julia_contador
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. júl. 5. 13:21

Csak az uninstall segít :D
Semmi olyan opció nincs ami a regeknek tetszetőssé tenné a software-t. Az avatarokat se és az AI insurance-t se lehet kikapcsolni az általad említettek mellett. Csoda hogy van autoreload és 4 színű pakli!
Még az asztalok is csak egyesével jönnek fel miután kifagy az egész progi.

Remek, mire is számíthattam volna :D Köszi, a választ!

AAnewh0pe
Válasz julia_contador kommentjére
2020. júl. 8. 12:03

Sziasztok! Szerintetek megérné Akadémiás regisztrációval nl2-nl5 Rush&Cash-t tolni napi kb. 5k handdel, a Daily 25k-s Leaderboard miatt? Vagy megesz a rék a pics@ba, máshol nem húznak le ennyire? (Ez a napi 25k egyébként nem több volt, egy héttel ezelőtt még?

Köszi.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 8. 14:26

A GGPoker júniusi chase nyeremények jóváírásra kerültek.

Aki külön nem kérte, annak a nyereményét a GGPoker számlán írtuk jóvá, akik más csatornát kértek (Skrill, paypal, btc) azoknak a nyereményét a kért csatornán írtuk jóvá.

Itt tudod jelezni, ha nem a GGPoker számládra kérnéd a következő havi chase kifizetésedet >>

GGPoker július - 30-35%-os net PVI chase - Legjobb deal garanciával

[*]Júliusban is kiemelkedő visszatérítést biztosító (30-35% net PVI) chase-zel várunk benneteket. Részletek itt >>
    [*]GGPoker fish buffet: akár 50% visszatérítés
    [*]Első befizetési bónusz: $100-os szatelit csomag a WSOP-re

Az ajánlatunkra legjobb deal garanciát vállalunk. A piacon ez a legjobb ajánlat, de ha mégis találnál jobbat, jelezd nekünk és mi kimatekozzuk neked a legjobb dealt a hálózatban.

GGPoker terembemutató és regisztráció >>

Guten3213
Válasz AAnewh0pe kommentjére
2020. júl. 8. 16:07

Sziasztok! Szerintetek megérné Akadémiás regisztrációval nl2-nl5 Rush&Cash-t tolni napi kb. 5k handdel, a Daily 25k-s Leaderboard miatt? Vagy megesz a rék a pics@ba, máshol nem húznak le ennyire? (Ez a napi 25k egyébként nem több volt, egy héttel ezelőtt még?

Köszi.

Azt hittem az akadémia erről cikket fog írni.... Mindegy, még megtörténhet.

Lényeg, már semmilyen játéktípusban nem casht kapsz a napi promóért. Hanem valami WSOP satellite jegyet. Erre szerintem mindenki figyeljen oda.

allinkamikaze
Válasz Guten3213 kommentjére
2020. júl. 8. 17:05

Azt hittem az akadémia erről cikket fog írni.... Mindegy, még megtörténhet.

Lényeg, már semmilyen játéktípusban nem casht kapsz a napi promóért. Hanem valami WSOP satellite jegyet. Erre szerintem mindenki figyeljen oda.

van erről infó hogy ez meddig fog tartani? mert ha aug30ig akkor nem sok reg fog maradni xD vagy be lehet váltani $ra valahogy a ticketet?

Guten3213
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 8. 17:18

Itt megtalálod: https://en.ggpoker.com/promotions/wsop-daily-rush-cash/

This promotion runs from June 6, 00:00 to August 30, 23:59 (Pacific Time, UTC-7).
Tickets awarded are not eligible for refund or exchange.

bandita 39
Válasz Guten3213 kommentjére
2020. júl. 9. 13:58

Sziasztok Pay Safeval miért nem lehet a terembe GG befizetni ? Tudja valaki ?Köszi.

Admin
Válasz bandita 39 kommentjére
2020. júl. 9. 14:32

Sziasztok Pay Safeval miért nem lehet a terembe GG befizetni ? Tudja valaki ?Köszi.

Rákérdeztünk, amint jön válasz, jelezzük.

bandita 39
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 9. 19:08

Köszi :)

Izékebigyó
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 9. 21:29

Rákérdeztünk, amint jön válasz, jelezzük.

Eurós, vagy dolláros paysafecarddal lehetne csak befizetni, forintossal nem. Legalábbis nekem ezt válaszolták anno.

Élő ügyfélszolgálat