Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

lanciafan
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 11. 13:43

Tartok tole h masik felhasznalonal is ez lenne a helyzet.

lanciafan
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 11. 13:44

nagyon kosz egyebkent az otleteket

BT86
Válasz lanciafan kommentjére
2015. jan. 11. 16:40

Tartok tole h masik felhasznalonal is ez lenne a helyzet.

Erre nem tudom mit mondjak. Ez a 2 oka lehet, az ékezet, vagy mert nem rendszergazdaként telepítetted fel és/vagy futtattad a klienst.
Új felhasználói fiókot csinálni, és az alatt felrakni a ps-t 5 perc. Jobb klikk/rendszergazdaként indítani a programokat próbaként (ill ha kell akkor a klienst) szintén 5 perc.
Ez a read only olyankor szokott általában lenni, amikor nincs hozzáférésed a mappához.
De inkább kételkedj, mint hogy próbálkozz, vagy pontosan leírd a problémád.
"1 ideje kinlodok a handhistoryval, mert nem tudom átírni/kijelölni a folder nevet mert nem engedi kicserélni a fájlt, így nem menti a handeket se hud se semmi."
Átírni/kijelölni eleve nem engedi, be kell tallózni.
"nem engedi kicserélni a fájlt"
Ez alatt pedig fogalmam sincs mit értesz.

shompeyka1
Válasz kertitorp kommentjére
2015. jan. 11. 20:25

Elvileg HH és az elérési útak jók, archivot is látja... sőt nem is -5000 hanem -50.000 most nézem:)! A hm2 höz még nagyon nem értek, de a net winnings nél jön össze ez a rohadt nagy minusz..
Hm supportnál azt tanácsolták, hogy egyenként irjam be a rossz tourneykhez a valós adatokat!!?? you will need to manually edit the results. wtf?? Ja majd egyenként fogom bogarászni a versenyeket..
Töröljek mindent aztán ujra track még is?

BT86
Válasz shompeyka1 kommentjére
2015. jan. 11. 21:01

Elvileg HH és az elérési útak jók, archivot is látja... sőt nem is -5000 hanem -50.000 most nézem:)! A hm2 höz még nagyon nem értek, de a net winnings nél jön össze ez a rohadt nagy minusz..
Hm supportnál azt tanácsolták, hogy egyenként irjam be a rossz tourneykhez a valós adatokat!!?? you will need to manually edit the results. wtf?? Ja majd egyenként fogom bogarászni a versenyeket..
Töröljek mindent aztán ujra track még is?

Az összeg mindegy.
Amíg nem nézed meg, hogy pontosan mi a baj, addig senki sem fog tudni segíteni. Illetve akkor sem, ha nem válaszolsz a kérdésekre.
"Nem lehet, hogy olyan játékot játszol aminél valamiért nem jól kezeli a hm a nyereményeket?"
Nézd meg, hogy pl csak az adott típusú sng-nél térnek el a nyeremények? Vagy egyébként is csak 1 típust játszol? Az egyes versenyek eredményeinél nézd meg, hogy mi a hiba. Pl az 1. helyeket számolja szarul stb.
Legrosszabb esetben lehet csinálni egy új "típust", és minden session végén (vagy amikor akarod, 1 perc sincs, nem egyesével kell bogarászni) át kell arra állítani az sng-ket, hogy a megfelelő díjazással számoljon.

Mukika777
Válasz joad kommentjére
2015. jan. 13. 19:41

HM2 sokkal tökéletesebb mint a HM1

d-_-b
Válasz Mukika777 kommentjére
2015. jan. 13. 20:00

HM2 sokkal tökéletesebb mint a HM1

Én ezt pont fordítva gondolom.

shompeyka1
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 13. 21:06

Bocs, hogy nem válaszoltam a kérdésekre, csak az infókból próbáltam kibogozni a dolgot. Jól mondtad! Egyes játék tipusoknnál a buyint kezeli rosszul és az első helyeket, ezért a nagy minuszos net winnings is. Sorba rendezem és szépen beírom a megfelelő buyineket, nyereményeket és ezentúl a rosszúl kezelt sessionok végén rendbe rakom mindig.

Igazán köszi a segítséget mindenkinek!

BT86
Válasz shompeyka1 kommentjére
2015. jan. 13. 21:37

Bocs, hogy nem válaszoltam a kérdésekre, csak az infókból próbáltam kibogozni a dolgot. Jól mondtad! Egyes játék tipusoknnál a buyint kezeli rosszul és az első helyeket, ezért a nagy minuszos net winnings is. Sorba rendezem és szépen beírom a megfelelő buyineket, nyereményeket és ezentúl a rosszúl kezelt sessionok végén rendbe rakom mindig.

Igazán köszi a segítséget mindenkinek!

Nincs mit.
De létre lehet hozni egy új "tag"-et, és akkor elég utólag arra átállítanod őket.
Jobb felül manage tags, és létrehozhatsz egy olyan típust, aminél pontosak az eredmények.
Persze kijelölni az 1. helyeket, és beírni a pontos nyereményt se sokkal több idő.

shompeyka1
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 15. 17:59

Nincs mit.
De létre lehet hozni egy új "tag"-et, és akkor elég utólag arra átállítanod őket.
Jobb felül manage tags, és létrehozhatsz egy olyan típust, aminél pontosak az eredmények.
Persze kijelölni az 1. helyeket, és beírni a pontos nyereményt se sokkal több idő.

Köszi akkor úgy csinálom!

Élő ügyfélszolgálat