Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

elhamocska
Válasz delfingoka47 kommentjére
2013. máj. 4. 4:20

bocsánat a double post-ért, ha jár erre mod törölje ezt please :)
Webhelyminősítő

ImageÁltalános minősítés
Image

Image

Sambenez
Válasz elhamocska kommentjére
2013. máj. 4. 8:59

Sziasztok!

PS MTT: Minden egyes alkalommal, amikor új asztalhoz ültetnek nem csak az ellen statjai, sajátjaim is frissülnek, 0 handes leszek.

Esetleg tudjátok miért lehet? :S
Webhelyminősítő

ImageÁltalános minősítés
Image

Image

Csak négyet kellene visszaolvasnod.

RoqueSantaCruz
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. máj. 6. 17:36

a table scanner használata közben ezt a hibaüzenetet kaptam: A(z) TableScannerDllLoader hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük. Azóta gyakorlatilag használhatatlan a table scanner, alig ismer fel asztalokat, kb. az asztaloknak a 10-20%-át ismeri csak fel. Mit kell ilyenkor csinálni?

soux
Válasz RoqueSantaCruz kommentjére
2013. máj. 7. 1:31

Hi all!
Na most én 1 olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol látom a PS-os VPP-imet, mert én itt oldalt rákattintottam a kis fülre, ott beállítottam a New Stars VPP-t és én ezt vhogy rohadtul keveslem. Szal hol tudok reális képet kapni a VPP-imről? Vagy ez lenne az? :confused:

dyabló73
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 7. 4:54

Holdem maneger próba verziót lehet letölteni ha van egyáltalán .

cursor 10
Válasz dyabló73 kommentjére
2013. máj. 7. 6:05

Holdem maneger próba verziót lehet letölteni ha van egyáltalán .

Holdem Manager 2

termin
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 7. 21:40

Sziasztok, van egy kis problémám: az egyik gépen nem teszi ki ZOOM-on a statokat, gépet újraindítottam, HM-et frissítettem, esetleg vmi ötlet? előre is kösz!

cursor 10
Válasz termin kommentjére
2013. máj. 7. 21:45

Sziasztok, van egy kis problémám: az egyik gépen nem teszi ki ZOOM-on a statokat, gépet újraindítottam, HM-et frissítettem, esetleg vmi ötlet? előre is kösz!

Mindkettőt rendszergazdaként indítottad?

termin
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. máj. 8. 12:11

Mindkettőt rendszergazdaként indítottad?

ezt nem tudom, pontosan mit jelent, saját licenc, egy hónapja még mind2 gépen működött, és amin most nem teszi ki a statokat, ott is trackeli az adatokat, grafikonozik stb., csak a plaják stat-ablakai nem jönnek fel:(

cursor 10
Válasz termin kommentjére
2013. máj. 8. 12:40
Élő ügyfélszolgálat