tilted
Válasz RegGeri kommentjére
2012. febr. 1. 14:07

Mik a tapasztalataid vele, miért nem ajánlod?

gyenge hűtés, kategóriához nem hű szerelés, alkatrész minőség.

ui: ez nem csak az én véleményem, ha kutakodsz egy elég nagy portál fórumjában a notebook választó topikban, ott elég sok panaszt fogsz rá találni.. arról nem beszélve hogy ebben az árkategóriában azért vannak jobb vételek.

minoson
Válasz wakerbab kommentjére
2012. febr. 1. 19:47

Sziasztok laptopot szeretnék venni 150k szánnék rá ,tudom nem valami sok de most ennyi van:). Melyik a legjobb gép ebben az árkategóriában? A válaszokat előre is köszönöm.

Hali!

Én január elején vettem egy ilyet: Samsung NP300E5Z-S02HU

Ezt ajánlották több fórumon is ebben a kategóriában.

Itt egy teszt hozzá:

Samsung Series 3 300E: egy friss 15,6 hüvelykes - PROHARDVER! Notebook teszt

Pár hely ahol érdemes szétnézni:

Milyen notebookot vegyek? - PROHARDVER! Hozzászólások

Milyen notebookot 160 ezer forintért? - PROHARDVER! Notebook teszt

Coix
Válasz tilted kommentjére
2012. febr. 1. 21:51

ez nagyban függ attól hogy mik a felhasználási céjaid, és milyen igényeid vannak (kijelző, háttértár mérete, stb).

Hát igen, ez lenne az alap, hogy tudjuk, egyébként csak vaktában lövöldözünk...

wakerbab
Válasz Coix kommentjére
2012. febr. 2. 8:59

Pókerezésre kellene. Kijelző mérete mind1 mert monitorra akarom kötni.

Laller85
Válasz wakerbab kommentjére
2012. febr. 2. 10:16

Pókerezésre kellene. Kijelző mérete mind1 mert monitorra akarom kötni.

Hali.

Sztem ebben az árkategóriában inkább a Lenovo IdeaPad B570 et válaszd!
145.000 Huf a Computer Imperium - számítástechnikai kis- és nagykereskedés
Igaz nem Matt a kijelző, de ha monitor lesz rákötve végülis mind1.
Sőt ezzel a karival mégha nem is a legújabb, de kicsit régebbi gamek simán mennek.
Prociba inkabb i3 szandy,mint egy AMD, de nem azért mert Intel párti vagyok, de ha megbízhatóságot nézzük azért csak jobb mutatói vannak!
Lenovok megbízhatóak, jó support, és a fentebb említett bolt is megbízható!

Steal_
Válasz Laller85 kommentjére
2012. febr. 4. 16:49

Hali

Úgy döntöttem én is beruházok egy laptopra.

Amit bírnia kell: 10-12 asztal ps+ winamp+ netezés + hm, ill. néha filmnézés, játszani egyáltalán nem fogok rajta. Emellett van egy 27"-os monitorom, esetek nagy részében rákötve szeretnék pókerezni, ill. adott 1 tb-os külső winchester, így a merevlemez nagysága nem fontos, adatok, filmeket stb. ott tárolok.
Ahogy olvastam, pókerhez előnyös az ssd winchester, amennyiben megoldható jó lenne hozzá.
Nyilván hosszútávra venném, min. 3-4 évet bírjon ki.
Keret: kb. 200k huf, de nem lenne rossz olcsóbban megúszni.

Ha bárkinek van tippe milyen noti lenne jó ár/érték arányban, ne tartsa magában... :)

Hz
Válasz Steal_ kommentjére
2012. febr. 4. 18:25

Szia!

Acer-nek (de biztos van más gyártónak is, csak drágábban) volt nemrég olyan típusa amiben 120gb-s SSD+500gb-s HDD volt, mindez 170k körül, de ma már nem elérhető ahogy látom.

tilted
Válasz Hz kommentjére
2012. febr. 4. 18:29

Szia!

Acer-nek (de biztos van más gyártónak is, csak drágábban) volt nemrég olyan típusa amiben 120gb-s SSD+500gb-s HDD volt, mindez 170k körül, de ma már nem elérhető ahogy látom.

fölösleges olyat keresni, acert meg még fölöslegesebb.. plusz SSD-t kell bele venni.

happyface
Válasz tilted kommentjére
2012. febr. 4. 19:28

fölösleges olyat keresni, acert meg még fölöslegesebb.. plusz SSD-t kell bele venni.

azert az acer nem olyan rossz mar, sot............. egy nagy hatranya viszont van, 1 ev gari :(

en laptopbol inkabb olyan markat neznek amelyiknek 2-3ev garija van.

tilted
Válasz happyface kommentjére
2012. febr. 4. 19:29

azert az acer nem olyan rossz mar, sot............. egy nagy hatranya viszont van 1 ev gari :(

en laptopbol inkabb olyan markat neznek amelyiknek 2-3ev garija van.

bővíthető az acer garija. azt meg hogy nem olyan rossz nem tudom mire alapozod, nyilván neked is acerod van, vagy valakinek van az akitől ezt hallottad.

Élő ügyfélszolgálat