Sziasztok biztos volt már kérdés. Mik a C$-ban kapott pénz forgatási feltételei. Mikor lesz belőle normál pénz?
Sziasztok biztos volt már kérdés. Mik a C$-ban kapott pénz forgatási feltételei. Mikor lesz belőle normál pénz?
Kedves GGPoker játékosok!
A februári race lezárásához szükséges végső adatokat még várjuk a GGPoker-től. Elképzelhető, hogy a race leaderboard helyes, de ezt még nem erősítette meg a terem. A februári race kifizetését még ezért nem tudtuk elindítani, de amint megkapjuk az adatokat, azonnal nekilátunk a kifizetéseknek.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy ha játszom pokerstarson és megy a HM3 és belépek a GG pokerbe is azt most lehet? Úgy se müködik rajta de inkább megkérdezem mert nem akarom hogy bannoljanak. Korábban olvastam a forumon hogy valakivel ez már megtörtént.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy ha játszom pokerstarson és megy a HM3 és belépek a GG pokerbe is azt most lehet? Úgy se müködik rajta de inkább megkérdezem mert nem akarom hogy bannoljanak. Korábban olvastam a forumon hogy valakivel ez már megtörtént.
Rendben köszönöm a választ.
OVERLAY RIADÓ!
A ma esti Akadémiás Freerollra jelenleg mindössze 22 nevezés érkezett, így hatalmas overlay várható!
Amennyiben teljesítetted az indulás kritériumait, mindenképpen vedd ki a részed a $250 GTD nyereményalapból! Részletek >>>
Ha az eheti versenyre nem kvalifikáltál, a jövő hetire még mindig szerezhetsz indulási jogot! Ehhez elég teljesíteni az alábbi feltételek egyikét vasárnap (03.14.) éjfélig:
Hello!
Más is járt már úgy rajtam kívül a GGn, hogy inditott spinGoldot, és nem indult el de a pénzt vagy ticketet levette? Írtam nekik de 1 nap elteltével sem válaszoltak.
Kedves Játékosok!
Sajnos egy technikai hiba miatt még nem tudtuk a végeredményekkel frissíteni a februári C$7.500 Race-t, azonban a terem ígérete szerint napokon belül orvosolják a problémát.
Amint rendelkezünk a helyes adatokkal azonnal frissítjük az eredményeket és azt követően a nyeremények jóváírása is megtörténik majd.
Ezúton is elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Szerencsére azonban a márciusi adatok helyesek, így a C$11.000 GGNetwork Race-ünk gond nélkül zajlik! Részletek>>>
GGPoker Terembemutató és Regisztráció, Legjobb Deal Garanciával>>>
Sziasztok! Ha van már account-om a GGPokeren, regisztrálhatok a Natural8-ra is, kijátszani az 1000 usd bónuszt? Nem vágnak ki multiaccount-ért?