Sziasztok!
Az utóbbi másfél hónapban letekertem a GG-n nl100 R&C asztalokon ~100k handet BE eredménnyel, ami ugye elég gyenge, nem is hoztam sokszor A játékot, inkább B-t, vagy C-t... Mindenesetre beletoltam pár napot DB elemzésbe és amit találtam, attól leestem a székről. A rake általánosan ~10bb/100 (nl100-on!). Nagyvakból -60bb/100-at hoztam, 14%-os 4bettel, itt már valami gyanús volt. Megnéztem a 3bet kasszákat, ahol a rake 25bb/100!!!! WTF emberek :D Tudom tudom, olvassak mieltt befizetek. De komolyan 2020ban van olyan oldal, ahol uncalled 3B potokban rake-t szednek? Egy 8bb-s IP 3betből preflop vigyorogva lecsípnek 5%-ot?! :D én vígan használtam a GTO rangeimet, 53%-os F3B stattal és egészséges 13%-os 4b stattal játszva. 4bet potokban ~40bb/100 a rake :D Csodálkoztam a rendgeteg IP flaten KQs, AQs, AKo lapokkal, és azon hogy alapból preflop nitty a pool, hát mostmár értem miért történt mindez. Egyáltalán ezen az oldalon pre RB lehet profitot felmutatni? Mondanom sem kell, hogy megvárom a RB kiutalását és soha vissza nem térő vendég leszek ebben a teremben. Egyébként 100k hand alatt 24/20/10/F3B:53/4b:13/F4B:65/WTSD:28 statokkal játszottam.
Kedves csiga666!
Írtunk neked privát üzenetet!
Arra kérnénk, a leírtaknak megfelelően lépj velünk kapcsolatba.
Sajnos több megválaszolatlan kérdés is van a topikban, elnézéseteket kérjük, hogy eddig elkerülték a figyelmünket.
Sziasztok! Elküldtem a regisztráció után nekik a személyi másolatomat illetve bankszámla kivonatot, de mind kettő el lett utasítva. Mit és hogyan kell beküldeni hogy jóvá is hagyják? A személyit lefotóztam és jpegbe becsatoltam, a bankszámla kivonat eleve digitális volt.
GG Networkon nem lehet account-ot csinálni különböző termekhez? Pl. annó IPokeren volt Everest, William Hill accountom is. Nyilvánvalóan egyszerre csak az egyikkel tudtam belépni a poker kliensbe.
Hali, a rake racen, a játékosnál milyen azonosító szerepel? Mert se e-mail, se logon név alapján nem találom magamat, holott bőven rakeltek már rólam.
hello. Regisztráltam a terembe ,es kaptam jegyeket .De mikor elhasználom akkor a számláról is leveszi a jegy árát . Valakinek van ötlete ezt miert csinálja?
Akadémiás GGPoker játékosok figyelem! Az elmúlt napokban az előző havi chase nyereményeket jóváírtuk vagy a GGPoker-es játékos számlátokra vagy az elektronikus pénztárcátokra vagy kriptópénztárcátokra.(Amennyiben esetleg szeretnéd a nyereményedet elektronikus pénztárcára vagy kriptópénzben megkapni, jelezd nekünk itt >>)
Az előző hónapokhoz hasonlóan decemberben is várunk benneteket 30-35%-os chase promóciónkon!
GGPoker december - 30-35%-os net PVI chase - Legjobb deal garanciával
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha minden igaz sikerült akadémián keresztül regisztrálnom. Hol és mit kell látnom ezzel kapcsolatban. Pontok vagy email, hogy megfelelően sikerült e.
Köszönöm a választ.
Üdv.
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha minden igaz sikerült akadémián keresztül regisztrálnom. Hol és mit kell látnom ezzel kapcsolatban. Pontok vagy email, hogy megfelelően sikerült e.
Köszönöm a választ.
Üdv.
Az akadémiás termeim között ott van az akadémiás regisztráció felirat. Tehát valószínűleg sikerült, de elküldöm. A kérdésem arra irányult, hogy hogyan veszem észre miben nyilvánul meg, hogy sikerült. Teremben kell valamit állítani? A rake az hogy működik.
Az akadémiás termeim között ott van az akadémiás regisztráció felirat. Tehát valószínűleg sikerült, de elküldöm. A kérdésem arra irányult, hogy hogyan veszem észre miben nyilvánul meg, hogy sikerült. Teremben kell valamit állítani? A rake az hogy működik.
Tudok veled más csatornán komunikálni, mert szerintem elrontottam. Nem az asztalnál lévő nevemet adtam meg, hanem az email címem(amivel belépek). Mert én nem emlékszem, hogy jött volna email.
Előre is köszönöm!
Tudok veled más csatornán komunikálni, mert szerintem elrontottam. Nem az asztalnál lévő nevemet adtam meg, hanem az email címem(amivel belépek). Mert én nem emlékszem, hogy jött volna email.
Előre is köszönöm!