Köszi megnézem.
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy fent van az HM2 egy ideje, de a sessionöket valamiért nem tudom behozni. Először azt hittem hogy az adatbázis nem tárja az infókat, de a database infonál kiirja hogy mennyi tour és mennyi playerról van adat.
Hy, szerintetek az gépfüggő hogy a HM2 Hud fél óra elteltével sem töltődik be, vagy máshol keressem a hibát???
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a HM2-ben ilyesmit honnan lehetne elővarázsolni?
Igen az megvan, de sehogy nem tudom vele kiiratni azt az értéket.
Sziasztok
Windows 7-em van ma raktam fel a hm2-öt aktiváltam a lincenszet, elindítom a programok és kb 5 másodperc után windows üzenet: a hm2 program leállt, semmi hibaüzenet csak off. Minden más működik közben, valaki tud segíteni a probléma megoldásában?
Sziasztok
Windows 7-em van ma raktam fel a hm2-öt aktiváltam a lincenszet, elindítom a programok és kb 5 másodperc után windows üzenet: a hm2 program leállt, semmi hibaüzenet csak off. Minden más működik közben, valaki tud segíteni a probléma megoldásában?
Bár a géppel lenne baj, 4gb ram, 2,8 dual core, kb 1 éves konfig minden más fut normálisan ez meg bezárja magát 5 sec után..