Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Maxxxika
Válasz Poszi kommentjére
2012. jan. 11. 16:57

Na akkor most én:
Ahogy elindítottam a HM2-t, jelzett ugye hogy van frissítés.
Leokéztam, megcsinálta, elkezdtem játszani, és 1 perc után megfagyott, újraindítottam, akkor az egész gépet lefagyasztotta, buktam a jó kis vakjaimat is míg újraindult a gép.
Ez gyakori vagy egyedi eset?

tilted
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jan. 11. 17:05

Na akkor most én:
Ahogy elindítottam a HM2-t, jelzett ugye hogy van frissítés.
Leokéztam, megcsinálta, elkezdtem játszani, és 1 perc után megfagyott, újraindítottam, akkor az egész gépet lefagyasztotta, buktam a jó kis vakjaimat is míg újraindult a gép.
Ez gyakori vagy egyedi eset?

Múltkorában egyszer random lefagyott nekem is (a gép nem indult újra), de a frissítés óta nem találkoztam fagyással, újraindulással végképp nem.

fkf131
Válasz tilted kommentjére
2012. jan. 11. 18:08

A frissitést énis leokéztam, majd megfagyott, de aztán rájöttem, hogy az installra is rá kell menni.

Az már feltűnt valakinek, hogy SD-k nél érdekes lineoknál magától note-ol a gép?( pl play agressively FD, 4 bet tags AKo, open limp middle position 109s..stb)Sztem cool:)

Maxxxika
Válasz fkf131 kommentjére
2012. jan. 11. 18:37

Múltkorában egyszer random lefagyott nekem is (a gép nem indult újra), de a frissítés óta nem találkoztam fagyással, újraindulással végképp nem.
Azóta megy hibátlanul.

Az már feltűnt valakinek, hogy SD-k nél érdekes lineoknál magától note-ol a gép?( pl play agressively FD, 4 bet tags AKo, open limp middle position 109s..stb)Sztem cool:)

Azt a beépített notecaddy csinálja.

Altos
Válasz Poszi kommentjére
2012. jan. 11. 19:46

stars

Tegnapi Stars frissítés óta van ez a probléma - fel kell tenned az itt található belső frissítést:

Internal Pre Release Version with Stars Fix

Köszi, most már nekem is működik, azzal a kis szépség hibával, hogy csak egy asztalon mutatja a HUD-okat...

Poszi
Válasz Altos kommentjére
2012. jan. 11. 19:56

Köszi, most már nekem is működik, azzal a kis szépség hibával, hogy csak egy asztalon mutatja a HUD-okat...

Ha csak egy asztalon játszol, akkor ez sztem std :D

Szerintem mennie kellene többen is - írj a supportnak!

Mabohai
Válasz Poszi kommentjére
2012. jan. 11. 22:33

Hali, két kérdésem van, amire nem találtam választ vagy csak felületesen:

1, Alapból sokféle HUD van a HM2-ben. Megoldható, hogy ne kelljen mindig manuálisan kiválogatni az asztal elindulásánál, hogy melyiket akarom használni hanem azt indítsa el, amelyiket én használni akarom?

2, Tök más EV grafikont rajzol ugyanazon handek alapján, mint a HM1. Most akkor melyik a valódi? :)

Köszi előre is.

laca8787
Válasz Mabohai kommentjére
2012. jan. 12. 9:56

Olyan kérdésem lenne, hogy megvan a hm2 licencem csak nem aktiváltam még az 1-es verziót használom teljesen meg vagyok vele elégedve érdemes lenne használni tud akkora pluszt nyújtani a 2-es verzió?

Maxxxika
Válasz laca8787 kommentjére
2012. jan. 12. 12:52

Image
Nem tudja valaki, hogy hova rakták az "Auto Import Archive Age" beállítást a HM2-ben? Ez a kép egy korábbi verzióból van, innen már kivették.

Sambenez
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jan. 12. 13:02

Megoldották már a stabilitási gondokat? Érdemes váltani HM1-ről? Vagy jobb még kivárni?

Élő ügyfélszolgálat