Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

SötétEgér
Válasz joad kommentjére
2015. jan. 15. 20:27

Sziasztok!
Hosszas tervezés után tegnap eljutottam oda, hogy kipróbáltam a zoom pokert. Kb fél óra alatt be is állítottam hogy működjön a hud, rendszergazdaként futtattam a hm honlapján leírtak szerint.
Ma délután játszottam egy kicsit, működött is minden szépen. Kb egy óra szünetet tartottam, addig bezártam a pókerklienst, a hm-t viszont nem. Most pedig nem működik a hud, órák óta küszködök, próbáltam live tracking-t, beállítottam már minden exe-t rendszergazdára, de sehogy sem akar megnyílni a hud. Tablefinder-rel megnyit olyan statokat aminek semmi köze nincs az adott leosztáshoz, nem is változik. Mit tudnék tenni, hogy végre játszhassak rendesen? :S

BT86
Válasz SötétEgér kommentjére
2015. jan. 15. 23:03

Sziasztok!
Hosszas tervezés után tegnap eljutottam oda, hogy kipróbáltam a zoom pokert. Kb fél óra alatt be is állítottam hogy működjön a hud, rendszergazdaként futtattam a hm honlapján leírtak szerint.
Ma délután játszottam egy kicsit, működött is minden szépen. Kb egy óra szünetet tartottam, addig bezártam a pókerklienst, a hm-t viszont nem. Most pedig nem működik a hud, órák óta küszködök, próbáltam live tracking-t, beállítottam már minden exe-t rendszergazdára, de sehogy sem akar megnyílni a hud. Tablefinder-rel megnyit olyan statokat aminek semmi köze nincs az adott leosztáshoz, nem is változik. Mit tudnék tenni, hogy végre játszhassak rendesen? :S

Ha szünetet tartok, van amikor az új session közben újra kell indítani a hm-et, mert valamiért már nem akarja megjeleníteni a hudot. De gondolom ezen már túl vagy.
8227-es hm van fent? Ha nem, akkor próbáld meg azzal!

SötétEgér
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 16. 0:48

Ha szünetet tartok, van amikor az új session közben újra kell indítani a hm-et, mert valamiért már nem akarja megjeleníteni a hudot. De gondolom ezen már túl vagy.
8227-es hm van fent? Ha nem, akkor próbáld meg azzal!

Köszi, így már működik :D

ouchi
Válasz SötétEgér kommentjére
2015. jan. 16. 10:51

Tegnap óta nekem sem működik Zoom-on a HUD. Biztos PS-en volt egy frissítés és az zavarhatott be.

Sziasztok!

ouchi
Válasz ouchi kommentjére
2015. jan. 17. 13:17

Hol/hogy kell beállítani,h. a HUD az ellenfél nevének mondjuk csak az első 6 betűjét mutassa?

BT86
Válasz ouchi kommentjére
2015. jan. 17. 14:00

Hol/hogy kell beállítani,h. a HUD az ellenfél nevének mondjuk csak az első 6 betűjét mutassa?

HUD Settings/Stat Appearance
A Name statnál állítsd át a Decimals-t!

ChocG
Válasz joad kommentjére
2015. jan. 17. 22:37

Rossz helyre rakja a HUD-ot a HM2, mindig más játékoshoz ami nem stimmel, és nekem kell rendezgetni manuálisan és ha átültet másik asztalhoz,csinálhatom megint (pl most 888 pokeren). Mit kell beállítani? Köszi

BT86
Válasz ChocG kommentjére
2015. jan. 17. 22:59

Rossz helyre rakja a HUD-ot a HM2, mindig más játékoshoz ami nem stimmel, és nekem kell rendezgetni manuálisan és ha átültet másik asztalhoz,csinálhatom megint (pl most 888 pokeren). Mit kell beállítani? Köszi

Site setup/Preferred seating

ChocG
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 18. 9:07

Site setup/Preferred seating

Beállítottam,a HM-et újraindítottam,de a HUD ugyanúgy rossz helyre kerül.

BT86
Válasz ChocG kommentjére
2015. jan. 18. 9:15

Beállítottam,a HM-et újraindítottam,de a HUD ugyanúgy rossz helyre kerül.

A teremben mindig 1 helyen ülsz?
Ha igen, akkor nem jót állítottál be, vagy nem jó helyre. A számozás (hogy pl 6max-on 3-as seat) néha kicsit lottós és próbálgatni kell.
Nem kell hozzá újraindítani.

Élő ügyfélszolgálat