P8k3r
Válasz chivasr911 kommentjére
2012. okt. 20. 11:56

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Úgy alakult, hogy új gépet/laptopot kellene vennem. Amire használnám az 99%-ban csak póker :D. A kérdésem az lenne, hogy mit javasoltok, laptop vagy asztali gép. Azért nem tudok dönteni mivel nem tudom egy laptop bírná-e a folyamatos terhelést annyira mint egy pc. Napi több mint 10 órát legalább menne, 6-9 asztal, plussz hm. Valamint az is érdekelne, hogy milyen konfig ajánlott ehhez, ami bírná a szinte folyamatos játékot?

Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat, javaslatokat!

Iniesta
Válasz P8k3r kommentjére
2012. okt. 20. 12:31

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Úgy alakult, hogy új gépet/laptopot kellene vennem. Amire használnám az 99%-ban csak póker :D. A kérdésem az lenne, hogy mit javasoltok, laptop vagy asztali gép. Azért nem tudok dönteni mivel nem tudom egy laptop bírná-e a folyamatos terhelést annyira mint egy pc. Napi több mint 10 órát legalább menne, 6-9 asztal, plussz hm. Valamint az is érdekelne, hogy milyen konfig ajánlott ehhez, ami bírná a szinte folyamatos játékot?

Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat, javaslatokat!

Nekem laptopom van 10éve ami átlag napi 14órát biztos fut ugyhogy a terheléstől nem kell félni!

P8k3r
Válasz Iniesta kommentjére
2012. okt. 20. 12:35

Köszi a választ!
Milyen konfig pontosan? :)
Előre is köszi!

Iniesta
Válasz P8k3r kommentjére
2012. okt. 20. 12:42

Köszi a választ!
Milyen konfig pontosan? :)
Előre is köszi!

Az enyém egy Acer Aspire 9410Z (ami magyarországon nem volt forgalomba)
És én is gépet akarok venni ugyhogy a topik pont jó nekem is :)

P8k3r
Válasz Iniesta kommentjére
2012. okt. 20. 12:47

:)
Elég sok érv a laptop mellett szól :), az egy amitől félek, hogy mittudomén túlmelegszik vagy vmi, aztán hamar tönkre menne.
De ha ettől nem kell tartanom, akkor az lesz sztem, sokkal kényelmesebb fekve végig grindelni azt a pár órát :D.

misirulez
Válasz Szszilard kommentjére
2012. okt. 20. 13:16

PC hez könnyebb venni két nagy monitort. Még kevés asztal mellett is jól jön, a nagyobb felbontású asztalok + folyamatos lobby figyelés jegyzetelés stb. Egy jobb notinál még olcsóbb is lesz.

P8k3r
Válasz misirulez kommentjére
2012. okt. 20. 13:20

Köszi a választ!
Viszont akk a gép mellé kellene egy másik monitor is :s.
Meg kicsit fárasztó lenne annyit ülni a gép előtt, de még az sincs kizárva :).
Kinek milyen tapasztalata van? Ki hogy grindel? Melyik lenne jobb megoldás, meg hatásosabb?

lecso10
Válasz P8k3r kommentjére
2012. okt. 20. 13:32

Köszi a választ!
Viszont akk a gép mellé kellene egy másik monitor is :s.
Meg kicsit fárasztó lenne annyit ülni a gép előtt, de még az sincs kizárva :).
Kinek milyen tapasztalata van? Ki hogy grindel? Melyik lenne jobb megoldás, meg hatásosabb?

Hi

Kb másfél hónapja vettem egy notebookot kifejezetten kártyázni ( Notebook HP 630 notebook-A1E78EA_8GB ) és pont azért, mer t az asztali pcmtől sokkal kevesebbet fogyaszt áramot ha egész nap nyomom, és sokkal halkabb is. Vettem hozzá egy 21" hd led monitort is, így elég jónak tűnik a dolog, bár én nem sok asztalon (max 6) játszom.
Én is meglepődtem,h mennyire melegszik a gép egyszerű netes videóknál is, ezért kapott egy laptop hűtőt. Viszont pókerezni + poker tracker 4 + közben olvasgatás netezgetés-hez teljesen jól megy hűtő nélkül is.
Ami miatt csak a notin kártyázok már az a minimális zajterhelés, és a sokkal kevesebb áramfogyasztás.

P8k3r
Válasz lecso10 kommentjére
2012. okt. 20. 13:40

Köszi a választ Neked is! :)
Még egy érv a laptom mellett :), amúgy nekem főleg az tettszik benne, hogy nem kellene a gép előtt ülnöm olyan sokat, hanem mikor hogy van kedvem :), így még talán a játékra is jobban tudnék koncentrálni.

S.Bazsi
Válasz P8k3r kommentjére
2012. okt. 20. 13:53

off

nahát, legalább most már ezt is tudom

Élő ügyfélszolgálat