Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Lezli90
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. máj. 16. 10:49

Sziasztok.

HM2-ben a saját statjaimat hol tudom megnézni, egy bizonyos játékra leszűrve mondjuk?

soux
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. máj. 17. 23:11

Mire gondolsz? Sztem nem jár semmivel.

Arra gondoltunk, hogy resetelés után nem fog megfelelően működni vmelyikünk számára, vagy esetleg abszolút nem fogunk tudni visszalépni, de azóta már meghúztuk ezt a lépést és minden oké. :)

Rock
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 18. 9:43

Sziasztok

Nem tudjatok esetleg, hogy hogyan lehet szurni Holdem Manager2-ben a hatralevo jatekosok szamara egy adott vakszinten? Pl Azt akarom megtudni, hogy 100/200-as vakoknal mekkora a field. Hanyan vannak meg versenyben. Szurni valahogyan az osszes tornamra ugy hogy lassam, hogy egy adott vakteten hanyan maradnak atlagosan versenyben.

Sambenez
Válasz Rock kommentjére
2013. máj. 18. 10:28

Sziasztok

Nem tudjatok esetleg, hogy hogyan lehet szurni Holdem Manager2-ben a hatralevo jatekosok szamara egy adott vakszinten? Pl Azt akarom megtudni, hogy 100/200-as vakoknal mekkora a field. Hanyan vannak meg versenyben. Szurni valahogyan az osszes tornamra ugy hogy lassam, hogy egy adott vakteten hanyan maradnak atlagosan versenyben.

Sehogyan. Ez az adat nem szerepel a HH-ban, így a HM-be sem kerülhet bele.

Tir-X
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. máj. 18. 10:32

Sziasztok! HM2 őt használok, de miután frissítettem előjött az a hiba, hogy amikor játék közben note-olok és cselekednem kell egy másik asztalon akkor elkapja a cursort a note-ról és az aktív ablak chatboxába írom hogy A6o 15 bb openpush utg. Valakinek ismerős esetleg? újabb frissítéssel megoldható?

Ez szerintem szimplán a pókerkliens beállításán múlik, hogy ne rántsa előre az aktív ablakot. Ezt meg be lehet ugye állítani, legalábbis majdnem minden kliensnél.

Rock
Válasz Sambenez kommentjére
2013. máj. 18. 11:16

Igen, igy van. Kozben en is rajottem. :) Koszi a gyors valaszt.

Campus
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 19. 8:39

Miért mutat a HM2-ben a handnél 6 órával többet, mint amennyi a valóságban van. A most lejátszott leosztásaim 14:38-al mentődnek le, pedig csak 08:38 van. Tegnap óta jelentkezik a probléma, pedig a settings/general settings/time-nál a start of the day az 00:00.

Campus
Válasz Campus kommentjére
2013. máj. 20. 5:23

Miért mutat a HM2-ben a handnél 6 órával többet, mint amennyi a valóságban van. A most lejátszott leosztásaim 14:38-al mentődnek le, pedig csak 08:38 van. Tegnap óta jelentkezik a probléma, pedig a settings/general settings/time-nál a start of the day az 00:00.

Most nézem, hogy ez a probléma csak a FTP-nél áll fenn.

sawwee
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 20. 20:17

Srácok, van itt esetleg valaki, akinek a gépén van HM2 ÉS Notecaddy Premium installálva, és $5 / 30 perc áron megengedné, hogy Teamviewerrel ránézzek a gépén a Notecaddy-re fél vagy 1 óra erejéig? (Nincs trial version a Premium verzióból, és nem tudom, hogy tudja-e a szofter azt, amire nekem kéne, ezért rá szeretnék nézni, mielőtt megveszem.)

Thx előre is!

KZ
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 23. 18:13

Hello

HM2 licenszt vennék moneybookersen ha van valakinek jó áron.

Köszi

Élő ügyfélszolgálat