Nyilván ciki a gépem, de most muszáj ebből gazdálkodnom ideiglenesen. :S
Egy P4-es 2,8 GHz-es proci előrelépés lenne?
PLS!
Köszi.
Topicot nem akarok nyitni neki azt hiszem ide befér.
Tegnap még gond nélkül ment az asztali gépem már vagy 48-72 óraja egyfolytába (ez nem gond sokat megy így)
aztán ma rendszeren lefagyott az XP-m. Jó akkor indítom a win 7-et. Az is megfagy (megáll a kép és semmit nem lehet csinálni reseten kívül)
Van a gépbe 2x1GB memória. Egyenként kiszedtem mind a kettőt (vagyis átdugdostam ,kipróbáltam mindenhogy ). Megfagyott!! Kifujattam a gépet pöpecre (volt benne rendesen por még jó, hogy tudott lélegezni )
Na fut minden faxa. Aha 1-1,5 órát bírta. Lefagyott. Azóta kiszedtem a Tv kártyát, videókártyát, cd írót lehúztam. Semmi!! Még mindig lefagy!! Jah rendszerindíó menünél (ahol lehet választani XP vagy win 7 között) egyszer ott is lefagyott. Alaplappal lesz a baj?
Topicot nem akarok nyitni neki azt hiszem ide befér.
Tegnap még gond nélkül ment az asztali gépem már vagy 48-72 óraja egyfolytába (ez nem gond sokat megy így)
aztán ma rendszeren lefagyott az XP-m. Jó akkor indítom a win 7-et. Az is megfagy (megáll a kép és semmit nem lehet csinálni reseten kívül)
Van a gépbe 2x1GB memória. Egyenként kiszedtem mind a kettőt (vagyis átdugdostam ,kipróbáltam mindenhogy ). Megfagyott!! Kifujattam a gépet pöpecre (volt benne rendesen por még jó, hogy tudott lélegezni )
Na fut minden faxa. Aha 1-1,5 órát bírta. Lefagyott. Azóta kiszedtem a Tv kártyát, videókártyát, cd írót lehúztam. Semmi!! Még mindig lefagy!! Jah rendszerindíó menünél (ahol lehet választani XP vagy win 7 között) egyszer ott is lefagyott. Alaplappal lesz a baj?
Az a baj, hogy kipucolás elött nem néztem meg a hőmérsékletet. Most a procin van 37 fok a házba meg 45.
Elöbb már egyáltalán nem indult. Volt, hogy win töltésném megfagyott. Előző postomat laptopról írtam.
Most volt egy csökkentett mód indítás majd újraindítás és azóta megy. 10 perce. De meddig?? Így játszani sem lehet :(
ui: tököm kivan 2éven keresztül kb semmi bajom nem volt a gépemmel. Win installokon kívül Most meg jön egy ilyen hiba. Áááá ez a bad beat!!!!!!!!!!
Win7:
Zászlócska jobb alul/Open Action Center/Maintenance/View reliability history Nekem ott kiderült, hogy a grafikus kártyám hibás. Minden lefagyásról megpróbál logot csinálni. Talán neked is kiderül majd valami.
Win7:
Zászlócska jobb alul/Open Action Center/Maintenance/View reliability history Nekem ott kiderült, hogy a grafikus kártyám hibás. Minden lefagyásról megpróbál logot csinálni. Talán neked is kiderül majd valami.
Alaplap + proci vásárlás elött állok! Pár éve nagyon tudtam mindent (mikor még suli padokat koptattam :) ) de mostanra annyira nem vagyok benne a témába, hogy már kérdeznem is kell róla milyet vegyek.
Jelenlegi sima celeron 3Ghz + foxconn alaplap.
Van egy öregebb GT 6600-as videókártyám szinte ki se használtam úgyhogy ezt nem akarok cserélni (még az alaplapi is jó nekem)
Amire én jutottam: vmi 64bites amd vagy intel? (régebben volt amd-m is ha jól rémlig az jobbam melegedik, ezért inkább intel)
meg egy jobbfajta alaplap amibe belemegy a 6600 GT videó kártya. +2GB RAM minumum. 50-ből be össze lehet dobni egy ilyen konfigot?
ha agp-s a kártya, akkor felejtsd el, hogy egy erősebb konfigba átrakod :(
nettopok
egyre jobban zavar, hogy egy 450wattos táp hajtja a gépemet, miközben sokat töltenék, vagy órák hosszat dolgozok/játszok a gépen. (a lakás összes izzója együtt nem fogyaszt ennyit ha fel vannak kapcsolva)
most találtam ezt a kis méretű és nagyon barátságos áramfogyasztású cuccot, minél tovább nézegetem, annál jobban tetszik...
az lenne a kérdésem, hogy mi a "buktatója" ezeknek a kütyünek? (nem bővíthetők pl?)
Asrock ION 330: a nettopok új generációja
ASRock > Products > Nettop Series > ION 330
kb 1/8-ad wattot zabál a mostani PC-mhez képest, amit semmi izmos feladatra nem használok, csak netezni, filmezni, meg pókerre...
érdemes beruházni egy ilyenbe szerintetek?
elég egy ilyen nettop egy dual-monitoros pókermasinához?
titcar: Nem agp-s, szerintem pci express (zöld sín-be kell dugni)
más: ha kezembe fogok egy ddr memóriát akkor honnan tudom meg , hogy DDR, DDR2 vagy DDR3 van a kezembe? Ráírva nincsen!