Admin
Válasz fleetcor kommentjére
2021. márc. 16. 14:24

Sziasztok! Ha van már account-om a GGPokeren, regisztrálhatok a Natural8-ra is, kijátszani az 1000 usd bónuszt? Nem vágnak ki multiaccount-ért?

Melyik skinre regisztrálhatok, ha már van számlám valahol?

Ez a kérdés elég gyakran felmerül. A megoldás kulcsa, hogy a GGPoker és a BetKings gyakorlatilag teljesen egy teremnek tekinthető, közös rendszert használnak, így akinek az egyikben van számlája, annak a másikban nem lehet.

Viszont a Natural8 különálló skin, ide GG/BetKings számlával rendelkezők is regisztrálhatnak, illetve ez fordítva is igaz. Akinek van már Natural8 számlája, az regisztrálhat a GG-re vagy a BetKingsre.

Forrás: GGPoker FAQ - A legfontosabb tudnivalók a hálózattal kapcsolatban(2021) >>>

Admin
Válasz Admin kommentjére
2021. márc. 16. 17:02

Kedves Játékosok!

Sajnos egy technikai hiba miatt még nem tudtuk a végeredményekkel frissíteni a februári C$7.500 Race-t, azonban a terem ígérete szerint napokon belül orvosolják a problémát.

Amint rendelkezünk a helyes adatokkal azonnal frissítjük az eredményeket és azt követően a nyeremények jóváírása is megtörténik majd.

Ezúton is elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Szerencsére azonban a márciusi adatok helyesek, így a C$11.000 GGNetwork Race-ünk gond nélkül zajlik! Részletek>>>

GGPoker Terembemutató és Regisztráció, Legjobb Deal Garanciával>>>

A február havi adatokkal kapcsolatban most azt az információt kaptuk, hogy az adatok update-elése megtörtént, de az affiliate háttérrendszerbe még azokat nem vezették át.

Folyamatosan nézzük a háttérrendszert, amint megvannak a végleges februári adatok, azonnal frissítjük a táblázatot és természetesen intézzük a nyeremények kifizetését.

Jelenleg egyébként nem elérhető az affiliate háttérrendszer, reméljük az az oka, hogy éppen most vezetik át az adatokat.

Csife
Válasz Admin kommentjére
2021. márc. 18. 18:46

GG póker

Sziasztok

Egész nap ezt az üzenetet kapom a klienstől : faild to pach
Aki találkozott már ezzel kérem segitsen.
Köszönöm

SötétEgér
Válasz Csife kommentjére
2021. márc. 18. 19:53

Egy próbát megér: indítsd újra a routert és a modemet, sokszor van hogy valami azért nem működik, mert lassú a net, olyankor meg "felfrissül"

Csife
Válasz Csife kommentjére
2021. márc. 18. 21:18

Köszi már probáltam.
Sajnos nem sikerült.

peraspera
Válasz Csife kommentjére
2021. márc. 18. 23:20

nálam ez a tűzfal miatt volt, egyik naprol a masikra, antivirus frissites utan.

Csife
Válasz Csife kommentjére
2021. márc. 19. 10:20

Köszönöm a válaszod.
Lett rá megoldás?
Én már kikapocstam mindent.
Emaileztem velük egy kört , de egyenlőre semmi.

Admin
Válasz Csife kommentjére
2021. márc. 19. 11:02

Köszönöm a válaszod.
Lett rá megoldás?
Én már kikapocstam mindent.
Emaileztem velük egy kört , de egyenlőre semmi.

Szia.

Ez több felhasználónál előforduló hiba, legtöbbször a lassú és instabil internet kapcsolattal függ össze a kliens frissítésekor.

Ha az internet kapcsolatod helyre állt, akkor azt javasolja a GGPoker, hogy törölj minden fájlt, töltsd le a legújabb verziójú klienst és telepítsd újra.

Remélhetőleg ez megoldja a problémát.

Csife
Válasz Admin kommentjére
2021. márc. 19. 11:18

Szia
Neked is köszönöm

Sajnos ezen is tul vagyok, a speedtest szereint ping 14ms 35,36Mbs/18,15Mbs a kapcsolatom .

Csife
Válasz Admin kommentjére
2021. márc. 19. 11:28

Továbbá megosztottam a mobilnetem azzal is kiprobáltam.
Sajnos az eredmény ugyan az.

Élő ügyfélszolgálat