danfiu
Válasz risa kommentjére
2011. nov. 23. 9:17

Teljesen korrekt ar a full hd kijelzo, 2 vinyo es a 8 cellas aksi miatt!

Akkor ha elvinnem szamitogepes szakihoz, tudna bele tenni ssd vinyot?Egyebkent nem is tudtam h 2 van benne:D

Csak utolag eleg gyengenek erzem a grafik kartyat.

OldRknight
Válasz risa kommentjére
2011. nov. 23. 9:18

Teljesen korrekt ar a full hd kijelzo, 2 vinyo es a 8 cellas aksi miatt!

Azért a HP-dvx laptopokkal vigyázni kell mert ez mind renew széria, ami azt jelenti hogy lehasznált kiállítói meg demo-tesztgépek alkatrészeiből van összerakva.

risa
Válasz danfiu kommentjére
2011. nov. 23. 9:30

Akkor ha elvinnem szamitogepes szakihoz, tudna bele tenni ssd vinyot?Egyebkent nem is tudtam h 2 van benne:D

Csak utolag eleg gyengenek erzem a grafik kartyat.

Mindent meg lehet oldani. Van egy beepito keret, amivel ssd-t lehet rakni a dvd helyere...en legalabbis igy tervezem!

titcar
Válasz risa kommentjére
2011. dec. 1. 17:31

midnenkinek ajánlom, egy kis okfejtés arról, hogy mi a különbség a minőségi és a teszkós notebookok közt :)
Lenovo ThinkPad T420si teszt - LOGOUT.hu Számtech cikk

bandus
Válasz titcar kommentjére
2011. dec. 1. 17:56

midnenkinek ajánlom, egy kis okfejtés arról, hogy mi a különbség a minőségi és a teszkós notebookok közt :)
Lenovo ThinkPad T420si teszt - LOGOUT.hu Számtech cikk

+1, mivel énis laptopvásárlás előtt állok. és pont spyduck kollégától fogok vásárolni..

a szívem vágya lenne eza lenovo, de mindennapi használatra nekem kicsi ez a képernyő, szóval egy 15,6"-os elitebook lesz helyette :)

StarsMan
Válasz Littlemage kommentjére
2012. jan. 9. 14:10

Sziasztok,

Olyan témában szeretnék segítséget kérni, hogy amit pokerhezhasználok laptop, folyamatosan 5 asztaltól akadozik, ha használom a HM et és a CPU100% on megy és a ventilátor is folyamatosan megy és így is forró a gép. Milehet a probléma kicsi a proci vagy kevés a ram a pokerhez? Kérdeztem másokatis de azt mondták ez még nem elavult gép simán futnia kéne rendesen. Szeretnémkérni valami hozzáértő segítségét. Esetleg ha úgy gépet vásárolnék mirefigyeljek oda mekkora proci vagy ram kell hogy legyen benne.

[*]Jelenleg amit használok gép az ASUS 15.4" WXGA,Color Shine,
    [*]Pentium dual-core T2250(1.7GHz,FSB533,2MB L2 Cache),
    [*]ATI Xpress X1100,
    [*]2GB(1Gx2) DDRII667,
    [*]160GB HDD(SATA 5400rpm),
    [*]DVD Super Multi DL

daPEPEhu
Válasz StarsMan kommentjére
2012. jan. 9. 14:21

Sziasztok,

Olyan témában szeretnék segítséget kérni, hogy amit pokerhezhasználok laptop, folyamatosan 5 asztaltól akadozik, ha használom a HM et és a CPU100% on megy és a ventilátor is folyamatosan megy és így is forró a gép. Milehet a probléma kicsi a proci vagy kevés a ram a pokerhez? Kérdeztem másokatis de azt mondták ez még nem elavult gép simán futnia kéne rendesen. Szeretnémkérni valami hozzáértő segítségét. Esetleg ha úgy gépet vásárolnék mirefigyeljek oda mekkora proci vagy ram kell hogy legyen benne.

[*]ATI Xpress X1100,
    [*]2GB(1Gx2) DDRII667,
    [*]DVD Super Multi DL

A gépekhez nem nagyon értek, de nekem az segített, hogy átállítottam a megjelenést..win7-nél sz.gép-re jobb kat-->tulajdonságok-->speciális rendszerbeállítás(bal oldalt)-->Teljesítmény,beállítások-->legjobb teljesítmény

JuhaAasz
2012. jan. 9. 14:27

Sziasztok,

[*]ATI Xpress X1100,
    [*]2GB(1Gx2) DDRII667,
    [*]DVD Super Multi DL

milyen site-on tolod? egyszerre csak egy site?
ha nem PS-en tolod, hanem pl. ongame(bwin) akkor lehet hogy nem bírja a gép teljesen, mert az zabálja a lelkét is a 2x1 gb ddr2-nek és dualkórnak.
hány éves gép egyébként?
+ vegyél hozzá ilyen ventillárokkal szerelt tartót is :)
Átirányítási figyelmeztetés

ui: bwin 5 asztalnál, már az én gépemnek is rendesen csavarja a csecsét, ami pentium dual core e5500 (2.8ghz,fsb 800 mhz) és 1x2 gb ddr3

StarsMan
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. jan. 9. 14:34

milyen site-on tolod? egyszerre csak egy site?
ha nem PS-en tolod, hanem pl. ongame(bwin) akkor lehet hogy nem bírja a gép teljesen, mert az zabálja a lelkét is a 2x1 gb ddr2-nek és dualkórnak.
hány éves gép egyébként?
+ vegyél hozzá ilyen ventillárokkal szerelt tartót is :)
Átirányítási figyelmeztetés

ui: bwin 5 asztalnál, már az én gépemnek is rendesen csavarja a csecsét, ami pentium dual core e5500 (2.8ghz,fsb 800 mhz) és 1x2 gb ddr3

PS+ Ongame
Ezekszerint a online pokerhez erőműre van szükség?
Ha nem megy a HM akkor jó minden
3,5 éves

forzadani3
2012. jan. 9. 14:42

Sziasztok,

[*]ATI Xpress X1100,
    [*]2GB(1Gx2) DDRII667,
    [*]DVD Super Multi DL

Milyen rég volt újratelepítve? Szerintem nem ártana újratelepíteni az oprendszert, meg leformázni a vinyót.

Élő ügyfélszolgálat