kommentjére
2020. júl. 21. 17:58

Fish Buffet Points

Sziasztok,

Nemrég regisztráltam csak a terembe, a WSOP meg a befizetési bónusz miatt.

Azt meg tudja valaki mondani, hogy több napos verseny esetén a fish buffet pontok mikor íródnak jóvá? 2 db WSOP Opener flight-on is játszottam, de a 2 x 800 fish buffet pont még nem íródott jóvá. Persze nem ezzel fogok bankot robbantani, csak kíváncsi vagyok.

Köszi!

komjatit1
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 27. 6:29

Sziasztok. Ha esetleg valakit erdekel van elado Dollarom. Szep napot.

allinkamikaze
Válasz Admin kommentjére
2020. aug. 2. 7:00

GGn van rá mód mint PS-en, hogy email értesítést küldenek a frissítés/leállások előtt?

saviola83
Válasz Admin kommentjére
2020. aug. 7. 18:01

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy egy másik póker oldal promóciója által nyertem freerollon egy kisebb összeget. Ki akartam kérni de a terem ugye visszadobta hogy még nem volt befizetésem. Most befizettem egy minimális összeget skrillről, szerintetek kell a befizetett összeggel játszani valamennyit vagy kiutalható az összeg egyből már skrillre a bent lévő és a befizetett összegre gondolok.

Wild500
Válasz Admin kommentjére
2020. aug. 9. 10:05

Befejezett versenyeket hol lehet megnézni? Mert a WSOP #54 $10000 HU eredményeit akartam megnézni és sehol se találom :(

csak-mester
Válasz Wild500 kommentjére
2020. aug. 9. 16:37

kérdés

Sziasztok.Szeretném feltelepíteni a GG pokert,de ezt a hibaüzenetet dobja ki:Cannot connect to server.Please check your network connection.(korábban fent volt és semmi probléma nem volt vele.)Tudnátok segíteni?

kispesta76
Válasz csak-mester kommentjére
2020. aug. 10. 17:49

Sziasztok. Erre èn is kiváncsi lennèk. Nekem telepitve van, de ugyan ez a hibaüzenet.

Élő ügyfélszolgálat