Változás. Most úgy tűnik nem hoztam létre új adatbázist. Be akartam inprtálni a HM2Archiv ból a handeket és duplikáltként jelnnek meg. Meg amikor Select player... ra megyek akkor is látom hogy meg van mind a 600 000 hand. Viszont amikor megakarom nézni a handeket, vagy versenyeket By handmarking- Turnament fül alatt csak a tegnapiak vannak.
Már vagy 5 ször rányomtam a clear filtere meg a refresre de semmi.
Full Tilten nem sikerül a rush versenyeken handeket megjelölnöm. Tudja valaki a megoldást? A legújabb HM2 verzióm van.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne a HM2-vel kapcsolatban hogy hol lehet beállítani hogy az asztaloknál az ellenfelekről minden handet lássak,mert minden asztalnál lenullázza az értékeket és csak a HM2-n belül látom összesítve. Szóval jólenne látni popupba van valahol az eddig játékosokról akikkel már játszottam az összes HUD infot.
Köszi remélem van értelme:D
A másik kérdésem pedig hogy azt hol tudom beállítani hogy ne a default 2es hud legyen az alapértelmezett mert minden asztalon átkell állítanom:S
A másik kérdésem pedig hogy azt hol tudom beállítani hogy ne a default 2es hud legyen az alapértelmezett mert minden asztalon átkell állítanom:S
Sziasztok !
Hm2 prot- most telepítettem fel.
A frissen beimportált NAGY adtbázis után mit tegyek, hogy gyors maradjon továbbra is minden ?
Sziasztok !
Hm2 prot- most telepítettem fel.
A frissen beimportált NAGY adtbázis után mit tegyek, hogy gyors maradjon továbbra is minden ?
Full Tilten nem sikerül a rush versenyeken handeket megjelölnöm. Tudja valaki a megoldást? A legújabb HM2 verzióm van.
Pokerstarson található ez a 9,90 turbo verseny, ahol csak az FT-t díjazzák. A problémám az hogy itt sehogy se akar bejönni a HUD, míg a többi versenyen hibátlanul operál.
Valamit tudja esetleg hogy mi lehet a probléma?
Pokerstarson található ez a 9,90 turbo verseny, ahol csak az FT-t díjazzák. A problémám az hogy itt sehogy se akar bejönni a HUD, míg a többi versenyen hibátlanul operál.
Valamit tudja esetleg hogy mi lehet a probléma?