Admin
Válasz Balintman kommentjére
2021. jún. 10. 16:41

A mai napon mindenki megkapta májusi race-nyereményeit!

A júniusi exkluzív promóciónk is zajlik már a részeredményeket itt találjátok>>>

GGPoker - Íme az Akadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

Exkluzív C/T$11.000 Race (csak ha tőlünk regisztrálsz!) - További információk >>
GGPoker fish buffet és Black Ranks: akár 60% visszatérítés
100% 600$-ig vagy 100$ cash & ticket bónusz

GGPoker terembemutató és legjobb deal garancia >>>

smoking_aces_
Válasz Admin kommentjére
2021. jún. 14. 12:17

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Hogyan tudom a pénzügyeimet intézni a GG-n kényelmesen, gyorsan, és főleg olcsón? :) Skrill és Neteller lenne a legkézenfekvőbb, de ott úgy látom, a kártya pénzneme mindenképpen euró, így buknék a többszöri átváltáson. Nincs valami módja, hogy elkerüljem ezt?

Muchbetter amit látok még. Erről nem tudok semmit. Én választhatom meg a pénznemet itt?

Minden segítséget köszönök!

Admin
Válasz smoking_aces_ kommentjére
2021. jún. 14. 17:49

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Hogyan tudom a pénzügyeimet intézni a GG-n kényelmesen, gyorsan, és főleg olcsón? :) Skrill és Neteller lenne a legkézenfekvőbb, de ott úgy látom, a kártya pénzneme mindenképpen euró, így buknék a többszöri átváltáson. Nincs valami módja, hogy elkerüljem ezt?

Muchbetter amit látok még. Erről nem tudok semmit. Én választhatom meg a pénznemet itt?

Minden segítséget köszönök!

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk itt.

smoking_aces_
Válasz Admin kommentjére
2021. jún. 16. 11:41

Sziasztok!

Sajnos az ügyfélszolgálat segítségével nem sikerült megoldni a fenti problémámat. A kérdés továbbra is él: hogyan tudom a legolcsóbban intézni a be- és kifizetéseimet a GGpoker-en? az alábbi kifizetési módokat kínálja fel, de a közvetlen banki számlára utalás nálam nem játszik.

A segítségeket köszönöm! :)

Foreverwin
2021. jún. 16. 22:52

Szia!

Nem számít, hogy a skrill/neteller számlához tartozó kártya euró alapú, ha $ alapú a számlád, illetve $ van a számlán és $-ban érkezik a terhelés, akkor nem számítanak fel fx fee-t. Terhelés alatt értem, hogy befizetsz revolutra/wirexre stb... Így nem buksz a váltáson. :) GL

smoking_aces_
Válasz Admin kommentjére
2021. jún. 17. 21:55

Köszi! :) Most a Skrill supporttal levelezek, próbálom megoldani az USD-s másodlagos számlát (eredetileg eurós), de ez nem egy gyors folyamat...

kacsa1st
2021. jún. 18. 11:13

Köszi! :) Most a Skrill supporttal levelezek, próbálom megoldani az USD-s másodlagos számlát (eredetileg eurós), de ez nem egy gyors folyamat...

Azt ugye tudod, hogy az alszámládhoz nem férsz hozzá a kártyáddal. Tehát termek közt tudod majd a $-t mozgatni költségek nélkül, de fizetés/pénzfelvét előtt át kell tenned a főszámlára ami nem lesz olcsó (főleg ha miután áttetted EUR-ba majd HUF-ban költesz róla)

smoking_aces_
Válasz kacsa1st kommentjére
2021. jún. 18. 11:46

Azt ugye tudod, hogy az alszámládhoz nem férsz hozzá a kártyáddal. Tehát termek közt tudod majd a $-t mozgatni költségek nélkül, de fizetés/pénzfelvét előtt át kell tenned a főszámlára ami nem lesz olcsó (főleg ha miután áttetted EUR-ba majd HUF-ban költesz róla)

Nem tudtam... köszi! Akkor a megoldás egy új számla nyitása (Skrill, vagy Neteller, esetleg Muchbetter) USD alapon. Nagyon köszi! Ez fontos infó volt.

Admin
2021. jún. 26. 18:01

Ma este is indul a szokásos freerollunk a GGPokeren, az alábbi részletekkel:

Jelszó: PokerAkademia927

Lobby info/Detail: Exclusive tournament for Pokerakademia and Rakerace members.

Nyeremények:

1: 105 Bounty Millions
2: 50 Global Millions
3: 25 GGMasters Daily
4: 15 Daily Special
5: 10.50 Bounty Hunters Special
6: 8.40 Bounty Hunters Special
7. 5.50 Daily Special
8. 3.30 Daily Special
9. 2.50 Daily Special

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

GGPoker terembemutató és regisztráció, legjobb deal garanciával>>>

Admin
Válasz Admin kommentjére
2021. júl. 2. 20:55

Ma este is indul a szokásos freerollunk a GGPokeren, az alábbi részletekkel:

Jelszó: ugyanazamimultheten,azelozohozzaszolasbanmegtalaljatok (reméljük értitek és reméljük a külföldi jelszó-vadászok nem :) )

Lobby info/Detail: Exclusive tournament for Pokerakademia and Rakerace members.

Nyeremények:

1: 105 Bounty Millions
2: 50 Global Millions
3: 25 GGMasters Daily
4: 15 Daily Special
5: 10.50 Bounty Hunters Special
6: 8.40 Bounty Hunters Special
7. 5.50 Daily Special
8. 3.30 Daily Special
9. 2.50 Daily Special

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

GGPoker terembemutató és regisztráció, legjobb deal garanciával>>>