illese
Válasz Littlemage kommentjére
2013. okt. 22. 7:23

Mi alapjában kétféle gépet használunk. Akinek kraft kell az a Lenovo Thinkpad W530-asokat. Ezeknek hátránya, hogy emlékeztetnek a régi mérnökviccre, hogy hordozható az ami kissebb mint egy átlagos mosógép, szállítható meg ami nincs lebetonozva. Táppal együtt jó 4 kiló lehet. A masina viszont nagyon jó.
A másik kategória pedig ezek az ultra notebookok, de abból szerintem az i7 ritka. Ezeket nem ismerem, de általában Lenovo vagy Dellt használtak a kollégák nem hallottam rá panaszt.

Szecska
2013. okt. 22. 7:53

Laptopprocesszorokhoz annyira nem ertek, de asztali gepnel en nem vennek i7est, csak ha nagyon nem szamit a penz. Annyival nem jobb, mint az i5,es kb 30K-val dragabb. Valoszinuleg nem lesz az elkovetkezo 2-3 evben olyan program, ami annyira meghajtana a gepet, hogy a processzor legyen a szuk keresztmetszet, azaz nem nagyon venned eszre a kulonbseget.

mlnrrbrt
2013. dec. 9. 18:25

Littlemage, megvetted végül az Acert? Vélemény?

BT86
2013. dec. 11. 16:01

Egy ismerősöm tanácsot kért laptop vétellel kapcsolatban, de nem mozgok túl otthonosan benne. Inkább megkérdezem ti mit ajánlotok :)
Csak net, film stb. alap felhasználásra lenne, szóval nem erős, hanem inkább egy olcsó és megbízható gép kéne, amivel egy darabig nem lesz gondja.
Előre is köszi!

geri190
Válasz BT86 kommentjére
2013. dec. 11. 16:18

Egy ismerősöm tanácsot kért laptop vétellel kapcsolatban, de nem mozgok túl otthonosan benne. Inkább megkérdezem ti mit ajánlotok :)
Csak net, film stb. alap felhasználásra lenne, szóval nem erős, hanem inkább egy olcsó és megbízható gép kéne, amivel egy darabig nem lesz gondja.
Előre is köszi!

Szia!

Ha tényleg csak a fenti igényekre kell, akkor ezt tudom ajánlani: Dell Inspiron 3521 laptop | Intel Pentium Dual Core 2127U , 4GB , 500GB , Intel HD Graphics 2500 , Linux , Fekete | Laptopszalon.hu - notebook, laptop

4 év gari van rá, megbízható minőségi gép.

naggeri
2013. dec. 15. 12:48

Hello
Meglepném magam egy új laptoppal.
Tudna valaki ajánlani egy jót, én elég noob vagyok ebben.

Elsődlegesen pókerhez kell, bírja HM-et sokasztalt stb..
17" minimum kellene

geri190
Válasz naggeri kommentjére
2013. dec. 15. 12:53

Max keret, kedvelt márka? Felbontás HD+ vagy Full HD legyen?

Slynzor
Válasz naggeri kommentjére
2013. dec. 15. 12:53

Hello
Meglepném magam egy új laptoppal.
Tudna valaki ajánlani egy jót, én elég noob vagyok ebben.

Elsődlegesen pókerhez kell, bírja HM-et sokasztalt stb..
17" minimum kellene

Annyit mindenképp tudok ajánlani, hogy a winchester minimum 7200 rpm legyen. Az alatt bármilyen jól néz ki a többi paramétere, kuka.

geri190
Válasz Slynzor kommentjére
2013. dec. 15. 12:56

Szerintem inkább ki külső boxba a gyári vinyóval vagy az optikai meghajtóval legyen akármilyen fordulat számú és helyére SSD-t rakni.

KZ
Válasz geri190 kommentjére
2013. dec. 16. 19:48

Ultrabook

Sziasztok Ultrabook érdekelne 200-300K huf között mi számít jelenleg a legjobbnak ár/érték arányban.
Nem pókerre lesz használva. Előre is köszi.

Élő ügyfélszolgálat