Coix
Válasz tilted kommentjére
2012. febr. 4. 20:34

az hogy te így közelíted meg a kérdéskört teljesen rendben van.

kezdésnek is nem gamer otthoni felhasználásra elegendő notit keresett egyik tag sem, hanem hosszútávra és úgy hogy nem játszanak rajta, ergo itt nem az ár/érték arány maximalizálására törekszem.

A hosszú távval kapcsolatban én csak annyit jegyeznék meg, hogy én jelemzően kétévente cserélem a notebookomat. Munkára használom őket, napi 10-12 órát megy minden gép, és ezen is pókerezem. Én nagyon megnéze az ár-érték arányt, és úgy vélem, hogy (nekem) joban megéri kétévente venni egy akkor alsó-középkategóriás (ez nekem jellemzően most 150k körüli árat jelent OS nélkül) notit, mint 4-5 évente beruházni egy drágábbra. A technológia túl gyorsan fejlődik, és gy 2 éves gépet még el lehet adni vállalható áron.

Én eddig Dell, Fujitsu, ASUS, HP, MSI gépket használtam, egyikkel sem volt semmi problémám, így szervizről nem tudok nyilatkozni.

tilted
Válasz Coix kommentjére
2012. febr. 4. 20:38

A hosszú távval kapcsolatban én csak annyit jegyeznék meg, hogy én jelemzően kétévente cserélem a notebookomat. Munkára használom őket, napi 10-12 órát megy minden gép. Én nagyon megnéze az ár-érték arányt, és úgy vélem, hogy (nekem) joban megéri kétévente venni egy akkor alsó-középkategóriás (ez nekem jellemzően most 150k körüli árat jelent OS nélkül) notit, mint 4-5 évente beruházni egy drágábbra. A technológia túl gyorsan fejlődik, és gy 2 éves gépet még el lehet adni vállalható áron.

Én eddig Dell, Fujitsu, ASUS, HP, MSI gépket használtam, egyikkel sem volt semmi problémám, így szervizről nem tudok nyilatkozni.

ha most ruházol be egy i5-ös üzletibe azzal nagyon sokáig "dolgozhatsz" majd, de értem a koncepciót.

risa: a n7110 valóban sokkal jobb kivitelezés, de én egyáltalán nem rajongok az inspironok megoldásaiért ezért inkább mást ajánlok. pl, azt sem értem miért van a cpu a noti közepén méteres heatpipeal http://www.insidemylaptop.com/images/Dell-Inspiron-17R-N7110/dell-n7110-disassembly-25.jpg

Coix
Válasz bandus kommentjére
2012. febr. 4. 20:45

SAMSUNG Series 3 NP300E5Z-S02HU Ezüst (i3-2310M, 4gb, nVidia GeForce GT 520MX,500gb,2év gar.) - Asztali notebookok (15,1" - 16") < Notebook, tablet < Hardver - HardverApró Apróhirdetés ez pl best buy ennyi pénzért, és azt írta a srác, hogy lesz neki még 2 db a héten, én a helyedben nem gondoklkoznék, azonnal lecsapnék rá ;) ugyanaz a konfig mint az én gépemnek, csak 80k-val olcsóbban. szuper billentyűzet, jó kijelző. olvasd el a tesztet. remélem segítettem!!!

Ez tényleg brutálisan jó áron van!!!

tilted
Válasz Coix kommentjére
2012. febr. 4. 20:52

az eladót pedig csak ajánlani tudom, rendkívül korrekt, segítőkész, megbízható.

bandus
Válasz Coix kommentjére
2012. febr. 4. 20:52

igen, két nappal utána vettem észre, hogy elhoztam a probookomat. háát, mérges is voltam kicsit. ennél jobb ár/érték arányú gép szerintem most nincs is.

daPEPEhu
Válasz bandus kommentjére
2012. febr. 4. 20:55

igen, két nappal utána vettem észre, hogy elhoztam a probookomat. háát, mérges is voltam kicsit. ennél jobb ár/érték arányú gép szerintem most nincs is.

Wow ez tényleg nagyon jó.Kár, hogy csak márciusban tudnék beruházni egyre..addigra gondolom elviszik :D

Steal_
Válasz Coix kommentjére
2012. febr. 4. 21:05

Ty a válaszokért, kezd kirajzolódni melyik lesz a választott

Amit kifelejtettem, hogy: 1. fontos, hogy legyen áfás számla, mivel eltudom számolni. A bandus által linkelt Samsung tényleg fasza, de gondolom a srác nem tud áfás számlát adni, akkor meg már ott vagyok, mintha boltba vettem volna 2. Win7-em nincs, kell hozzá, nyílván így drágább.

szerk: Ezt néztem ki, megfelel szerintetek? SAMSUNG Series 3 NP300E5A-A03HU Ezüst

tilted
Válasz Steal_ kommentjére
2012. febr. 4. 21:08

Ty a válaszokért, kezd kirajzolódni melyik lesz a választott

Amit kifelejtettem, hogy: 1. fontos, hogy legyen áfás számla, mivel eltudom számolni. A bandus által linkelt Samsung tényleg fasza, de gondolom a srác nem tud áfás számlát adni, akkor meg már ott vagyok, mintha boltba vettem volna 2. Win7-em nincs, kell hozzá, nyílván így drágább.

tud hozzá adni ha minden igaz.

Steal_
Válasz tilted kommentjére
2012. febr. 4. 21:17

tud hozzá adni ha minden igaz.

Áfás számlát vagy win7et? Végülis egy e-mailt mindeképp megér a dolog, hátha.

tilted
Válasz Steal_ kommentjére
2012. febr. 4. 21:18

Áfás számlát vagy win7et, eset? Végülis egy e-mailt mindeképp megér a dolog, hátha.

regisztrálj be és privátban keresd, úgy gyorsabb lesz. áfás számlára gondltam.

Élő ügyfélszolgálat