Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

d-_-b
Válasz shompeyka1 kommentjére
2015. jan. 10. 0:52

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a HM1 anno egyik napról a másikra valótlan adatokat kezdett mutatni(tourney statban olyan versenyek amelyeken nem is indultam)Valótlan veszteségek és ennek megfelelően a grafikon is zuhan a mélybe. A lényeg, hogy a HM2-ön is folytatódik. Ha nyerek tök mindegy akkor is a graf megy lefele. Nem tudom már azt se, hogy a saját mutatóim tükrözik e a valós játékom. Egyébként a hud működik rendesen és az ellenfelekről is minden stat jó. A grafikon szerint-5000$ bukó, valójában +2k-nak kellene lennie. Mit kellene tennem?

Megköszönöm segítségeteket!

En raprobalnek egy uj adatbazist csinalni, majd ujra trackelni a handeket. De csak tipp.

BT86
2015. jan. 10. 1:57

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a HM1 anno egyik napról a másikra valótlan adatokat kezdett mutatni(tourney statban olyan versenyek amelyeken nem is indultam)Valótlan veszteségek és ennek megfelelően a grafikon is zuhan a mélybe. A lényeg, hogy a HM2-ön is folytatódik. Ha nyerek tök mindegy akkor is a graf megy lefele. Nem tudom már azt se, hogy a saját mutatóim tükrözik e a valós játékom. Egyébként a hud működik rendesen és az ellenfelekről is minden stat jó. A grafikon szerint-5000$ bukó, valójában +2k-nak kellene lennie. Mit kellene tennem?

Megköszönöm segítségeteket!

Importálod a tournament summarykat is?

shompeyka1
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 10. 15:00

Hol tudom megnézni, hogy a tourney summaryt megfelelően menti e? Ft-n játszom, ha számít vmit. Hozzá nyúlva pedig nem lett, csak magától el kezdte ezt a sz@rságot.

kertitorp
2015. jan. 10. 17:27

Hol tudom megnézni, hogy a tourney summaryt megfelelően menti e? Ft-n játszom, ha számít vmit. Hozzá nyúlva pedig nem lett, csak magától el kezdte ezt a sz@rságot.

Full Tilten nincs külön tournament summery mint PS-en, együtt menti a HH-kal.

Győződj meg róla, hogy jól vannak e megadva az elérési utak ( HH ), ill. hogy a HMArchive mappát is látja e a program.

BT86
Válasz joad kommentjére
2015. jan. 10. 19:28

Nem lehet, hogy olyan játékot játszol aminél valamiért nem jól kezeli a hm a nyereményeket? Mert úgy írtad, hogy a versenyeket látod.

in_Moyes_we_trust
Válasz joad kommentjére
2015. jan. 11. 2:40

Hali!

hogyan lehet vakszintekre bontani a statokat hm2.ben? köszi
sry ha már volt

BT86
Válasz in_Moyes_we_trust kommentjére
2015. jan. 11. 9:43

Hali!

hogyan lehet vakszintekre bontani a statokat hm2.ben? köszi
sry ha már volt

Ha kicsit belegondolsz, annak nem sok értelme van.
HUD Settings/Tournament filters-nél bb-re tudod beállítani a statokat, ugyanitt a HUD filtersben pedig az asztalnál ülők létszámára.

lanciafan
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 11. 11:54

Rendszergazdaként próbáltad?

Rendszergazdaként vagyok bejelentkezve.

BT86
Válasz lanciafan kommentjére
2015. jan. 11. 13:22

Rendszergazdaként vagyok bejelentkezve.

Csinálj egy ékezet nélküli felhasználót, és rakd fel úgy. Nincs jobb ötletem akkor.
Amúgy is ajánlott, mert sok programnak van vele baja.

lanciafan
Válasz joad kommentjére
2015. jan. 11. 13:43

Semmilyen másik mappat nem enged betallozni, azt irja h "read only" es azt nem engedi

Élő ügyfélszolgálat