Sziasztok! Ki lehet valahol kapcsolni ezeket a chat buborékokat? Esetleg, hogy ne jöjjön elő, hogy megmutassam a lapjaim?
Én úgy látom hogy nem lehet kikapcsolni.
Illetve nekem is volna kérdésem, a Honeymoon féle promoció meddig fog tartani?
Kb egy hete kezdtem el csinálni és szeretném nyilván végigvinni és a 30-at elérni.
Mikor az első mérföldkövet elértem és elfogadtam a jutalmat (Claim), egy "szintet" visszaestem. Ha a végső 150$ a cél, úgy is elérhető, ha minden egyes mérföldkő jutalmat elfogadok?
engedd el a promot. igaz, en kb es sem kezdtem anno, de olyanokat olvastam, hogy egy ido utan olyasmi daily challengek vannak minthogy nyerj egy mtt-t, nyerj egy 50x spin porgos spint meg stb:DDD
Alakul a legújabb hazai vonatkozású botrány:
Györgyi "Mentalista" Krisztián állítólag több játékos pénzét lenyúlta és el-HSCG-zte.
Ha ez igaz, kérdem én: Hogy férhetett hozzá mások pénzéhez???
Lásd/forrás: FB/Pókerjátékosok csoport
Szerk.: A GG időközben már állítólag lépett és kártalanították az érintetteket. (De ettől a kérdésem még ugyanúgy él.)
Györgyi "Mentalista" Krisztián állítólag több játékos pénzét lenyúlta és el-HSCG-zte.
Szerk.: A GG időközben már állítólag lépett és kártalanították az érintetteket. (De ettől a kérdésem még ugyanúgy él.)
Ki is kéne már nagyon fényezni a GG-t ezért a gáláns fellépésért. Ilyen egy igazi pókerterem!
security szempontból ez azért elég lol
Sziasztok! Ki lehet valahol kapcsolni ezeket a chat buborékokat? Esetleg, hogy ne jöjjön elő, hogy megmutassam a lapjaim?
Sziasztok!
Mennyi idő alatt ér ki skrillre a pénz? Mert tegnap délelőtt óta nem jött meg,de még 1 nyamvadt mail-t se küldtek a CO-ról. Alapból nem küldenek vagy kezdjek el levelezni máris?