Mik a tapasztalataid vele, miért nem ajánlod?
Sziasztok laptopot szeretnék venni 150k szánnék rá ,tudom nem valami sok de most ennyi van:). Melyik a legjobb gép ebben az árkategóriában? A válaszokat előre is köszönöm.
ez nagyban függ attól hogy mik a felhasználási céjaid, és milyen igényeid vannak (kijelző, háttértár mérete, stb).
Pókerezésre kellene. Kijelző mérete mind1 mert monitorra akarom kötni.
Pókerezésre kellene. Kijelző mérete mind1 mert monitorra akarom kötni.
Hali
Úgy döntöttem én is beruházok egy laptopra.
Amit bírnia kell: 10-12 asztal ps+ winamp+ netezés + hm, ill. néha filmnézés, játszani egyáltalán nem fogok rajta. Emellett van egy 27"-os monitorom, esetek nagy részében rákötve szeretnék pókerezni, ill. adott 1 tb-os külső winchester, így a merevlemez nagysága nem fontos, adatok, filmeket stb. ott tárolok.
Ahogy olvastam, pókerhez előnyös az ssd winchester, amennyiben megoldható jó lenne hozzá.
Nyilván hosszútávra venném, min. 3-4 évet bírjon ki.
Keret: kb. 200k huf, de nem lenne rossz olcsóbban megúszni.
Ha bárkinek van tippe milyen noti lenne jó ár/érték arányban, ne tartsa magában... :)
Szia!
Acer-nek (de biztos van más gyártónak is, csak drágábban) volt nemrég olyan típusa amiben 120gb-s SSD+500gb-s HDD volt, mindez 170k körül, de ma már nem elérhető ahogy látom.
Szia!
Acer-nek (de biztos van más gyártónak is, csak drágábban) volt nemrég olyan típusa amiben 120gb-s SSD+500gb-s HDD volt, mindez 170k körül, de ma már nem elérhető ahogy látom.
fölösleges olyat keresni, acert meg még fölöslegesebb.. plusz SSD-t kell bele venni.
azert az acer nem olyan rossz mar, sot............. egy nagy hatranya viszont van 1 ev gari :(
en laptopbol inkabb olyan markat neznek amelyiknek 2-3ev garija van.