az hogy te így közelíted meg a kérdéskört teljesen rendben van.
kezdésnek is nem gamer otthoni felhasználásra elegendő notit keresett egyik tag sem, hanem hosszútávra és úgy hogy nem játszanak rajta, ergo itt nem az ár/érték arány maximalizálására törekszem.
A hosszú távval kapcsolatban én csak annyit jegyeznék meg, hogy én jelemzően kétévente cserélem a notebookomat. Munkára használom őket, napi 10-12 órát megy minden gép. Én nagyon megnéze az ár-érték arányt, és úgy vélem, hogy (nekem) joban megéri kétévente venni egy akkor alsó-középkategóriás (ez nekem jellemzően most 150k körüli árat jelent OS nélkül) notit, mint 4-5 évente beruházni egy drágábbra. A technológia túl gyorsan fejlődik, és gy 2 éves gépet még el lehet adni vállalható áron.
Én eddig Dell, Fujitsu, ASUS, HP, MSI gépket használtam, egyikkel sem volt semmi problémám, így szervizről nem tudok nyilatkozni.
SAMSUNG Series 3 NP300E5Z-S02HU Ezüst (i3-2310M, 4gb, nVidia GeForce GT 520MX,500gb,2év gar.) - Asztali notebookok (15,1" - 16") < Notebook, tablet < Hardver - HardverApró Apróhirdetés ez pl best buy ennyi pénzért, és azt írta a srác, hogy lesz neki még 2 db a héten, én a helyedben nem gondoklkoznék, azonnal lecsapnék rá ;) ugyanaz a konfig mint az én gépemnek, csak 80k-val olcsóbban. szuper billentyűzet, jó kijelző. olvasd el a tesztet. remélem segítettem!!!
Ez tényleg brutálisan jó áron van!!!
Ez tényleg brutálisan jó áron van!!!
igen, két nappal utána vettem észre, hogy elhoztam a probookomat. háát, mérges is voltam kicsit. ennél jobb ár/érték arányú gép szerintem most nincs is.
Ty a válaszokért, kezd kirajzolódni melyik lesz a választott
Amit kifelejtettem, hogy: 1. fontos, hogy legyen áfás számla, mivel eltudom számolni. A bandus által linkelt Samsung tényleg fasza, de gondolom a srác nem tud áfás számlát adni, akkor meg már ott vagyok, mintha boltba vettem volna 2. Win7-em nincs, kell hozzá, nyílván így drágább.
szerk: Ezt néztem ki, megfelel szerintetek? SAMSUNG Series 3 NP300E5A-A03HU Ezüst
Ty a válaszokért, kezd kirajzolódni melyik lesz a választott
Amit kifelejtettem, hogy: 1. fontos, hogy legyen áfás számla, mivel eltudom számolni. A bandus által linkelt Samsung tényleg fasza, de gondolom a srác nem tud áfás számlát adni, akkor meg már ott vagyok, mintha boltba vettem volna 2. Win7-em nincs, kell hozzá, nyílván így drágább.
tud hozzá adni ha minden igaz.
Áfás számlát vagy win7et, eset? Végülis egy e-mailt mindeképp megér a dolog, hátha.