Még nem használtad? Egy próbált mindenképp megér.
Hogy lehet megoldani hogy működjön a Hm2,ha lejárt a trial?
Úgy hogy megveszed.
Úgy, hogy beszerzel egy trial resetert :D
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, hogy az a postgreSQL elkezdett szorakozni, nem indította el miatta HM2-t, valami szerver hiba volt. Nagy nehezen megoldodott, és véletlenül arra mentem, hogy new databese. Keletkezett egy uj adatbázisom, és utána rámentem, hogy hand importing de az istenért nem teszi be a 350 000 leosztásom, akármit csinálok, pedig azota ujra is raktam a progit, meg minden. Valaki esetleg tudna segiteni? :)
Üdv
Újraraktam hm-et és nem jeleniti meg a handeket csak a 2 nappal ezelőttieket ,de a handszámot mutatja meg a reportsban is csak nincs hozzá semmi adat.Valaki ötlet?
Segítségeteket kérném, csak nem tudom, hogy jó topicban teszem fel. Szóval a Win 7-em haldoklik, de nagyon. Szeretném újratenni csak nem szeretném a statokat, handeket elveszíteni, ezért le akarom menteni. Melyik mappákat kell lementenem? Csak a HM2-ből kell lementenem vagy az adott poker szoftver(ek)én belül is? Másik kérdésem az lenne, hogy a HM2 small stake-s verzióhoz elvileg 2 key-t kapok, ha online belépek akkor ami elvileg ott van másik kód azt tudom használni. Tehát ha feltelepítem a HM2-őt egy laptopon akkor beírom a másik kódot és már megy is? Ha ott is ugyanazokat a handeket akarom látni akkor a számítógépen lévő HM2-ből kell átmásolnom file-okat, könyvtárakat? Előre is köszönöm a fáradozásotokat, válaszotokat. Üdv. Balázs
hat exportalod a handeket home/database/export (szamltalanszor probaltam de egyszer se sikerult, egyszer bekapcsolva hagytam 1-24 oraig exportaltam 4magos gep 4giga ram, de nem fejeztem be pedig csak a sajat handjeimet exportaltam) szoval a program egy rakas sz*r. Igen ket kulon gepen tudod hasznalni 1 seriallal.
Nekem az lenne kerdesem h letoltottem ezt a f*s beta update-t es a table scanner azt irja ki h nem ismerek csak 1-2 jatekost es a handek szamat sem mutassa ki, pedig az en tetemen van 2-3millio hand a jatekosokrol es ez update utan tortent bwinen. Masnal is jelentkezett a problema, esetleg valami megoldas?