Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

naggeri
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 6. 15:52

nekem omaha manager 2-m van, viszont ha MTT-t tolok (holdemet) akkor sokszor kihagy játékosokat. tehát FR asztalon mondjuk mutat 6 játékost statokkal együtt, 3hoz meg odairja hogy 0 hand, 0 adat...

Idefyt
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 7. 15:47

Tudtok valami megoldást arra, hogy versenyen, ha átültet másik asztalra, ne mutassa még kb a következő 20 körben az előző asztali hudot?
Hiába frissitem az új asztalra, mindig visszadobja a régi asztalhoz tartozó hudot.

zagato
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 7. 16:09

Microgamin Anonymous asztalokon handreplayernél valahogy elő tudom csalni hogy csak az aktuális session statokat mutassa ne az összes handet amit az asztalnál játszottunkl? Köszi

Campus
Válasz Rocco007 kommentjére
2013. márc. 9. 15:22

hat exportalod a handeket home/database/export (szamltalanszor probaltam de egyszer se sikerult, egyszer bekapcsolva hagytam 1-24 oraig exportaltam 4magos gep 4giga ram, de nem fejeztem be pedig csak a sajat handjeimet exportaltam) szoval a program egy rakas sz*r.

Akkor nálad lehet a gebasz, mert nekem kevesebb mint 10 perc alatt megcsinálta. És már simán vissza is restore-oltam.

delfingoka47
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 10. 18:50

Sziasztok!
Nekem az volna a problémám, hogy a holdem manager nem érzékeli a handeket. Rendesen felderíti a mappát ahol vannak a leosztások, de nem jelenik meg a hud, és semmilyen statisztika a programon belül. (minden angol nyelvre van állítva, más termeknél minden rendben van)
Tud valaki erre megoldást?

cursor 10
Válasz delfingoka47 kommentjére
2013. márc. 10. 19:03

Sziasztok!
Nekem az volna a problémám, hogy a holdem manager nem érzékeli a handeket. Rendesen felderíti a mappát ahol vannak a leosztások, de nem jelenik meg a hud, és semmilyen statisztika a programon belül. (minden angol nyelvre van állítva, más termeknél minden rendben van)
Tud valaki erre megoldást?

Melyik terem? A kliensben a handek mentése be van állítva? Ha igen azt a mappát add meg a hm-ben elérési útnak és jó lesz.

delfingoka47
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. márc. 10. 19:08

Pokerstars. Az is csináltam... Nem értem mi lehet a probléma. :(

cursor 10
Válasz delfingoka47 kommentjére
2013. márc. 10. 19:15

Pedig ha nincs semmilyen adat a hm-ben (remélem a jó nicket megpróbáltad kiválasztani), akkor az importnál van a gond. Lehet mégsem jól adtad meg a mappát. Ha a handeket importálj akkor hudnak is lenni kell. Kivéve a zoom.ot mert ahhoz rendszergazdaként kell indítani mindkettőt.

Riverismine23
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. márc. 13. 13:24

HM2 Stars SNG Reports

Sziasztok!

Most tértem vissza Sitngo-zni Starsra. A reports-nál elképesztő számokat ír ki a HM2. A HUD-om az jó.
A tounament summary-t, handeket importálja, legújabb verzió, admin módban indítva, új adatbázist is csináltam. Cash game-ben minden rendben.

Például net winnings 121$ EV , USD EVadjusted: 20764 (Nem chip count) . A graf meg konstansan kb 20 dollárral EV felett mutat. Mindegy, hogy nyerek-e vagy nem.
Kb játszottam 12 órát, erre duration hours: 138.

Van egy kis "kupa" a reportok alatt, ami kimutatja a winnings-et, AVG duration-t, órabért, (FORINTOT ÍR A $ HELYETT!!!), de a total duration ott is értelmezhetetlen, ami fontos lenne.
Van olyan akinek helyes számokat ír ki a HM2?
Írtam már a hivatalos HM2 fórumba is, ahogy mások is hozzám hasonlóan, több hónapja. Először hülyének néztek, aztán azt mondták, hogy kijavítják majd a következő frissítésben.

Köszi előre is ha tud valaki segíteni

aldzsi
Válasz Campus kommentjére
2013. márc. 15. 15:20

Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy pokerstarson játszom, az azonnali leosztástörténet be van állítva, ahogy kell, viszont a HM2 nem jelzi a handeket. Lehetséges, hogy a magyar nyelv miatt nem? Előre is köszönöm a segítséget!

Élő ügyfélszolgálat