Nekem a héten 2,5 nap volt.
Sziasztok!
Lelkes amatőr vagyok, irogatni sem szoktam sehova, de most teljesen tanácstalan vagyok.
Mindössze egyetlen kérdésem van: ezt a potot miért nem én vittem??? Ráadásul egy bounty versenyen...
Sziasztok!
Lelkes amatőr vagyok, irogatni sem szoktam sehova, de most teljesen tanácstalan vagyok.
Mindössze egyetlen kérdésem van: ezt a potot miért nem én vittem??? Ráadásul egy bounty versenyen...
Köszönöm szépen a választ! Mindig okosodik az ember :)
Hello!
Más is járt már úgy rajtam kívül a GGn, hogy inditott spinGoldot, és nem indult el de a pénzt vagy ticketet levette? Írtam nekik de 1 nap elteltével sem válaszoltak.
Satelit ticketet belehet váltani valahogy T$ ra?
Miért jobb netelerről be-ki fizetni mint bankkártyával? (biztonság miatt vagy kissebb a fee?)
Én két hónapja játszom itt, nekem szerintem nem volt még ilyen, igaz 6 asztalon játszom, ma mondjuk volt egy olyan szitu, hogy nem indult az egyik asztal és bezártam, de egyből utána be is rakta a következőt.
Ugyanez volt nekem is 2x, csak nekem a lét le is vette (azaz ticketet). Lehet te azért nem vetted észre mert több asztalod nyitva volt és nem figyelted a wallet t.
Ticettel biztos nem volt gondom mert azokat kettesével csinálom és az tuti feltűnt volna!