Milyen rég volt újratelepítve? Szerintem nem ártana újratelepíteni az oprendszert, meg leformázni a vinyót.
Az én gépem is folyamatosan 90-100 fok között üzemelt. Kifújattam a hűtőjét és visszaesett 65-75 fok közé. 1 próbát megér.
midnenkinek ajánlom, egy kis okfejtés arról, hogy mi a különbség a minőségi és a teszkós notebookok közt :)
Lenovo ThinkPad T420si teszt - LOGOUT.hu Számtech cikk
Elolvastam, de akkor pokerre ill. mindennapi használatra(tehát alapdolgokra, film,net,etc - játékok kilőve) milyen laptopot érdemes venni?(nyilván nem 'tescos' gépekre gondolok) Tudnátok ajánlani valami normálisabb terméket?
Kb 200-250K körüli árban gondolkodok, de a laptopokhoz nem igazán értek, és nem akarok mellé fogni. Vissza olvasgattam a topicban, de a legtöbb vásárlása irányuló tipp több hónapos, és nem tudom most mennyire állják meg a helyüket. Köszi
Nem szeretnék játszani rajta, főleg pokerre kell, szóval a lényeg,hogy legyen gyors :) Köszi, ránézek arra amit linkeltél
Nem szeretnék játszani rajta, főleg pokerre kell, szóval a lényeg,hogy legyen gyors :) Köszi, ránézek arra amit linkeltél
Multitablingre gyak hasznalhatatlan az 1366 x 768 felbontas kiveve ha kulso monitorra lesz dugva a gep. Egyebkent erdemes minimum 1600 x 900-ban gondolkodni, az emlitett Thinkpad T420si pl sokkal jobb valasztas mint ez a Dell, persze arban is tobb.
Az igazi problema ott adodik hogy 200k korul/alatt nem igazan van ilyen felbontasu gep.
Multitablingre gyak hasznalhatatlan az 1366 x 768 felbontas kiveve ha kulso monitorra lesz dugva a gep. Egyebkent erdemes minimum 1600 x 900-ban gondolkodni, az emlitett Thinkpad T420si pl sokkal jobb valasztas mint ez a Dell, persze arban is tobb.
Az igazi problema ott adodik hogy 200k korul/alatt nem igazan van ilyen felbontasu gep.
igen, pont ezért ajánlottam még a probook 4730s-t.
és ilyen 40-50 ezerrel többért van olyan minőségi ugrás, hogy megéri egy ennyivel drágábbat venni?
mármint nem a probook-ra értem, hanem egy drágább gépre