Maxxxika
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 24. 15:55
Én ilyet vettem:
Asus K73SV: Mezei játékgép
1600x900, és póker mellett még megy rajta a COD2 is.(nem egyszerre :D )
+előnye, hogy van benne 1 szabad HDD hely, így simán beledobtam egy SSD-t.
tilted
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jan. 24. 16:05
Én ilyet vettem:
Asus K73SV: Mezei játékgép
1600x900, és póker mellett még megy rajta a COD2 is.(nem egyszerre :D )
+előnye, hogy van benne 1 szabad HDD hely, így simán beledobtam egy SSD-t.
Nem rossz gép, de a jobb minőség, jobb garancia háttér, és a jobb support is a ProBook oldalát erősíti.
fkf131
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 24. 16:08
Tudnátok ajánlani valami normálisabb terméket?
Nem vagyok egy nagy kocka, de ilyet vettem karácsonykor:
Dell Inspiron N7110 i7 M 3213363 8GB | Laptop.hu
1-2embert megkérdeztem, aszondták jónak számít.
190kért adták az egyik üzletláncban.
Ami durva, az előző gépemmel ellentétben, hogy PS 15asztal+hm2+torrent+3-4 weboldal+youtube+msn+skype tökéletesen megy egyszerre, míg a régi gépen a hm+poker is sokszor sok volt már.
Szerinem ezért az árért megérte, csak javasolni tudom.
tilted
Válasz fkf131 kommentjére
2012. jan. 24. 16:16
Nem vagyok egy nagy kocka, de ilyet vettem karácsonykor:
Dell Inspiron N7110 i7 M 3213363 8GB | Laptop.hu
1-2embert megkérdeztem, aszondták jónak számít.
190kért adták az egyik üzletláncban.
Ami durva, az előző gépemmel ellentétben, hogy PS 15asztal+hm2+torrent+3-4 weboldal+youtube+msn+skype tökéletesen megy egyszerre, míg a régi gépen a hm+poker is sokszor sok volt már.
Szerinem ezért az árért megérte, csak javasolni tudom.
..inspiront nem ajánlanék senkinek.
Coix
Válasz StarsMan kommentjére
2012. jan. 24. 16:27
kb 6 hónapja. Eredetileg Vista volt a gépen, most win7 van. lehet vistával gyorsabb lenne?
Bocs, kicsit későn válaszolok.
Ezzel a géppel az lehet az egyik gond, hogy az ATI Xpress X1100 videochipet elvileg a Win7 nem támogatja, és az AMD sem ad ki rá hivatalos drivert. Ha nem patcheltél össze magadnak egy saját videodrivert, akkor a gép az általános videodrivert használja, az meg gyenge, ez okozhatja a gyenge grafikus teljesítményt.
Amit még tehetsz, az az, hogy a BIOS-ból a lehető legtöbb memóriát engedélyezed a videochipnek.
Egy újratelepítés nem árthat. Vehetsz még +2GB ramot, ekkor 64-bites Win7-et rakj fel. A plusz RAM javíthatja a leginkább az általános teljesítményt, meg egy SSD, de az árban más nagyságrend. A Win7 x64-nél viszont lehet, hogy drivergondjaid lesznek, ha a beépített driverek esetleg nem jók. Pont úgy, mint ahogy most a videodriverrel, sok régebbi notebookhoz nincs hivatalos Win7 támogatás, az XP-s / Vistás driver meg vagy működik, vagy nem.
Vistát kerüld!!!
wakerbab
Válasz Coix kommentjére
2012. febr. 1. 12:36
Sziasztok laptopot szeretnék venni 150k szánnék rá ,tudom nem valami sok de most ennyi van:). Melyik a legjobb gép ebben az árkategóriában? A válaszokat előre is köszönöm.
tilted
Válasz wakerbab kommentjére
2012. febr. 1. 13:45
Sziasztok laptopot szeretnék venni 150k szánnék rá ,tudom nem valami sok de most ennyi van:). Melyik a legjobb gép ebben az árkategóriában? A válaszokat előre is köszönöm.
ez nagyban függ attól hogy mik a felhasználási céjaid, és milyen igényeid vannak (kijelző, háttértár mérete, stb).
RegGeri
Válasz tilted kommentjére
2012. febr. 1. 13:52
..inspiront nem ajánlanék senkinek.
Mik a tapasztalataid vele, miért nem ajánlod?
fkf131
Válasz RegGeri kommentjére
2012. febr. 1. 14:03
Mik a tapasztalataid vele, miért nem ajánlod?
Ez engem is érdekelne, de múltkor elfelejtettem kérdezni. Csak mert nekem kompetens emberek azt mondták, hogy nagyon jó, plusz énis elégedett vagyok vele eddig.