Megoldották már a stabilitási gondokat? Érdemes váltani HM1-ről? Vagy jobb még kivárni?
Én pár hétig használtam a hm2-őt. De nekem semmilyen +-t nem adott. Sokkal lassabb mint az 1. Nyilván 1 komolyabb gépen megy rendesen,de sztem annyit meg nem ér. Legalább btn vagyok mire feljön az asztalra a hud + ilyenek. Én csak azért vettem meg mert meg voltam róla győződve,hogy nem lesz több frissítés az 1-hez és ha tetszik ha nem ezt kell megszokni. Miután láttam,hogy frissítik az 1-et vissza is tértem. Én ismerek olyat aki a béta óta a 2-őt használja és meg van vele elégedve.
Sokban tényleg nem különözik az 1-től. Amik nekem tetszenek az az új replayer, a sötétebb háttér, az auto notecaddy, és az, hogy sokkal gyorsabb mint az 1. Bár lehet, hogy ez gépfüggő, de a régi gépen(ami nem volt túl erős) is használtam 2 hétig, és ottse volt semmi gebasz.
De lehet csak szerencsés vagyok, olvasva a kommenteket:D
Hello,
Épp az imént próbáltam sokadjára elindítani a HM2-t,de a kulcs beírása után error-t jelent. Állítólag hiba történt a szerverrel való contact során. Ha nem reagálnak az emailre, akkor ugrott a $90-om? Minden segítségnek örülnék, és előre is köszönet!
Hello,
Épp az imént próbáltam sokadjára elindítani a HM2-t,de a kulcs beírása után error-t jelent. Állítólag hiba történt a szerverrel való contact során. Ha nem reagálnak az emailre, akkor ugrott a $90-om? Minden segítségnek örülnék, és előre is köszönet!
hm2
Nem tudnátok segiteni?
Tegnap raktam fel a hm2 small verzióját és a gépem azóta ki-be kapcsol magától!Ti tapasztaltatok már ilyet?
Az asztali gépemen magától megy a notecaddy, a notebookon sehogy sem tudok bele életet lehellni. Van bárkinek valami tippje?
(HM2 beépített notecaddy)
Feltettem a legújabb frissítést, és a szinkronizálás hibaüzenettel kilép.
Másnak megy?
Sziasztok!
Tegnap tettem fel a HM2, az lenne a kérdés, hogy a handeket importáltam telepítésnél az 1-ből, vajon az arhiválási útvonalat át kell írni vagy azt is konvertálta autómatikusan?
Sziasztok!
Tegnap tettem fel a HM2, az lenne a kérdés, hogy a handeket importáltam telepítésnél az 1-ből, vajon az arhiválási útvonalat át kell írni vagy azt is konvertálta autómatikusan?