Gabiru
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 10. 6:17
Sziasztok
Van egy HP Pavilion dv8 1280eo laptopom, I7es proci 6gb mem es ssd.2 hete raktam ujra a win7et.
HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC Product Specifications HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC | HP® Support
Az lenne a kerdesem, hogy ugye szoktam rajta pokerezni, hm2-t hasznalok, de nagyon laggol egy ido utan.Mi lehet a gond?SSD-n csomo hely, nincs semmi az iroasztalon, postgres LOG file kitorolve, es ennek ellenere laggol:( Mit lehetne csinalni?Kb 2 eves a gep.
Laptopot upgradelni hol lehet Pesten,ami megbizhato es jo minosegu?
Ha SSD-van akkor nem kéne laggolnia mivel az adattöltés sokkal gyorsabb egy normál winchesterhez képest, ott inkább videó vezérlő problémák vannak, próbálj meg videó vezérlőt frissiteni, de én eleve kerültem volna a HP laptopokat, mivel eléggé megbízhatatlanok és sok gond van velük.
Gabiru
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 10. 6:18
A hm2 furan sok memoriat eszik, meg kiirja a gep h keves memoria, zarja be a programot meg hasonlok
Mikor volt rendszer újrahúzva rajta?
lecso10
Válasz Hz kommentjére
2013. jún. 10. 7:32
i5-ös procit választanék a helyedben.
Amit most használok egy hp az is csak i3-as 8gb rammal, bőven elég, de hp-t többet nem veszek.
Hz
Válasz Gabiru kommentjére
2013. jún. 10. 12:56
Ha azért vennéd mert az 4 magos verzió akkor azzal is vigyázni kell mikor kinézed mert nem mindegyik i5-ös laptop proci 4 magos, van belölük 2 magos verzió is.
ark.intel.com -on azért megnézném előtte, de azért nyilván, mert az 4magos, lehet. :)
Hz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jún. 10. 12:57
Amit most használok egy hp az is csak i3-as 8gb rammal, bőven elég, de hp-t többet nem veszek.
Mi a gond a HP-vel?
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, főleg garanciális ügyintézés miatt.
lecso10
Válasz Hz kommentjére
2013. jún. 10. 18:57
Mi a gond a HP-vel?
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, főleg garanciális ügyintézés miatt.
Szerintem ha már gariban intézni kell valamit, az már nem jelent jót. Azért két évig ne legyen már gond egy új géppel, nem? Nekem nem is kellett még a garanciát igénybe venni, de gyakran túlmelegszik a video vezérlő és újraindul, pedig semmi extrémet nem csinálok vele, meg van még egy két idegesítő dolog.
Hz
2013. jún. 11. 10:18
Szerintem ha már gariban intézni kell valamit, az már nem jelent jót. Azért két évig ne legyen már gond egy új géppel, nem? Nekem nem is kellett még a garanciát igénybe venni, de gyakran túlmelegszik a video vezérlő és újraindul, pedig semmi extrémet nem csinálok vele, meg van még egy két idegesítő dolog.
Szerintem hogyha valaki leönti a laptopját ásványvízzel,ami miatt nem működik a billentyűzete, és ezt tök normálisan kicserélik neki a szervizben, 2nap alatt, az nem negatívum..
Másik gép, a gari idő letelte előtt kitaláltam hogy nem jól záródik a fedele, kicserélték az egész képernyőt, kávát, mindent, és ezt is ingyen..
lecso10
Válasz Hz kommentjére
2013. jún. 11. 10:23
Szerintem hogyha valaki leönti a laptopját ásványvízzel,ami miatt nem működik a billentyűzete, és ezt tök normálisan kicserélik neki a szervizben, 2nap alatt, az nem negatívum..
Másik gép, a gari idő letelte előtt kitaláltam hogy nem jól záródik a fedele, kicserélték az egész képernyőt, kávát, mindent, és ezt is ingyen..
Nyilván nem arra gondoltam én sem,h beleöntesz mindenféle löttyöt. Bár ezt meg nem értem,h miért gariban oldják meg ezt, teljesen a felhasználó hülyesége?! :)
Na mindegy, most megrendeltem egy dell-t, majd meglátom milyen lesz, de a hp-mtől többet feltételezek neki.
http://notebookstore.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=27283
titcar
2013. jún. 11. 10:39
nem vmi belépőszintű cucc ez úgy teljesen egész véletlen? :)
Hz
2013. jún. 11. 11:44
Nyilván nem arra gondoltam én sem,h beleöntesz mindenféle löttyöt. Bár ezt meg nem értem,h miért gariban oldják meg ezt, teljesen a felhasználó hülyesége?! :)
Na mindegy, most megrendeltem egy dell-t, majd meglátom milyen lesz, de a hp-mtől többet feltételezek neki.
Notebook DELL Inspiron 5521 notebook (ez
De legalább megoldják!
Asus konkrétan közölte egy ilyenre hogy fizetős, mert nem rendeltetésszerű használat következtében ment tönkre.
Ami egyébként igaz, csak a másik megoldás szimpatikusabb.
Ezért írtam hogy rendben van a garanciális ügyintézése a cégnek/terméknek.