Kivagyok, kérlek segítsetek. GG-n nem a paysafe-s befizetés. Skrill meg nem tudom feltölteni mert elértem valami limitet. Hogy a picsába tudom paysafen belül unlimitedre módosítani a pénzfeltöltést?
Előre is köszi.
Akadémiás GGPoker játékosok figyelem! A mai napon az előző havi chase nyereményeket jóváírtuk vagy a GGPoker-es játékos számlátokra vagy az elektronikus pénztárcátokra vagy kriptópénztárcátokra.(Amennyiben esetleg szeretnéd a nyereményedet elektronikus pénztárcára vagy kriptópénzben megkapni, jelezd nekünk itt >>)
Az előző hónapokhoz hasonlóan novemberben is várunk benneteket 30-35%-os chase promóciónkon!
GGPoker november - 30-35%-os net PVI chase - Legjobb deal garanciával
Sziasztok
Megpróbáltam a játszani de a kliens nem indul el se telón(le se tudom tölteni), se gépen. Mi lehet a probléma? Esetleg megoldás rá?
Sziasztok
Megpróbáltam a játszani de a kliens nem indul el se telón(le se tudom tölteni), se gépen. Mi lehet a probléma? Esetleg megoldás rá?
Nem sajna. Gépen sem tudok sem pedig iphone-n
Viszont androidos telón ment. Szóval eszköz probléma van nálam.
Sziasztok!
A 200% depo bonus egyes 5 usd-s részletei mikor íródnak jóvá? A historyban nem szerepelnek ezek az 5 USD-s részletek. Lehet ezeket egyben a végén írják a számlához?
GGPoker játékosok figyelem! Az előző hónapokhoz hasonlóan decemberben is várunk benneteket 30-35%-os chase promóciónkon!
GGPoker december - 30-35%-os net PVI chase - Legjobb deal garanciával
Mennyi ideig szokott itt pendigben lenni a CO skrillre??
A számlám már hitelesítve van.
meg uj vagyok itt: miert van az, hogy egyes kivaltsagosaknak 14 perc sitout is jut, mig en barmit csinalok, akar jatszom zsinorban az adott asztalnal 4 orat, akkor is csak 6:50?