Shaikon
Válasz Szszilard kommentjére
2012. aug. 5. 15:36

Én az SSd mellé vennék 1 vincsit is amire 3-4 hetente menteném az adatbázist ,mert az ssd -k 1-1,5 év alatt elég nagy számban elhalnak.Tudom van akinek régóta van SSd-je,de a romlási arány lényegesen nagyobb mint a vincsiknél.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz chivasr911 kommentjére
2012. aug. 5. 15:38

Szerintem olvasgasd ezt a cikket, meg a hozzá kapcsolódó linkeket, én is most veszek SSD-t, és innen tájékozódtam: Milyen SSD-t vegyek? - LOGOUT.hu Számtech cikk
Konkrétan ezt a típust néztem ki: SAMSUNG 128GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC128N/EU | iPON! hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum de a cikkben ajánlanak ennél olcsóbbakat is, meg egy csomó hasznos tanács van benne, +érdemes elolvasni az SSD-s topikot ugyanott, mert ott vannak naprakész infók

köszönöm !

shinzon
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. aug. 5. 16:09

SDD a jövő !

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Szszilard kommentjére
2012. aug. 5. 16:40

Függ valamitől az, hogy beletegyek a gépbe pl egy SSD vinyót ?

21PoKeRaRcSuNy
2012. aug. 6. 11:15

Függ valamitől az, hogy beletegyek a gépbe pl egy SSD vinyót ?

Remélem érthetöen írtam le hajnalok hajnalán :)

Bumbanas
2012. aug. 6. 12:21

Ha nem akarsz gyors ssd halált, akkor csak Windows 7 alá tedd be (ha lesz újabb Win, akkor azzal is jó lesz)! Másik feltétel min. havi adatmentés, szörnyen fontos adatok még sűrűbb mentése.
Kb. ennyi.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. aug. 6. 16:40

Ha nem akarsz gyors ssd halált, akkor csak Windows 7 alá tedd be (ha lesz újabb Win, akkor azzal is jó lesz)! Másik feltétel min. havi adatmentés, szörnyen fontos adatok még sűrűbb mentése.
Kb. ennyi.

thx.

hoodyhoo66
2012. aug. 7. 16:09

Nyugodtan rakhatsz XP-t is SSD-re, azzal a feltetellel, ha vallalsz kb 3-4 oras utolagos konfiguralast, ugyanis minden megoldhato XP alatt is. Viszont manualisan kell olyan dolgokat megcsinalnod amit win7 alapbol a felhasznalo 'segge ala' tesz. Tehat Pl ugy dontesz hogy egy IBM T60, T61p (utobbi nagyon jo dontes lenne), arra en win7-t nem raknek fel, de egy xp-vel tokeletes lenne, akkor ha veszed a faradtasagot, es beallitod a TRIMET, azt hogy a particio, az 0bytne-nal kezdodjon, kikapcsolod a toredezettseg mentesites...stb akkor semmi hatranya nincs az XP-nek SSD-n win7el szemben.

itt van reszletes leiras, ha XP mellett dontenel:
Átfogó elemzés az SSD-k természetéről - PROHARDVER! Adattároló teszt

QQ-Gigolo-7
Válasz hoodyhoo66 kommentjére
2012. aug. 13. 0:42

FSC Esprimo P5915 PC WinXP-vel + TFT Monitor 17 - Vatera.hu

MTT hez akarok venni gépet, azt szeretném kérdezni, hogy ez mire elég?
Ha valami hiényosság van akkor mi, mennyi memória kell stb...
előre is kösz! :)

vadallat
Válasz Tieru kommentjére
2012. szept. 16. 14:57

pókerhez akármilyen laptop jó lesz, csak vegyél hozzá egeret, mert táccspaddal bohóckodni nem érdemes grindelés, de még laza kártyázás közben sem.

Élő ügyfélszolgálat