Valami kompatibilitási problémát találtam nem tudom valaki találkozott már ilyennel? a legfrissebb verzió van fent hibakeresés után azt írta ki a holdem manager nem kompatibis.. próbálkoztam más kompatibilitási beállításokkal de ugyanúgy megáll néhány másodperc után..
Hol lehetne kikapcsolni az utolsó megnyert potok fölötti statot, ami az asztal átlag VPIP/PFR-t mutatja? A HM1-ben valami show table avg volt, de itt nem találom.
Megoldás:HUD Options > Main Popup > Table Stats.
Bejelentett szerver karbantartás? van vagy mi, elvileg 25.-ig tart.
ma váratlanul a hm2 indításánál elakadok a connect to postgresql database-nél. azt írja hogy a server cannot be found, pedig nem történt semmi változás..
próbálom retryzni, de semmi. mi a teendő?
ui: ja de, volt valami windows update, microsoft c++ frissítés..
ma váratlanul a hm2 indításánál elakadok a connect to postgresql database-nél. azt írja hogy a server cannot be found, pedig nem történt semmi változás..
próbálom retryzni, de semmi. mi a teendő?
ui: ja de, volt valami windows update, microsoft c++ frissítés..
hm2 friss telepítés után
Segítségre lenne szükségem.
A gépemen eddig is hm2 volt ment rendesen!
Új gépre tettem, ezen már 64bites win7 van, és itt a licens valamiért nem smakkol!
Tudtok segíteni?
hibaüzenet:
"Validation Notice
You are being asked to reactivate because either the hardware profile on your machine has changed significantly or you have de-activated your license for installation on a new machine."
lépj be a holdemmanager accuntodra vedd vissza a licencedet és utánna indítsd el a hm2-őt és ird be ujra a licence key-t és működni fog
nagyon szépen köszönöm!
Műxik rendesen!
Üdv, Szabi