Krono
Válasz tilted kommentjére
2012. jan. 24. 15:41

nem igazán. i7 teljesen fölösleges a notikba, elég kihasználni az i5-öt. vga terén ugye nem akarunk fejlődni, minőségben pedig kiváló. 400k környékén esetleg egy elitebook, de szerintem ennél jobb gépre nincs szükséged, ez egy brutál cucc.

Rendben, köszi szépen!

Maxxxika
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 24. 15:55

Én ilyet vettem:
Asus K73SV: Mezei játékgép
1600x900, és póker mellett még megy rajta a COD2 is.(nem egyszerre :D )
+előnye, hogy van benne 1 szabad HDD hely, így simán beledobtam egy SSD-t.

tilted
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jan. 24. 16:05

Én ilyet vettem:
Asus K73SV: Mezei játékgép
1600x900, és póker mellett még megy rajta a COD2 is.(nem egyszerre :D )
+előnye, hogy van benne 1 szabad HDD hely, így simán beledobtam egy SSD-t.

Nem rossz gép, de a jobb minőség, jobb garancia háttér, és a jobb support is a ProBook oldalát erősíti.

fkf131
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 24. 16:08

Tudnátok ajánlani valami normálisabb terméket?

Nem vagyok egy nagy kocka, de ilyet vettem karácsonykor:
Dell Inspiron N7110 i7 M 3213363 8GB | Laptop.hu
1-2embert megkérdeztem, aszondták jónak számít.
190kért adták az egyik üzletláncban.

Ami durva, az előző gépemmel ellentétben, hogy PS 15asztal+hm2+torrent+3-4 weboldal+youtube+msn+skype tökéletesen megy egyszerre, míg a régi gépen a hm+poker is sokszor sok volt már.
Szerinem ezért az árért megérte, csak javasolni tudom.

tilted
Válasz fkf131 kommentjére
2012. jan. 24. 16:16

Nem vagyok egy nagy kocka, de ilyet vettem karácsonykor:
Dell Inspiron N7110 i7 M 3213363 8GB | Laptop.hu
1-2embert megkérdeztem, aszondták jónak számít.
190kért adták az egyik üzletláncban.

Ami durva, az előző gépemmel ellentétben, hogy PS 15asztal+hm2+torrent+3-4 weboldal+youtube+msn+skype tökéletesen megy egyszerre, míg a régi gépen a hm+poker is sokszor sok volt már.
Szerinem ezért az árért megérte, csak javasolni tudom.

..inspiront nem ajánlanék senkinek.

Coix
Válasz StarsMan kommentjére
2012. jan. 24. 16:27

kb 6 hónapja. Eredetileg Vista volt a gépen, most win7 van. lehet vistával gyorsabb lenne?

Bocs, kicsit későn válaszolok.

Ezzel a géppel az lehet az egyik gond, hogy az ATI Xpress X1100 videochipet elvileg a Win7 nem támogatja, és az AMD sem ad ki rá hivatalos drivert. Ha nem patcheltél össze magadnak egy saját videodrivert, akkor a gép az általános videodrivert használja, az meg gyenge, ez okozhatja a gyenge grafikus teljesítményt.

Amit még tehetsz, az az, hogy a BIOS-ból a lehető legtöbb memóriát engedélyezed a videochipnek.

Egy újratelepítés nem árthat. Vehetsz még +2GB ramot, ekkor 64-bites Win7-et rakj fel. A plusz RAM javíthatja a leginkább az általános teljesítményt, meg egy SSD, de az árban más nagyságrend. A Win7 x64-nél viszont lehet, hogy drivergondjaid lesznek, ha a beépített driverek esetleg nem jók. Pont úgy, mint ahogy most a videodriverrel, sok régebbi notebookhoz nincs hivatalos Win7 támogatás, az XP-s / Vistás driver meg vagy működik, vagy nem.

Vistát kerüld!!!

wakerbab
Válasz Coix kommentjére
2012. febr. 1. 12:36

Sziasztok laptopot szeretnék venni 150k szánnék rá ,tudom nem valami sok de most ennyi van:). Melyik a legjobb gép ebben az árkategóriában? A válaszokat előre is köszönöm.

tilted
Válasz wakerbab kommentjére
2012. febr. 1. 13:45

Sziasztok laptopot szeretnék venni 150k szánnék rá ,tudom nem valami sok de most ennyi van:). Melyik a legjobb gép ebben az árkategóriában? A válaszokat előre is köszönöm.

ez nagyban függ attól hogy mik a felhasználási céjaid, és milyen igényeid vannak (kijelző, háttértár mérete, stb).

RegGeri
Válasz tilted kommentjére
2012. febr. 1. 13:52

..inspiront nem ajánlanék senkinek.

Mik a tapasztalataid vele, miért nem ajánlod?

fkf131
Válasz RegGeri kommentjére
2012. febr. 1. 14:03

Mik a tapasztalataid vele, miért nem ajánlod?

Ez engem is érdekelne, de múltkor elfelejtettem kérdezni. Csak mert nekem kompetens emberek azt mondták, hogy nagyon jó, plusz énis elégedett vagyok vele eddig.

Élő ügyfélszolgálat