Nem tudja valaki, ha az e havi grafomat jelenítem meg, akkor miért adja hozzá az előző havi bónuszomat? Elég zavaró.
Sikerült már nagyjából kijavítani a hibákat? Szeretném kipróbálni.
Nekem régi gépen nem igazán ment, és előjöttek azok a problémák, amiket többen is írtak, de vettem egy új gépet, ami jóval erősebb, és ezen minden flottul megy 4-5 napja(20-22óra) , szóval szerintem kipróbálhatod.
Sziasztok!
Az 1ik barátommal közösen most tervezünk venni HM2-t az lenne a kérdésem, hogy amit kap 2 kódot azt 2 külön IP címen tudjuk használni? persze az 1ik kód az övé a másik az enyém. Annyi lenne itt még a kérdésem hogy ami névvel ő be van regisztrálva, azzal nem lenne-e probléma az én IP címemen? Esetleg ha már csináltatok ilyet akkor nyugodtan írjátok le. Válaszokat előre is Thx.
Igen, két különböző gépen használható a serial code.
Szóval akkor már használható a HM2?Másoknál is működik rendesen?
Hol lehetne kikapcsolni az utolsó megnyert potok fölötti statot, ami az asztal átlag VPIP/PFR-t mutatja? A HM1-ben valami show table avg volt, de itt nem találom.
Megoldás:HUD Options > Main Popup > Table Stats.
Dapepe, most már ezzel nyomom, jónak tűnik eddig.
Eddig csak azt a hibát találtam, hogy a még be nem fejezett tornákat a grafikonban bukottként számolja és rajzolja.
par napja nem birtam csatlakozni a postgresql serverhez v mihez azt megcsinaltam egy (server restartttal) utana most mukodott par napig
most pedig az a baj h ahova mentem a ps-es leosztasokat abban a mappaban alig van par leosztas elmentve (18 fájl van és több ezer volt )
ami levan mentve azt se dolgoza fel a hm2 szoval se hud nincs és reportsba sem frissiti
szoval wtf? magatol törölne a ps-s leosztasokat ? nem hiszem ...
meg ha még törölné is miért nem olvassa be az ujakat és miért nincs hud ?
ez nagyon gáz
szoval ha vki tud vmi jo tanacsot adni akkor plz irjon xS
v csak engem szivat halalra a hm2 ??
(pro combo verziom van már ha ez szamit vmit )
par napja nem birtam csatlakozni a postgresql serverhez v mihez azt megcsinaltam egy (server restartttal) utana most mukodott par napig
most pedig az a baj h ahova mentem a ps-es leosztasokat abban a mappaban alig van par leosztas elmentve (18 fájl van és több ezer volt )
ami levan mentve azt se dolgoza fel a hm2 szoval se hud nincs és reportsba sem frissiti
szoval wtf? magatol törölne a ps-s leosztasokat ? nem hiszem ...
meg ha még törölné is miért nem olvassa be az ujakat és miért nincs hud ?
ez nagyon gáz
szoval ha vki tud vmi jo tanacsot adni akkor plz irjon xS
v csak engem szivat halalra a hm2 ??
(pro combo verziom van már ha ez szamit vmit )
Igen, két különböző gépen használható a serial code.