tepiboy
Válasz Admin kommentjére
2020. nov. 26. 17:47

full tip, de nem lehet hogy 0$ emberekről van szó és a deposit lehetőség miatt jut neki több.

zinigor
Válasz kisgali kommentjére
2020. dec. 3. 18:41

deposit bonus

Sziasztok, szerintetek ha feltoltenek 10k usd-t akkor kerhetnek toluk szemelyreszabott bonuszt? koszi elore is!

Admin
Válasz zinigor kommentjére
2020. dec. 3. 19:44

Sziasztok, szerintetek ha feltoltenek 10k usd-t akkor kerhetnek toluk szemelyreszabott bonuszt? koszi elore is!

Szia, keress meg kérlek minket és segítünk! Ekkora összegnél érdemes speciálisan befizetni, hogy a deposit feet alacsonyan tartsuk. Segítünk abban is, hogy hol és milyen ajánlat érhető el.

Kapcsolat >>

zinigor
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 4. 12:49

Irtam. Koszi

Flocati
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 7. 0:06

Sziasztok! Elküldtem a regisztráció után nekik a személyi másolatomat illetve bankszámla kivonatot, de mind kettő el lett utasítva. Mit és hogyan kell beküldeni hogy jóvá is hagyják? A személyit lefotóztam és jpegbe becsatoltam, a bankszámla kivonat eleve digitális volt.

Pedro83
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 7. 14:15

GG Networkon nem lehet account-ot csinálni különböző termekhez? Pl. annó IPokeren volt Everest, William Hill accountom is. Nyilvánvalóan egyszerre csak az egyikkel tudtam belépni a poker kliensbe.

omgjk94
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 7. 15:44

Hali, a rake racen, a játékosnál milyen azonosító szerepel? Mert se e-mail, se logon név alapján nem találom magamat, holott bőven rakeltek már rólam.

viktor80
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 9. 20:16

hello. Regisztráltam a terembe ,es kaptam jegyeket .De mikor elhasználom akkor a számláról is leveszi a jegy árát . Valakinek van ötlete ezt miert csinálja?

Monopoly Live
Válasz viktor80 kommentjére
2020. dec. 10. 1:04

De a jegyek megmaradnak nem?
Ha nem választod ki a regisztráció véglegesítése előtt a jegyeket akkor mindig a lovét használja fel.

cvc1106
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 10. 4:34

Sziasztok,

Valaki nem venne tõlem 237 usd-t?

Élő ügyfélszolgálat