Acer E5-772G-52US
Szinte minden paraméterben egyeznek, viszont csak ebben van SSD. És az ára is a legalacsonyabb.
Szóval, akkor nem használsz NoteCaddy-t, és TableScanner-t sem ugye?! (Mert különben biztos kevés lesz!)
Ha telepítesz majd, akkor az op rendszert és minden pókeres dolgot (klienst, segédszoftvereket, HH-kat, stb.) az SSD-re tedd!
Megnéztem még Toshiba-t, Dell-t, de azok 300K+
Mind a 4ben van SSD, direkt úgy állítottam be a szűrőt. Csak hud-ot használok. Igazából főleg asztalin játszok 1-2 hónap kivételével, ezért nem akarok túl nagy összeget rászánni, pár év és egy jobb laptop is elavul.
Hi, tervezek laptopot venni es az a kerdesem, h melyik konfigot valasszam, ha azt szeretnem,hogy minel tobb dolog ferjen ki a laptop kepernyojere, de az asztalok jol lathatoak legyenek?
1. opcio 18.4 colos 1920x1080
2. opcio 17.3 colos 3840x2160
Kb tudasban a 2. picivel jobb, arban egyformak es a 2. ujabb kb fel evvel.
Csak a 4k! :4d::Kd:
Hi, tervezek laptopot venni es az a kerdesem, h melyik konfigot valasszam, ha azt szeretnem,hogy minel tobb dolog ferjen ki a laptop kepernyojere, de az asztalok jol lathatoak legyenek?
1. opcio 18.4 colos 1920x1080
2. opcio 17.3 colos 3840x2160
Kb tudasban a 2. picivel jobb, arban egyformak es a 2. ujabb kb fel evvel.
Nah megvettem a laptopot, acer predator G7-791 4ks kijelzovel viszont van egy gondom vele.
Van integralt intel 530as kartya es nvidia gtx980 asszem es szeretnem ha alapbol az integraltrol mennenek a dolgok, viszont lenne 1 applikacio, ami a 980as kartyat hasznalna. Olvasgattam mar 2 orat, de nem jott ossze. Nvidia controlpanelben probaltam, de siker nelkul. Ugy mukodik , ha letiltom az eszkozkezeloben az intelt, de azt meg nem akarom. Aki meg tudja csinalni kap 50 dolcsit
thx
Nah megvettem a laptopot, acer predator G7-791 4ks kijelzovel viszont van egy gondom vele.
Van integralt intel 530as kartya es nvidia gtx980 asszem es szeretnem ha alapbol az integraltrol mennenek a dolgok, viszont lenne 1 applikacio, ami a 980as kartyat hasznalna. Olvasgattam mar 2 orat, de nem jott ossze. Nvidia controlpanelben probaltam, de siker nelkul. Ugy mukodik , ha letiltom az eszkozkezeloben az intelt, de azt meg nem akarom. Aki meg tudja csinalni kap 50 dolcsit
thx
thx
thx
Koszi sracok, meg mindig sajnos kuszkodom a problemaval es amit irtal Satukan elvileg az a megoldas, csak nekem nem szeretne az igazsagot...