Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Aptok
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 12. 14:15

Változás. Most úgy tűnik nem hoztam létre új adatbázist. Be akartam inprtálni a HM2Archiv ból a handeket és duplikáltként jelnnek meg. Meg amikor Select player... ra megyek akkor is látom hogy meg van mind a 600 000 hand. Viszont amikor megakarom nézni a handeket, vagy versenyeket By handmarking- Turnament fül alatt csak a tegnapiak vannak.
Már vagy 5 ször rányomtam a clear filtere meg a refresre de semmi.

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 17. 18:01

Full Tilten nem sikerül a rush versenyeken handeket megjelölnöm. Tudja valaki a megoldást? A legújabb HM2 verzióm van.

KonitheG
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jún. 19. 18:23

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne a HM2-vel kapcsolatban hogy hol lehet beállítani hogy az asztaloknál az ellenfelekről minden handet lássak,mert minden asztalnál lenullázza az értékeket és csak a HM2-n belül látom összesítve. Szóval jólenne látni popupba van valahol az eddig játékosokról akikkel már játszottam az összes HUD infot.

Köszi remélem van értelme:D

KonitheG
Válasz KonitheG kommentjére
2014. jún. 19. 18:41

A másik kérdésem pedig hogy azt hol tudom beállítani hogy ne a default 2es hud legyen az alapértelmezett mert minden asztalon átkell állítanom:S

BT86
Válasz KonitheG kommentjére
2014. jún. 19. 19:29

A másik kérdésem pedig hogy azt hol tudom beállítani hogy ne a default 2es hud legyen az alapértelmezett mert minden asztalon átkell állítanom:S

HUD settings/site options

nemértekhozzáde...
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 20. 16:38

Sziasztok !

Hm2 prot- most telepítettem fel.
A frissen beimportált NAGY adtbázis után mit tegyek, hogy gyors maradjon továbbra is minden ?

d-_-b
Válasz nemértekhozzáde... kommentjére
2014. jún. 20. 16:53

Sziasztok !

Hm2 prot- most telepítettem fel.
A frissen beimportált NAGY adtbázis után mit tegyek, hogy gyors maradjon továbbra is minden ?

Töröld le :))

kertitorp
2014. jún. 23. 13:50

Full Tilten nem sikerül a rush versenyeken handeket megjelölnöm. Tudja valaki a megoldást? A legújabb HM2 verzióm van.

Valaki?

Koszka9999
2014. júl. 3. 8:46

Pokerstarson található ez a 9,90 turbo verseny, ahol csak az FT-t díjazzák. A problémám az hogy itt sehogy se akar bejönni a HUD, míg a többi versenyen hibátlanul operál.

Valamit tudja esetleg hogy mi lehet a probléma?

kertitorp
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. júl. 3. 9:47

Pokerstarson található ez a 9,90 turbo verseny, ahol csak az FT-t díjazzák. A problémám az hogy itt sehogy se akar bejönni a HUD, míg a többi versenyen hibátlanul operál.

Valamit tudja esetleg hogy mi lehet a probléma?

Ilyen esetben próbáld meg a table finder-rel. A HM support-nak is írj, tudják már meg mennire "jól" működik a programjuk.

Élő ügyfélszolgálat