Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Diabolo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 9. 8:57

ongame seating

Olyan problémám lenne hogy nem tudom beállítani, hogy a statjaimat a nevem környékén jelenítse meg. Azt hiszi a hm hogy minden asztalon ugyanott ülök. Próbáltam átállítani a seating preferences-t, de semmi. Illetve próbálkoztam littlemage 962-es hozzászólásában belinkelt útmutatóval is de nem jöttem rá a megoldásra.

Más: HM-mel observerként lehet hh-kat szedni ongame-ról vagy kizárólag handgrabberrel? Ha esetleg igen hogy?

vinczesz
2008. nov. 9. 10:15

A rep. fülön nálam is lehetett, a session eddig se, s a mostani 1.06.04beta20-asnal se.

vincsesz egy varazslo, sajat fejlesztes :D :D

Nem vagyok varázsló, ahogy vincsesz sem.:)

Csak nem tudok olvasni. Én a Reports fület használtam és erről is beszéltem, ott van a zöld + jel. Mindig szűrök, hogy csak az adott session adatai legyenek benne. A Sessions-t majd megnézem. De ha mindnyájan azt mondjátok, hogy nem lehet, akkor biztos úgy is van.;)

Littlemage
Válasz Diabolo kommentjére
2008. nov. 9. 10:34

hogy érted, hogy a neved környékén? körös körül? vagy a neved mellett? sh-t vagy fr-t játszol?

ongamen ugy sh-n is fr-szerű asztal van

Littlemage
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 9. 10:36

Nem vagyok varázsló, ahogy vincsesz sem.:)

Vazz, ezt már nem tudom kimagyarazni :)))) Nem tudom miért ez, pedig volt 1-2 ilyen vezeteknevu ismerősom is :)

ashnur
2008. nov. 9. 12:00

De ha mindnyájan azt mondjátok, hogy nem lehet, akkor biztos úgy is van.;)

Tényleg nem lehet, de bazz, az a tab nem is erre van. Ha érdekel valami részletesebben egy adott sessionről akkor jobbklik, Update all filters bla..bla és reportsban be lesz állítva az időpont arra az intervallumra amíg az a session folyt. Tehát kvázi azt látod amit ott. Onnan már gondolom csak elboldogul mindenki :)

vinczesz
2008. nov. 9. 12:12

Vazz, ezt már nem tudom kimagyarazni :)))) Nem tudom miért ez, pedig volt 1-2 ilyen vezeteknevu ismerősom is :)

Sokan írják hibásan, ezért általában nem is szoktam szólni az első 10 alkalomig.;)

Diabolo
2008. nov. 9. 12:14

hogy érted, hogy a neved környékén? körös körül? vagy a neved mellett? sh-t vagy fr-t játszol?

ongamen ugy sh-n is fr-szerű asztal van

Bocs, tényleg hülyén fogalmaztam. Szóval az a lényeg hogy vagy a nevem alatt vagy felett legyen. Mozgatni tudom, nem azzal van a baj. Hanem hogy úgy veszi hogy minden aszalnál ott ülök ahová az elsőnél sikerült leülni. Pl ha leülök a bal alsó sarokba akkor minden asztalnál a bal alsó játékos alá rakja a statjaimat. Ha az egyik asztalon elmozdítom természetesen viszi az összesen.
Különben FR-t játszom.

vinczesz
Válasz ashnur kommentjére
2008. nov. 9. 12:15

Tényleg nem lehet, de bazz, az a tab nem is erre van. Ha érdekel valami részletesebben egy adott sessionről akkor jobbklik, Update all filters bla..bla és reportsban be lesz állítva az időpont arra az intervallumra amíg az a session folyt. Tehát kvázi azt látod amit ott. Onnan már gondolom csak elboldogul mindenki :)

Én a kezdetektől ezt használom. Talán ez a fül volt, ami elsőre is jobban tetszett, mint a PT2. Ezért is nem értettem, hogy mi V.Peti gondja. De már megnéztem és ott valóban nem lehet változtatni.

ashnur
Válasz Diabolo kommentjére
2008. nov. 9. 12:40

Bocs, tényleg hülyén fogalmaztam. Szóval az a lényeg hogy vagy a nevem alatt vagy felett legyen. Mozgatni tudom, nem azzal van a baj. Hanem hogy úgy veszi hogy minden aszalnál ott ülök ahová az elsőnél sikerült leülni. Pl ha leülök a bal alsó sarokba akkor minden asztalnál a bal alsó játékos alá rakja a statjaimat. Ha az egyik asztalon elmozdítom természetesen viszi az összesen.
Különben FR-t játszom.

Én eleve úgy szeretem ha mindenhol ugyanott ülök, ha olyan teremben játszol ahol ezt nem lehet beállítani akkor:

HM menü Options, HUD Options , Fix my stats position legyen kikapcsolva. :)

ashnur
2008. nov. 9. 12:41

De már megnéztem és ott valóban nem lehet változtatni.

Fölösleges is lenne mindenhol ugyanaz... Teljesen jól kezelhető ez az állapot, nekem bejön :)

Élő ügyfélszolgálat