buktar
Válasz Gabiru kommentjére
2013. jún. 11. 12:07

Mikor volt rendszer újrahúzva rajta?

Íme:

2 hete raktam ujra a win7et.

lecso10
Válasz buktar kommentjére
2013. jún. 14. 13:49

Hát ha valaki mostanában szeretne vásárolni és érdekli, most vettem a héten egy dell notit, Notebook DELL Inspiron 5521 notebook (ez ajánlom mindenkinek, ár/érték arányban egész jó, teljesen jól szalad rajta a pt4, videókhoz is jó, szép a kijelzője. Egy dolog nem tetszik, az usb portok elosztása. Amit eddig használtam hp-t Notebook HP 630 notebook-A1E78EA_8GB - Lehet NOTEBOOK, NETBOOK, LAPTOP, a NOTEBOOK STORE-n ahhoz képest ég és föld a különbség.

titcar
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jún. 14. 14:31

Hát ha valaki mostanában szeretne vásárolni és érdekli, most vettem a héten egy dell notit, Notebook DELL Inspiron 5521 notebook (ez ajánlom mindenkinek, ár/érték arányban egész jó, teljesen jól szalad rajta a pt4, videókhoz is jó, szép a kijelzője. Egy dolog nem tetszik, az usb portok elosztása. Amit eddig használtam hp-t Notebook HP 630 notebook-A1E78EA_8GB - Lehet NOTEBOOK, NETBOOK, LAPTOP, a NOTEBOOK STORE-n ahhoz képest ég és föld a különbség.

#776 lol :D

lecso10
Válasz titcar kommentjére
2013. jún. 14. 15:02

#776 lol :D

Min nevetünk, leírnád bővebben?

Romsy
2013. jún. 14. 16:02

nem tehet róla szegény

G1ant
2013. jún. 16. 4:55

Hát ezt:
nem vmi belépőszintű cucc ez úgy teljesen egész véletlen? :)

Talált, süllyedt. :)

Egyébként én is laptop vétel előtt vagyok, és ezt a topicot is elolvasom, de erről nem egy pókeres fórumon fogok tanácsot kérni. A profi hardwer! fórumot érdemes felkeresni, pc,ssd, notebook-vétel, javítás, bővítés, stb. részleg található benne.
Ettől függetlenül, persze érdemes megosztani a tapasztalatainkat egymással itt is.

The Trooper
Válasz Littlemage kommentjére
2013. jún. 16. 14:13

Tavaly október óta ASUS X53E-t használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve.[h=1][/h]

danfiu
2013. aug. 15. 2:56

Tudja valaki hol lehet Pesten laptopot bovittetni es szervizelni igenyesen? HP Pavilion dv8 a modell, ha ez segit,koszi

smithi
2013. aug. 15. 10:52
Littlemage
2013. okt. 22. 2:01

Sziasztok!

Ilyesmi laptop kellene, vannak-e jo otleteitek.

17 "
proci legyen akkor mar a legujabb, gondolom, i7. bar nemtom mennyivel rosszabb egy i5-os..
8-16 GB RAM
250 GB SSD+ 1 TB HDD /hdd- lehet kisebb is/
videokartya nem annyira fontos, de azert ha uj gep, akkor valami normalis.

A felbontas legyen minel jobb.

mondanam, hogy HD, de pl. azt se vagom, hogy ilyen felbontasnal nem-e lesznek kisebbek a betuk, marmint tulsagosan picik.

Alapvetoen pokerezesre+filmnezesre+netezesre lenne. 1500 dolcso koruli arral. gy ilyesmi gepen ugyis elmennek valamennyire a jatekok, ha epp nagyon ramjon a gamerkedes.

A regi gepbe csak 4gb ramot lehet tenni, s mar sokszor visszabeszel emiatt. Monitorra van rakotve, s PT+ tobb asztalnal mar erzem hogy belassul neha, ugyis hogy ssd van rajt friss rendszerisntallal . Ill. ha most veszek valamit, akkor olyat szeretnek, ami ujabb 3-4 evig okes lenne.

Milyen otletetek van? Ill. mostansag meg van olyan, hogy rosszabb marka, jobb marka, vagy mar inkabb a tipusok szamitanak a markan belul. Par eve a dell, hp, msi, lenovo voltak a legmenobbek.

PL ezt talaltam:

acer Aspire V3-772G-747a8G1.12TMakk Fekete - Már 2 év garanciával! - AcerShop

1 honapja lattam a mysoft.hu-n delleket is jo arban ilyesmi parameterekkel, de most mar nem latok, csak sokkal dragabban.

Koszi az infokat,, barmilyen tanacsot, otletet szivesen veszek.

Mindenkepp laptop kell a mobilitas miatt.

Élő ügyfélszolgálat