Simán.
Melyik az a legkisebb méretű (coll) laptop amin még tudok játszani 4 asztalon ill. milyen paraméterek (memóriára gondolok főképp) kellenek ami még viszi a hm-et is?
Melyik az a legkisebb méretű (coll) laptop amin még tudok játszani 4 asztalon ill. milyen paraméterek (memóriára gondolok főképp) kellenek ami még viszi a hm-et is?
A4 Team Számítástechnika - Kereskedelem, Informatikai szolgáltatások - Samsung - NP355V5C-S01HU
HP-Compaq Pavilion Sleekbook 15-b003sh C6T28EA laptop - Olcs
Melyiket vennétek? Esetleg hasonló árkategóriában tudtok-e jobbat ajánlani, vagy hasonló teljesítményt olcsóbban??
A4 Team Számítástechnika - Kereskedelem, Informatikai szolgáltatások - Samsung - NP355V5C-S01HU
HP-Compaq Pavilion Sleekbook 15-b003sh C6T28EA laptop - Olcs
Melyiket vennétek? Esetleg hasonló árkategóriában tudtok-e jobbat ajánlani, vagy hasonló teljesítményt olcsóbban??
Üdv!, n
Tabletről szeretnék érdeklődni, tudom hogy nem a tökéletes helyen járok, hátha akik jártasak a technikákban, azok tudnak segíteni : )
Szeretnék egy tabletet, amit inkább szórakozásra használnék, illetve utazáshoz, hogy ne kelljen laptopot hordani magammal ( repülőn plusz egy csomag ). Tehát filmezés,netezés, a standard dolgok. Esetleg olyan van, amin lehet pókerezni is?
Amiket kinéztem, azokat belinkelem:
SAMSUNG Galaxy Note 10.1" Tablet - 16 GB Deals | Pcworld
Samsung Series 5 Tablet XE500T1C-A03HU tablet + Windows 8... | Extreme Digital online áruház
SAMSUNG Galaxy Tab 2 GT-P5110 10.1" Tablet - 16 GB Deals | Pcworld
ASUS Transformer Pad Infinity TF700T-1I099A 10.1" Convertible Tablet - 64 GB Deals | Pcworld
Nálam eddig az Asus a befutó, de azért az ára is erős. Dokkolót mindegyikhez lehet kapni, szóval ez sem fő szempont, viszont az Asus négymagos processzorral rendelkezik és "csak" 1 giga Ram-mal. A samsung meg 2 giga Ram-os viszont gyengébb procival. Én mint laikus ezen adatokat látom, kíváncsi vagyok hogy mi a fontos, illetve ti melyiket javasolnátok. Amennyiben van más javaslat, örömmel elfogadom.
Köszönöm előre is!
nekem ez van: Nexus 7 Tech Specs - Google
Sziasztok! Egy alapvetően NAGYON megbízható gépet keresek, amivel szinte sosincs hardver hiba(csak pókerre/netezésre kell). Max 200k-m van rá. Tudnátok vmi jót ajánlani? Előre is kösz.
TechKalauz - Lenovo Black Friday: laptopot f
ha valaki notit akarna venni :)
egy 10 éves f0ssal is lehet netezni, pokerezni gond nélkül... 100$... csak egy tipp...