A terem tájékoztatása szerint sajnos a régióban a továbbiakban nem elérhető a Paysafe, mint befizetési opció. Hamarosan frissítik az ezzel kapcsolatos információkat, illetve mi is a terembemutatónkat!
Köszi :(
Van eladó dollárom, akit érdekel írjon és megbeszeljuk.
Fish Buffet Points
Sziasztok,
Nemrég regisztráltam csak a terembe, a WSOP meg a befizetési bónusz miatt.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy több napos verseny esetén a fish buffet pontok mikor íródnak jóvá? 2 db WSOP Opener flight-on is játszottam, de a 2 x 800 fish buffet pont még nem íródott jóvá. Persze nem ezzel fogok bankot robbantani, csak kíváncsi vagyok.
Köszi!
Sziasztok. Ha esetleg valakit erdekel van elado Dollarom. Szep napot.
GGn van rá mód mint PS-en, hogy email értesítést küldenek a frissítés/leállások előtt?
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy egy másik póker oldal promóciója által nyertem freerollon egy kisebb összeget. Ki akartam kérni de a terem ugye visszadobta hogy még nem volt befizetésem. Most befizettem egy minimális összeget skrillről, szerintetek kell a befizetett összeggel játszani valamennyit vagy kiutalható az összeg egyből már skrillre a bent lévő és a befizetett összegre gondolok.
Befejezett versenyeket hol lehet megnézni? Mert a WSOP #54 $10000 HU eredményeit akartam megnézni és sehol se találom :(
kérdés
Sziasztok.Szeretném feltelepíteni a GG pokert,de ezt a hibaüzenetet dobja ki:Cannot connect to server.Please check your network connection.(korábban fent volt és semmi probléma nem volt vele.)Tudnátok segíteni?
Sziasztok. Erre èn is kiváncsi lennèk. Nekem telepitve van, de ugyan ez a hibaüzenet.