Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

kempf
Válasz Slynzor kommentjére
2012. jan. 8. 21:00

Nem tudja valaki, ha az e havi grafomat jelenítem meg, akkor miért adja hozzá az előző havi bónuszomat? Elég zavaró.

Ez nekem is probléma, de én nem találtam rá megoldást. :(

Maxxxika
Válasz kempf kommentjére
2012. jan. 9. 11:22

Sikerült már nagyjából kijavítani a hibákat? Szeretném kipróbálni.

fkf131
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jan. 9. 11:27

Nekem régi gépen nem igazán ment, és előjöttek azok a problémák, amiket többen is írtak, de vettem egy új gépet, ami jóval erősebb, és ezen minden flottul megy 4-5 napja(20-22óra) , szóval szerintem kipróbálhatod.

soux
Válasz .super.user. kommentjére
2012. jan. 9. 13:44

Sziasztok!
Az 1ik barátommal közösen most tervezünk venni HM2-t az lenne a kérdésem, hogy amit kap 2 kódot azt 2 külön IP címen tudjuk használni? persze az 1ik kód az övé a másik az enyém. Annyi lenne itt még a kérdésem hogy ami névvel ő be van regisztrálva, azzal nem lenne-e probléma az én IP címemen? Esetleg ha már csináltatok ilyet akkor nyugodtan írjátok le. Válaszokat előre is Thx.

fkf131
Válasz soux kommentjére
2012. jan. 9. 14:18

Igen, két különböző gépen használható a serial code.

daPEPEhu
Válasz fkf131 kommentjére
2012. jan. 9. 14:23

Szóval akkor már használható a HM2?Másoknál is működik rendesen?

Maxxxika
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. jan. 9. 14:40

Hol lehetne kikapcsolni az utolsó megnyert potok fölötti statot, ami az asztal átlag VPIP/PFR-t mutatja? A HM1-ben valami show table avg volt, de itt nem találom.
Megoldás:HUD Options > Main Popup > Table Stats.

Dapepe, most már ezzel nyomom, jónak tűnik eddig.

Eddig csak azt a hibát találtam, hogy a még be nem fejezett tornákat a grafikonban bukottként számolja és rajzolja.

rusherninja
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jan. 9. 18:31

par napja nem birtam csatlakozni a postgresql serverhez v mihez azt megcsinaltam egy (server restartttal) utana most mukodott par napig
most pedig az a baj h ahova mentem a ps-es leosztasokat abban a mappaban alig van par leosztas elmentve (18 fájl van és több ezer volt )
ami levan mentve azt se dolgoza fel a hm2 szoval se hud nincs és reportsba sem frissiti

szoval wtf? magatol törölne a ps-s leosztasokat ? nem hiszem ...
meg ha még törölné is miért nem olvassa be az ujakat és miért nincs hud ?
ez nagyon gáz

szoval ha vki tud vmi jo tanacsot adni akkor plz irjon xS
v csak engem szivat halalra a hm2 ??

(pro combo verziom van már ha ez szamit vmit )

Maxxxika
Válasz rusherninja kommentjére
2012. jan. 9. 18:56

par napja nem birtam csatlakozni a postgresql serverhez v mihez azt megcsinaltam egy (server restartttal) utana most mukodott par napig
most pedig az a baj h ahova mentem a ps-es leosztasokat abban a mappaban alig van par leosztas elmentve (18 fájl van és több ezer volt )
ami levan mentve azt se dolgoza fel a hm2 szoval se hud nincs és reportsba sem frissiti

szoval wtf? magatol törölne a ps-s leosztasokat ? nem hiszem ...
meg ha még törölné is miért nem olvassa be az ujakat és miért nincs hud ?
ez nagyon gáz

szoval ha vki tud vmi jo tanacsot adni akkor plz irjon xS
v csak engem szivat halalra a hm2 ??

(pro combo verziom van már ha ez szamit vmit )

Ez így elég össszetett kérdés volt.
2 könyvtárban lehetnek a handjeid.
Vagy még abban van, ahova a pokerstars lementi, vagy ha a HM feldolgozta már, és be van kapcsolva az archiválás, akkor alapesetben a HMarchive könyvtárban.

Egyébként akár a PS is törölhetne handet, a kliensben, ahol bekapcsolod a HH mentést, meg kell adni, hogy hány napig tárolja őket.

Most csináltak egy frissítést, ami egyébként is elbaszta a hudot, arra itt a megoldás:
Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - Holdem Manager Support

soux
Válasz fkf131 kommentjére
2012. jan. 9. 19:09

Igen, két különböző gépen használható a serial code.

Köszi Fkf :)

Élő ügyfélszolgálat