nekem omaha manager 2-m van, viszont ha MTT-t tolok (holdemet) akkor sokszor kihagy játékosokat. tehát FR asztalon mondjuk mutat 6 játékost statokkal együtt, 3hoz meg odairja hogy 0 hand, 0 adat...
Tudtok valami megoldást arra, hogy versenyen, ha átültet másik asztalra, ne mutassa még kb a következő 20 körben az előző asztali hudot?
Hiába frissitem az új asztalra, mindig visszadobja a régi asztalhoz tartozó hudot.
Microgamin Anonymous asztalokon handreplayernél valahogy elő tudom csalni hogy csak az aktuális session statokat mutassa ne az összes handet amit az asztalnál játszottunkl? Köszi
hat exportalod a handeket home/database/export (szamltalanszor probaltam de egyszer se sikerult, egyszer bekapcsolva hagytam 1-24 oraig exportaltam 4magos gep 4giga ram, de nem fejeztem be pedig csak a sajat handjeimet exportaltam) szoval a program egy rakas sz*r.
Sziasztok!
Nekem az volna a problémám, hogy a holdem manager nem érzékeli a handeket. Rendesen felderíti a mappát ahol vannak a leosztások, de nem jelenik meg a hud, és semmilyen statisztika a programon belül. (minden angol nyelvre van állítva, más termeknél minden rendben van)
Tud valaki erre megoldást?
Sziasztok!
Nekem az volna a problémám, hogy a holdem manager nem érzékeli a handeket. Rendesen felderíti a mappát ahol vannak a leosztások, de nem jelenik meg a hud, és semmilyen statisztika a programon belül. (minden angol nyelvre van állítva, más termeknél minden rendben van)
Tud valaki erre megoldást?
Pokerstars. Az is csináltam... Nem értem mi lehet a probléma. :(
Pedig ha nincs semmilyen adat a hm-ben (remélem a jó nicket megpróbáltad kiválasztani), akkor az importnál van a gond. Lehet mégsem jól adtad meg a mappát. Ha a handeket importálj akkor hudnak is lenni kell. Kivéve a zoom.ot mert ahhoz rendszergazdaként kell indítani mindkettőt.
HM2 Stars SNG Reports
Sziasztok!
Most tértem vissza Sitngo-zni Starsra. A reports-nál elképesztő számokat ír ki a HM2. A HUD-om az jó.
A tounament summary-t, handeket importálja, legújabb verzió, admin módban indítva, új adatbázist is csináltam. Cash game-ben minden rendben.
Például net winnings 121$ EV , USD EVadjusted: 20764 (Nem chip count) . A graf meg konstansan kb 20 dollárral EV felett mutat. Mindegy, hogy nyerek-e vagy nem.
Kb játszottam 12 órát, erre duration hours: 138.
Van egy kis "kupa" a reportok alatt, ami kimutatja a winnings-et, AVG duration-t, órabért, (FORINTOT ÍR A $ HELYETT!!!), de a total duration ott is értelmezhetetlen, ami fontos lenne.
Van olyan akinek helyes számokat ír ki a HM2?
Írtam már a hivatalos HM2 fórumba is, ahogy mások is hozzám hasonlóan, több hónapja. Először hülyének néztek, aztán azt mondták, hogy kijavítják majd a következő frissítésben.
Köszi előre is ha tud valaki segíteni
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy pokerstarson játszom, az azonnali leosztástörténet be van állítva, ahogy kell, viszont a HM2 nem jelzi a handeket. Lehetséges, hogy a magyar nyelv miatt nem? Előre is köszönöm a segítséget!