köszi Maxxxika igy jo lett ! archivalva meglettek a hhk az meglepett kicsit h a ps-s mappabol törölte (lehet ez a std beallitas?)
Nem importálja a handjeim a manager és a HUD-om sem jeleníti meg. Eddig minden faszán működött és most meg kiírja waiting hands... de már lemegy több mint 1 hand és akkor sem csinál semmit! Help me! thx
Sziasztok! Nekem is bedöglött a rendszer, este óta waiting for hands állapotban vagyok.... Valakinek van ötlete mi a gond? Köszi!
Előző oldalon volt róla szó, csináltak egy frissítést a ps kliensben, ezért nem megy a HUD.
Megoldás:
Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - Holdem Manager Support
Egyébként pedig a PS klienst a pokerstars.exe-vel indítsátok, ezt kell kitenni az asztalra, különben érhetik az embert elég gyakran ilyen meglepetések. (2 hetente lehet updatelni)
Köszi szépen!!!
Session közben elég nevetséges EV vonalat húz. Másnál is van ilyen hiba? Újra kell indítanom, hogy normálisan mutassa.
Session közben elég nevetséges EV vonalat húz. Másnál is van ilyen hiba? Újra kell indítanom, hogy normálisan mutassa.
Nekem is volt egy ilyen tegnap.
pokerstars
Nekem vamaiért nem akar re ndesen együttdolgozni a Pokerstarsal. Elindul ugyan a HUD, de aztán nem veszi az handeket, és a korábbi handeket sem tudja importálni a program (vagy én?) az adatbázisba. A többi terem handsjeivel viszont működi rendesen....Nincs valakinek tippje, hogy mi lehet a hiba?
Nekem vamaiért nem akar re ndesen együttdolgozni a Pokerstarsal. Elindul ugyan a HUD, de aztán nem veszi az handeket, és a korábbi handeket sem tudja importálni a program (vagy én?) az adatbázisba. A többi terem handsjeivel viszont működi rendesen....Nincs valakinek tippje, hogy mi lehet a hiba?