bocsánat a double post-ért, ha jár erre mod törölje ezt please :)
Webhelyminősítő
Általános minősítés
Sziasztok!
PS MTT: Minden egyes alkalommal, amikor új asztalhoz ültetnek nem csak az ellen statjai, sajátjaim is frissülnek, 0 handes leszek.
Esetleg tudjátok miért lehet? :S
Webhelyminősítő
Általános minősítés
a table scanner használata közben ezt a hibaüzenetet kaptam: A(z) TableScannerDllLoader hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük. Azóta gyakorlatilag használhatatlan a table scanner, alig ismer fel asztalokat, kb. az asztaloknak a 10-20%-át ismeri csak fel. Mit kell ilyenkor csinálni?
Hi all!
Na most én 1 olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol látom a PS-os VPP-imet, mert én itt oldalt rákattintottam a kis fülre, ott beállítottam a New Stars VPP-t és én ezt vhogy rohadtul keveslem. Szal hol tudok reális képet kapni a VPP-imről? Vagy ez lenne az? :confused:
Holdem maneger próba verziót lehet letölteni ha van egyáltalán .
Sziasztok, van egy kis problémám: az egyik gépen nem teszi ki ZOOM-on a statokat, gépet újraindítottam, HM-et frissítettem, esetleg vmi ötlet? előre is kösz!
Sziasztok, van egy kis problémám: az egyik gépen nem teszi ki ZOOM-on a statokat, gépet újraindítottam, HM-et frissítettem, esetleg vmi ötlet? előre is kösz!
Mindkettőt rendszergazdaként indítottad?