Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

pborisz
Válasz ashnur kommentjére
2008. nov. 9. 20:05

Én eleve úgy szeretem ha mindenhol ugyanott ülök, ha olyan teremben játszol ahol ezt nem lehet beállítani akkor:

HM menü Options, HUD Options , Player Preferences, Fix my stats position legyen kikapcsolva. :)

Csak a pontosság kedvéért ;) Én két teremben játszok felváltva és az egyikben fix helyen ülök, a másikban nem. Így mindig kapcsolgatnom kell.

titcar: köszi a segítséget!

ashnur
Válasz pborisz kommentjére
2008. nov. 9. 21:08

jogos, kimaradt :(

freddyK
2008. nov. 10. 20:26

Most vásároltam be Holdem Manager-ből és 8-10 asztalnál eléggé akadok
2giga rammal, jo procival es vidkartyaval. Ez orvosolhato valahogy ?

ashnur
Válasz freddyK kommentjére
2008. nov. 10. 20:37

Most vásároltam be Holdem Manager-ből és 8-10 asztalnál eléggé akadok
2giga rammal, jo procival es vidkartyaval. Ez orvosolhato valahogy ?

milyen terem, milyen oprendszer, mit futtatsz még, kevesebb asztalnál is akad vagy csak 8 fölött? swappol-e a vinyó vagy sem?

nando42
2008. nov. 10. 20:42

Esetleg, aki Bosson nyomja, s volt ideje próbálgatni a legújabb bétákat: lehet már normálisan konfigurálni a HM-et kis asztalokon?

freddyK
2008. nov. 10. 20:58

milyen terem, milyen oprendszer, mit futtatsz még, kevesebb asztalnál is akad vagy csak 8 fölött? swappol-e a vinyó vagy sem?

1. fulltilt
2. mas semmit
3. kevesnel is elég lassu , 8-nal kezd elviselhetetlen lenni
4. ezt nem neztem meg

freddyK
2008. nov. 10. 22:11

Ha valaki hasonló problémával küzd , keresse meg az FAQ-t , jelölje ki
az összes topikot keresésre majd keressen a LAG szóra . A 3. v 4. találat
ír egy két tippet , én a hud options ->player ill. a table preferencenél
az opacity nevu akármit teljesen levettem, és ez megoldotta a problémát.

V.Peti
2008. nov. 10. 22:38

fura dologra lettem figyelmes.

a mai kétórás sessionben 9 asztalon játszottam FR-et. durván 45-60 hand/óra szokott lenni. most pedig a HM szerint 550-et játszottam. sehogy sem értem. szokott nektek is kihagyni néha? mi lehet az oka?

medgypeti
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 10. 23:48

fura dologra lettem figyelmes.

a mai kétórás sessionben 9 asztalon játszottam FR-et. durván 45-60 hand/óra szokott lenni. most pedig a HM szerint 550-et játszottam. sehogy sem értem. szokott nektek is kihagyni néha? mi lehet az oka?

Nekem előfordult a napokban, hogy kihagyott néhány handet.Az ongames topicba írtam róla, de nem kaptam rá választ.

vinczesz
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 11. 0:16

Nekem előfordult a napokban, hogy kihagyott néhány handet.Az ongames topicba írtam róla, de nem kaptam rá választ.

Próbáld a HM fórumon megnézni, ha nincs ilyesmi téma, akkor megkérdezni! Nekem eddig mindig segítettek.

Élő ügyfélszolgálat