Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Göndör81
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jan. 18. 11:56

Köszi megnézem.

Riccsa
2012. jan. 18. 20:06

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy fent van az HM2 egy ideje, de a sessionöket valamiért nem tudom behozni. Először azt hittem hogy az adatbázis nem tárja az infókat, de a database infonál kiirja hogy mennyi tour és mennyi playerról van adat.

Göndör81
Válasz Riccsa kommentjére
2012. jan. 18. 23:54

Hy, szerintetek az gépfüggő hogy a HM2 Hud fél óra elteltével sem töltődik be, vagy máshol keressem a hibát???

Maxxxika
Válasz Göndör81 kommentjére
2012. jan. 19. 0:56

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a HM2-ben ilyesmit honnan lehetne elővarázsolni?
Image

Konkrétan egy adott session végén szeretném megnézni a prémium lap százalékomat.

Sambenez
2012. jan. 19. 1:27

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a HM2-ben ilyesmit honnan lehetne elővarázsolni?

A középső sávon van egy bűvös kockára hasonlító gomb ha azt megnyomod akkor kapsz egy ehhez hasonló ablakot.

Maxxxika
Válasz Sambenez kommentjére
2012. jan. 19. 1:44

Igen az megvan, de sehogy nem tudom vele kiiratni azt az értéket.

Maxxxika
2012. jan. 19. 20:28

Valaki tudja értelmezni a notecaddy által készített jegyzeteket?
Pl ezt:
Image
különös tekintettel a számokra a végén

Akameo
2012. jan. 21. 12:03

Sziasztok

Windows 7-em van ma raktam fel a hm2-öt aktiváltam a lincenszet, elindítom a programok és kb 5 másodperc után windows üzenet: a hm2 program leállt, semmi hibaüzenet csak off. Minden más működik közben, valaki tud segíteni a probléma megoldásában?

ivanesz
Válasz Akameo kommentjére
2012. jan. 21. 12:24

Sziasztok

Windows 7-em van ma raktam fel a hm2-öt aktiváltam a lincenszet, elindítom a programok és kb 5 másodperc után windows üzenet: a hm2 program leállt, semmi hibaüzenet csak off. Minden más működik közben, valaki tud segíteni a probléma megoldásában?

Nekem nincs gond,nekem is Windows 7-em van ,de ha több progid is fut,egy erőmű kell hozzá.

Akameo
Válasz ivanesz kommentjére
2012. jan. 21. 14:21

Bár a géppel lenne baj, 4gb ram, 2,8 dual core, kb 1 éves konfig minden más fut normálisan ez meg bezárja magát 5 sec után..

Élő ügyfélszolgálat