Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Úgy alakult, hogy új gépet/laptopot kellene vennem. Amire használnám az 99%-ban csak póker :D. A kérdésem az lenne, hogy mit javasoltok, laptop vagy asztali gép. Azért nem tudok dönteni mivel nem tudom egy laptop bírná-e a folyamatos terhelést annyira mint egy pc. Napi több mint 10 órát legalább menne, 6-9 asztal, plussz hm. Valamint az is érdekelne, hogy milyen konfig ajánlott ehhez, ami bírná a szinte folyamatos játékot?
Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat, javaslatokat!
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Úgy alakult, hogy új gépet/laptopot kellene vennem. Amire használnám az 99%-ban csak póker :D. A kérdésem az lenne, hogy mit javasoltok, laptop vagy asztali gép. Azért nem tudok dönteni mivel nem tudom egy laptop bírná-e a folyamatos terhelést annyira mint egy pc. Napi több mint 10 órát legalább menne, 6-9 asztal, plussz hm. Valamint az is érdekelne, hogy milyen konfig ajánlott ehhez, ami bírná a szinte folyamatos játékot?
Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat, javaslatokat!
Köszi a választ!
Milyen konfig pontosan? :)
Előre is köszi!
Köszi a választ!
Milyen konfig pontosan? :)
Előre is köszi!
:)
Elég sok érv a laptop mellett szól :), az egy amitől félek, hogy mittudomén túlmelegszik vagy vmi, aztán hamar tönkre menne.
De ha ettől nem kell tartanom, akkor az lesz sztem, sokkal kényelmesebb fekve végig grindelni azt a pár órát :D.
PC hez könnyebb venni két nagy monitort. Még kevés asztal mellett is jól jön, a nagyobb felbontású asztalok + folyamatos lobby figyelés jegyzetelés stb. Egy jobb notinál még olcsóbb is lesz.
Köszi a választ!
Viszont akk a gép mellé kellene egy másik monitor is :s.
Meg kicsit fárasztó lenne annyit ülni a gép előtt, de még az sincs kizárva :).
Kinek milyen tapasztalata van? Ki hogy grindel? Melyik lenne jobb megoldás, meg hatásosabb?
Köszi a választ!
Viszont akk a gép mellé kellene egy másik monitor is :s.
Meg kicsit fárasztó lenne annyit ülni a gép előtt, de még az sincs kizárva :).
Kinek milyen tapasztalata van? Ki hogy grindel? Melyik lenne jobb megoldás, meg hatásosabb?
Köszi a választ Neked is! :)
Még egy érv a laptom mellett :), amúgy nekem főleg az tettszik benne, hogy nem kellene a gép előtt ülnöm olyan sokat, hanem mikor hogy van kedvem :), így még talán a játékra is jobban tudnék koncentrálni.
off
nahát, legalább most már ezt is tudom