Kaszpi
Válasz Kaszpi kommentjére
2015. máj. 6. 0:59

Rohadt b..ik... Bocsi, a pia beszél belőlem :D

Kaszpi
Válasz BT86 kommentjére
2015. máj. 6. 1:01

Szabályos!

Krejdül
2015. máj. 6. 1:07

"Én Lenovo Z50-et használok, két külső monitort is elbír, egyet a HDMI-n, másikat a sima VGA-n használom, probléma nem merült fel vele semmilyen téren" milyen konfigban?

Ja bocs, azt hittem csak egyféle konfig van.
Az enyém ilyen:
Lenovo Ideapad Z50-70 59-432108 Feh

Kaszpi
Válasz BT86 kommentjére
2015. máj. 6. 1:10

"Szerintem próbáld meg a prohardver laptopos topicját! Biztosan többen tudnak ott érdemben hozzászólni a témához." tyty

Kaszpi
Válasz Krejdül kommentjére
2015. máj. 6. 2:14

Talán a 205k nem is olyan durva... de azért 2 év garancia... (nem fikázásképpen) de akkor már vmi custumer gép min 3 évvel,mert ugye mondjuk 6 év alatt tudok venni min 2 őt... mondjuk 150 környékén már egész jók vannak. Kérdés, hogy egy custumer gép meddig bírja 3 év után.. vagy inkább 200+business categória és meglátjuk meddig jó a 250+gép 3+1 év garival??

lecso10
2015. máj. 6. 5:47

Mekkora menőség lenne, ha lehetne laptopot is úgy rendelni/összeállítani mint 1-2 helyen a nagygépeket: pl van 4GB ram-om, SSd-m (+2 terás külső+ amit SSD re cseréltem 500GB os winyó), FHD képernyőm, tökéletesen működő core i5-ösöm, mi kell még videokártya meg alaplap (mert ugye eredeti win7 64 bit-em is van)...... other world

Olyan, mint ha a bringagyártók csupasz vázat is árulnának! Mert ugye hová a p....ba vigyük a még jó (alkatrészekkel rendelkező) de egyben semmire sem jó gépünket...

Nézz utána,hogy létezik e ilyen szolgáltatást nyújtó cég. Ha nem, akkor valósítsd meg, igény lenne rá! ;) A bringagyárak is árulnak csupasz vázakat!

BT86
Válasz Krejdül kommentjére
2015. máj. 6. 18:02

Ja bocs, azt hittem csak egyféle konfig van.
Az enyém ilyen:
Lenovo Ideapad Z50-70 59-432108 Feh

Jó látni, hogy ezt ajánlja valaki :)
Prohardveres infók alapján ezt a gépet ajánlottam haveromnak, amikor gépet vett.
De szerintem Kaszpi egy fokkal erősebb gépet keres. Ráadásul a Windows 7-et, amit használni szeretne, ez a gép már nem támogatja. Bár lehet a többi új laptop se nagyon fogja már.

Shokyu
Válasz BT86 kommentjére
2015. máj. 6. 18:17

Jó látni, hogy ezt ajánlja valaki :)
Prohardveres infók alapján ezt a gépet ajánlottam haveromnak, amikor gépet vett.
De szerintem Kaszpi egy fokkal erősebb gépet keres. Ráadásul a Windows 7-et, amit használni szeretne, ez a gép már nem támogatja. Bár lehet a többi új laptop se nagyon fogja már.

Mi az, hogy már nem támogatja? Ennek semmi értelme, nyugodtan lehet használni még sok-sok évig win 7-et szinte bármilyen gépen.

Amúgy elgondolkoznék egy Surface Pro 3 (vagy a hamarosan megjelenő 4-en is). Elég okos cucc, bár nem olcsó. Alapból tablet-ként funkciónál, de külön billentyűzet csatlakoztatható rá és létezik dokkoló állomás is hozzá, amivel gyakorlatilag asztali gép lesz belőle. Legalább 3 monitort tud kezelni tutira.

BT86
Válasz Shokyu kommentjére
2015. máj. 6. 22:00

Mi az, hogy már nem támogatja? Ennek semmi értelme, nyugodtan lehet használni még sok-sok évig win 7-et szinte bármilyen gépen.

Laptopoknál standard, hogy a régebbi Windowsokhoz már nem adnak ki hozzá drivereket. Lehet rá rakni 7-et, de lehet hogy nem hozzá lesz hang, vagy éppen hálókártya driver.

Shokyu
Válasz BT86 kommentjére
2015. máj. 7. 1:22

Laptopoknál standard, hogy a régebbi Windowsokhoz már nem adnak ki hozzá drivereket. Lehet rá rakni 7-et, de lehet hogy nem hozzá lesz hang, vagy éppen hálókártya driver.

Majd 4-5 év múlva talán így is lesz, amíg 58% a win 7 részesesdése, addig hülye lenne bárki is nem kiadni drivert ahhoz is.

Élő ügyfélszolgálat