VTomi24
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 13. 16:54

Sziasztok! Ki lehet valahol kapcsolni ezeket a chat buborékokat? Esetleg, hogy ne jöjjön elő, hogy megmutassam a lapjaim?

Rendo840
Válasz VTomi24 kommentjére
2020. dec. 15. 15:50

Én úgy látom hogy nem lehet kikapcsolni.

Illetve nekem is volna kérdésem, a Honeymoon féle promoció meddig fog tartani?
Kb egy hete kezdtem el csinálni és szeretném nyilván végigvinni és a 30-at elérni.
Mikor az első mérföldkövet elértem és elfogadtam a jutalmat (Claim), egy "szintet" visszaestem. Ha a végső 150$ a cél, úgy is elérhető, ha minden egyes mérföldkő jutalmat elfogadok?

peraspera
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 16. 0:10

engedd el a promot. igaz, en kb es sem kezdtem anno, de olyanokat olvastam, hogy egy ido utan olyasmi daily challengek vannak minthogy nyerj egy mtt-t, nyerj egy 50x spin porgos spint meg stb:DDD

SajtiEgon
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 16. 6:21

Alakul a legújabb hazai vonatkozású botrány:
Györgyi "Mentalista" Krisztián állítólag több játékos pénzét lenyúlta és el-HSCG-zte.
Ha ez igaz, kérdem én: Hogy férhetett hozzá mások pénzéhez???
Lásd/forrás: FB/Pókerjátékosok csoport

Szerk.: A GG időközben már állítólag lépett és kártalanították az érintetteket. (De ettől a kérdésem még ugyanúgy él.)

Masters800
Válasz SajtiEgon kommentjére
2020. dec. 16. 9:12

Györgyi "Mentalista" Krisztián állítólag több játékos pénzét lenyúlta és el-HSCG-zte.

Szerk.: A GG időközben már állítólag lépett és kártalanították az érintetteket. (De ettől a kérdésem még ugyanúgy él.)

Wow, kemény a fickó, nemrég még az Észbontókat erősítette és mostanra olyan okos lett, hogy hozzáfért mások pénzéhez és rögtön el is tapsolta.Két éve még az EPT Barcelonán égette magát le, sokan emlékezhettek még rá. Ez az ember a magyar póker szégyene.

Dino12
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 16. 11:16

Ki is kéne már nagyon fényezni a GG-t ezért a gáláns fellépésért. Ilyen egy igazi pókerterem!

titcar
Válasz SajtiEgon kommentjére
2020. dec. 16. 12:00

security szempontból ez azért elég lol

Admin
Válasz titcar kommentjére
2020. dec. 16. 13:02

security szempontból ez azért elég lol

Hamarosan jön egy magyarázó cikkünk ezzel kapcsolatban, mert sokakat érdekel, hogy ez hogyan történhetett meg.

Szerk.: időközben el is készült, itt olvashatjátok!

Admin
Válasz VTomi24 kommentjére
2020. dec. 16. 16:13

Sziasztok! Ki lehet valahol kapcsolni ezeket a chat buborékokat? Esetleg, hogy ne jöjjön elő, hogy megmutassam a lapjaim?

Szia!
Sajnos a jelenlegi szoftver beállítások nem teszik lehetővé az említett funkciók kikapcsolását.

csiga19794
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 18. 12:40

Sziasztok!
Mennyi idő alatt ér ki skrillre a pénz? Mert tegnap délelőtt óta nem jött meg,de még 1 nyamvadt mail-t se küldtek a CO-ról. Alapból nem küldenek vagy kezdjek el levelezni máris?

Élő ügyfélszolgálat