Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

termin
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. máj. 8. 14:02
Roland1988HUN
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 8. 19:06

Sziasztok, Jelenleg 3 siton játszok egyszerre. A FullTilt-en nem tölti be a HUD-okat. Tegnap még működött. Tapasztal valaki hasonló problémát? Köszi.

Tosi
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 11. 21:47

Sziasztok. A napokban nekem is problémám akadt a HM2-vel. A probléma abból áll hogy már játszottam kb. 5-600 handnyit egy playerrel és elveszett minden handem róla hasonlóan van ez minden playernél. Nem állítgattam HM-ben semmit,handek megvannak a mentési mappában. Esetleg valaki járt már így illetve tudta orvosolni a problémát? Válaszotokat előre is köszönöm.

shanegery
Válasz Tosi kommentjére
2013. máj. 12. 9:24

Heló, mostanában BOSS on kezdtem el játszani és van egy olyan problémám hogy miközben játszom nem frissiti a handeket,(más hálozatban nem volt ilyen porbléma) persze trackeli, a hud az müködik rendesen. Be kell zárnom a HMet majd újra megnyitni hogy lássam a játszott handjeimet, winings grafot stb. (ugye az active session fül alatt) (és nem az a gond hogy kivan pipálva vagy nincs az automatically refresh) ha valaki tudna esetleg erre valami okosságot az jóó lenne, elöre is köszönöm

soux
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 12. 16:15

Sziasztok! :) Ezt már 1x kérdeztem, de nem jött válasz.
Mivel jár a HM account resetelése?
Azért kérdezem, mert én vagyok a secondary gép használója, és nem akarunk semmi gubancot. Vki írja le köszi! :)

soux
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 13. 21:13

Azért kérdezem, mert én vagyok a secondary gép használója, és nem akarunk semmi gubancot. Vki írja le köszi! :)

Anyone? :)

cursor 10
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 14. 6:21

Mire gondolsz? Sztem nem jár semmivel.

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 15. 8:33

Érdeklődnék, hogy érdemes e HM1-ről HM2-re váltani, ha mtt-t és mtsng-kat játszom? Nem ismerem a HM2-t, de olvastam, sok probléma volt vele, ezért szeretném tudni, hogy jól használható e tourokon jelenleg.

naggeri
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 15. 9:54

no offense de ha licenszelt HM-etek van, nem értem miért nem a HM saját supportjának, vagy a HM oldalán lévő topikokba írtok. Mivel annyi féle fajta probléma lehet ami nem is biztos hogy előfordul másnál, ezért nem sok értelmét látom itt bumpolgatni, de GL!

Riddler1988
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 15. 12:47

Sziasztok! HM2 őt használok, de miután frissítettem előjött az a hiba, hogy amikor játék közben note-olok és cselekednem kell egy másik asztalon akkor elkapja a cursort a note-ról és az aktív ablak chatboxába írom hogy A6o 15 bb openpush utg. Valakinek ismerős esetleg? újabb frissítéssel megoldható?

Élő ügyfélszolgálat