A mai napon mindenki megkapta májusi race-nyereményeit!
A júniusi exkluzív promóciónk is zajlik már a részeredményeket itt találjátok>>>
GGPoker - Íme az Akadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!
Exkluzív C/T$11.000 Race (csak ha tőlünk regisztrálsz!) - További információk >>
GGPoker fish buffet és Black Ranks: akár 60% visszatérítés
100% 600$-ig vagy 100$ cash & ticket bónusz
GGPoker terembemutató és legjobb deal garancia >>>
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Hogyan tudom a pénzügyeimet intézni a GG-n kényelmesen, gyorsan, és főleg olcsón? :) Skrill és Neteller lenne a legkézenfekvőbb, de ott úgy látom, a kártya pénzneme mindenképpen euró, így buknék a többszöri átváltáson. Nincs valami módja, hogy elkerüljem ezt?
Muchbetter amit látok még. Erről nem tudok semmit. Én választhatom meg a pénznemet itt?
Minden segítséget köszönök!
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Hogyan tudom a pénzügyeimet intézni a GG-n kényelmesen, gyorsan, és főleg olcsón? :) Skrill és Neteller lenne a legkézenfekvőbb, de ott úgy látom, a kártya pénzneme mindenképpen euró, így buknék a többszöri átváltáson. Nincs valami módja, hogy elkerüljem ezt?
Muchbetter amit látok még. Erről nem tudok semmit. Én választhatom meg a pénznemet itt?
Minden segítséget köszönök!
Sziasztok!
Sajnos az ügyfélszolgálat segítségével nem sikerült megoldni a fenti problémámat. A kérdés továbbra is él: hogyan tudom a legolcsóbban intézni a be- és kifizetéseimet a GGpoker-en? az alábbi kifizetési módokat kínálja fel, de a közvetlen banki számlára utalás nálam nem játszik.
A segítségeket köszönöm! :)
Szia!
Nem számít, hogy a skrill/neteller számlához tartozó kártya euró alapú, ha $ alapú a számlád, illetve $ van a számlán és $-ban érkezik a terhelés, akkor nem számítanak fel fx fee-t. Terhelés alatt értem, hogy befizetsz revolutra/wirexre stb... Így nem buksz a váltáson. :) GL
Köszi! :) Most a Skrill supporttal levelezek, próbálom megoldani az USD-s másodlagos számlát (eredetileg eurós), de ez nem egy gyors folyamat...
Köszi! :) Most a Skrill supporttal levelezek, próbálom megoldani az USD-s másodlagos számlát (eredetileg eurós), de ez nem egy gyors folyamat...
Azt ugye tudod, hogy az alszámládhoz nem férsz hozzá a kártyáddal. Tehát termek közt tudod majd a $-t mozgatni költségek nélkül, de fizetés/pénzfelvét előtt át kell tenned a főszámlára ami nem lesz olcsó (főleg ha miután áttetted EUR-ba majd HUF-ban költesz róla)
Ma este is indul a szokásos freerollunk a GGPokeren, az alábbi részletekkel:
Jelszó: PokerAkademia927
Lobby info/Detail: Exclusive tournament for Pokerakademia and Rakerace members.
Nyeremények:
1: 105 Bounty Millions
2: 50 Global Millions
3: 25 GGMasters Daily
4: 15 Daily Special
5: 10.50 Bounty Hunters Special
6: 8.40 Bounty Hunters Special
7. 5.50 Daily Special
8. 3.30 Daily Special
9. 2.50 Daily Special
Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!
GGPoker terembemutató és regisztráció, legjobb deal garanciával>>>
Ma este is indul a szokásos freerollunk a GGPokeren, az alábbi részletekkel:
Jelszó: ugyanazamimultheten,azelozohozzaszolasbanmegtalaljatok (reméljük értitek és reméljük a külföldi jelszó-vadászok nem :) )
Lobby info/Detail: Exclusive tournament for Pokerakademia and Rakerace members.
Nyeremények:
1: 105 Bounty Millions
2: 50 Global Millions
3: 25 GGMasters Daily
4: 15 Daily Special
5: 10.50 Bounty Hunters Special
6: 8.40 Bounty Hunters Special
7. 5.50 Daily Special
8. 3.30 Daily Special
9. 2.50 Daily Special
Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!
GGPoker terembemutató és regisztráció, legjobb deal garanciával>>>