Mi alapjában kétféle gépet használunk. Akinek kraft kell az a Lenovo Thinkpad W530-asokat. Ezeknek hátránya, hogy emlékeztetnek a régi mérnökviccre, hogy hordozható az ami kissebb mint egy átlagos mosógép, szállítható meg ami nincs lebetonozva. Táppal együtt jó 4 kiló lehet. A masina viszont nagyon jó.
A másik kategória pedig ezek az ultra notebookok, de abból szerintem az i7 ritka. Ezeket nem ismerem, de általában Lenovo vagy Dellt használtak a kollégák nem hallottam rá panaszt.
Laptopprocesszorokhoz annyira nem ertek, de asztali gepnel en nem vennek i7est, csak ha nagyon nem szamit a penz. Annyival nem jobb, mint az i5,es kb 30K-val dragabb. Valoszinuleg nem lesz az elkovetkezo 2-3 evben olyan program, ami annyira meghajtana a gepet, hogy a processzor legyen a szuk keresztmetszet, azaz nem nagyon venned eszre a kulonbseget.
Littlemage, megvetted végül az Acert? Vélemény?
Egy ismerősöm tanácsot kért laptop vétellel kapcsolatban, de nem mozgok túl otthonosan benne. Inkább megkérdezem ti mit ajánlotok :)
Csak net, film stb. alap felhasználásra lenne, szóval nem erős, hanem inkább egy olcsó és megbízható gép kéne, amivel egy darabig nem lesz gondja.
Előre is köszi!
Egy ismerősöm tanácsot kért laptop vétellel kapcsolatban, de nem mozgok túl otthonosan benne. Inkább megkérdezem ti mit ajánlotok :)
Csak net, film stb. alap felhasználásra lenne, szóval nem erős, hanem inkább egy olcsó és megbízható gép kéne, amivel egy darabig nem lesz gondja.
Előre is köszi!
Hello
Meglepném magam egy új laptoppal.
Tudna valaki ajánlani egy jót, én elég noob vagyok ebben.
Elsődlegesen pókerhez kell, bírja HM-et sokasztalt stb..
17" minimum kellene
Max keret, kedvelt márka? Felbontás HD+ vagy Full HD legyen?
Hello
Meglepném magam egy új laptoppal.
Tudna valaki ajánlani egy jót, én elég noob vagyok ebben.
Elsődlegesen pókerhez kell, bírja HM-et sokasztalt stb..
17" minimum kellene
Szerintem inkább ki külső boxba a gyári vinyóval vagy az optikai meghajtóval legyen akármilyen fordulat számú és helyére SSD-t rakni.
Ultrabook
Sziasztok Ultrabook érdekelne 200-300K huf között mi számít jelenleg a legjobbnak ár/érték arányban.
Nem pókerre lesz használva. Előre is köszi.