hat exportalod a handeket home/database/export (szamltalanszor probaltam de egyszer se sikerult, egyszer bekapcsolva hagytam 1-24 oraig exportaltam 4magos gep 4giga ram, de nem fejeztem be pedig csak a sajat handjeimet exportaltam) szoval a program egy rakas sz*r. Igen ket kulon gepen tudod hasznalni 1 seriallal.
Segítségeteket kérném, csak nem tudom, hogy jó topicban teszem fel. Szóval a Win 7-em haldoklik, de nagyon. Szeretném újratenni csak nem szeretném a statokat, handeket elveszíteni, ezért le akarom menteni. Melyik mappákat kell lementenem? Csak a HM2-ből kell lementenem vagy az adott poker szoftver(ek)én belül is? Másik kérdésem az lenne, hogy a HM2 small stake-s verzióhoz elvileg 2 key-t kapok, ha online belépek akkor ami elvileg ott van másik kód azt tudom használni. Tehát ha feltelepítem a HM2-őt egy laptopon akkor beírom a másik kódot és már megy is? Ha ott is ugyanazokat a handeket akarom látni akkor a számítógépen lévő HM2-ből kell átmásolnom file-okat, könyvtárakat? Előre is köszönöm a fáradozásotokat, válaszotokat. Üdv. Balázs
Az nem járható út, hogy a poker kliensból (HandHistory mappa) kimásolom a handeket, majd újrateszem a gépet és bemásolom a handeket az új mappába és ezekután meg beimportálom őket a HM2-be???
Meg tudja csinálni, csak éppen ez a legszarabb megoldás.
database ikon
backup
Ezzel így nem csak a handek, hanem a HUD, filterek, note-ok is megmaradnak, nembeszélve arról, hogy gyorsabb.
Azért a Handhistory mappát is mentsd el, később jól jöhet, de nem létszükséglet.
Sziasztok !
HM2 liszenszet készülök beszerezni másodkézből. Előzőleg volt egy small stakes verzióm ezt, uninstalláltam és utána felraktam a legújabb release-t. Mindekzöben beléptem a HM2 oldalára a pro verzióhoz tartozó e-mail címmel és jelszóval. Rányomtam arra, hogy "Reset all profiles" hogy ha kéri a liszensz kódot, akkor fel tudjam rakni a gépemre, de nem történt semmi. Kódot sem kért install közben, azt hittem hogy a small stakes verzióhoz tartozó liszensz fájl fennt maradt a gépen és emiatt, de legnagyobb meglepetésemre pro verziós HM2 települt fel.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom leellenőrizni, hogy most akkor tényleg rendben van e minden és az a liszensz van bekötve a gépemre amit beszerezni készülök.Illetve hogyan tudom resetelni a profilt, hogy más gépeken ne lehessen használni ezt a liszenszet ?
HM2 Partypoker HUD probléma
Sziasztok!
Sajnos a HM2 HUD-ja nem működik csak cashgame játékoknál a Partypokeren. Mindent számol, de a HUD csak vár az adatokra:::(:(
Kérem segítségeteket.
Köszi
hali ! Meg sem jelenik a hud vagy valami megjelenik csak nem frissül ?
Sziasztok!
A következő a problémám. Holdem manager2-t használnék. Sikerült is telepiteni, de valami miatt nem menti a hand-ket, pedig látja az asztalt. Nem jeleniti meg a HUD-ot sem, bal felső sarokba van egy üzenet waiting hud. A PS-n használnám, be van állitva a leosztások mentése, angol a nyelv. Mit kellene még beállitanom, hogy működjön?
Sziasztok!
Sajnos a HM2 HUD-ja nem működik csak cashgame játékoknál a Partypokeren. Mindent számol, de a HUD csak vár az adatokra:::(:(
Kérem segítségeteket.
Köszi
Fast Forwardon sokszor azt veszem észre, h nem frissülnek a statok és más statját mutatja, aztán normálisan mutatja, utána pár leosztás és rossz statokat mutat, mindez a 4 asztalon váltakozva egyfolytában ... Ti találkoztatok ilyennel ?