danfiu
Válasz Krono kommentjére
2010. nov. 13. 20:15
Most kezdtem el hasznalni a keepass-t , de nekem nagyon nehezkes a hasznalata...neztem egy csomo videot+ cikket, csak nekem tul bonyolultnak tunik+ az auto fill bla bla nem mindig mukodik rendesen
nando42
Válasz danfiu kommentjére
2010. nov. 13. 21:10
Most kezdtem el hasznalni a keepass-t , de nekem nagyon nehezkes a hasznalata...neztem egy csomo videot+ cikket, csak nekem tul bonyolultnak tunik+ az auto fill bla bla nem mindig mukodik rendesen
böngészőhöz használj lastpass-t, sokkal egyszerűbb, mivel beépül pluginként, a pókertermekhez meg simán elég a keepass. ha jól kitöltöd az adatokat, akkor valami gyorsbillentyűztet beállítva gyerekjáték az egész.
Alessio
Válasz nando42 kommentjére
2010. nov. 13. 21:42
böngészőhöz használj lastpass-t, sokkal egyszerűbb, mivel beépül pluginként, a pókertermekhez meg simán elég a keepass. ha jól kitöltöd az adatokat, akkor valami gyorsbillentyűztet beállítva gyerekjáték az egész.
Felesleges 2-t használni!
A keepass mindenre jó.
Alessio
Válasz Krono kommentjére
2010. nov. 13. 21:44
TP-LINK TL-WR340GD
DoS protection - Enable
Enable ICMP-FLOOD Attack Filtering – Enable
ICMP-FLOOD Packets threshold: – 150
Enable UDP-FLOOD Filtering - Enable
UDP-FLOOD Packets threshold: – 150
Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering - Enable
TCP-SYN-FLOOD Packets threshold: - 150
Ignore Ping Packet from WAN Port - Enable
Password a hálózathoz:
Router -> Wireless Settings. (Pipáld ki az Enable Wireless Security-t )
Security Type: WPA-PSK vagy WPA2-PSK
Security Options: Automatic
Encryption: Automatic
PSK Passphrase: ide kell a jelszó
Group Key Update Period: kb: 900
nando42
Válasz Alessio kommentjére
2010. nov. 13. 21:55
Felesleges 2-t használni!
A keepass mindenre jó.
Vitatkozhatunk ezen, de én már évek óta kettőt használok, pont azért, amit danfiu írt: a keepass-t nagyon nehéz böngészővel együtt használni, mert nincs normálisan integrálva semelyik böngészőbe. Amennyiben nem pókereznék, biztosan nem ajánlanám semmilyen körülmények között a Keepast - Lastpass mérföldekkel előrébb van kezelhetőség szempontjából.
danfiu - amennyiben akarja - kipróbálja mind a két lehetőséget, s majd eldönti, hogy neki hogyan áll jobban kézre. ;)
Alessio
2010. nov. 13. 21:56
Vitatkozhatunk ezen, de én már évek óta kettőt használok, pont azért, amit danfiu írt: a keepass-t nagyon nehéz böngészővel együtt használni, mert nincs normálisan internálva semelyik böngészőbe. Amennyiben nem pókereznék, biztosan nem ajánlanám semmilyen körülmények között a Keepast - Lastpass mérföldekkel előrébb van kezelhetőség szempontjából.
danfiu - amennyiben akarja - kipróbálja mind a két lehetőséget, s majd eldönti, hogy neki hogyan áll jobban kézre. ;)
Az nem igaz,hogy nem lehet együtt használni böngészővel.
nando42
Válasz Alessio kommentjére
2010. nov. 13. 21:59
Az nem igaz,hogy nem lehet együtt használni böngészővel.
Bazz', értsd már azt, amit írok: körülményes együtt használni a kettőt, a lastppass ebből a szempontból sokkal jobban használható nagyon sok esetben!
Alessio
2010. nov. 13. 22:07
Ok. Sorry, hogy beleszóltam.