Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

titcar
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 11. 0:29

be van állítva, hogy az everest amiket kreál HH-kat azokat, ha beolvassa átrakja valahova, de nem találom, hoyg hova. valakinek ötlet, hoyg hogy nézzem meg? a vinyó kicsit nagy ahhoz, hogy feltúrjam érte, a megszokott mappájában nincs, az eredeti helyéről viszont átrakja valahova... az autoimport beálíltásokat meg persze nem lehet szerkeszteni... :S

nah megtaláltam, de nem votl eccerű.

tökjó, hogy olyan überintelligens lett ez a hm, hogy olyan hh-kat is archivált meg beolvasott amire meg se kértem és be se volt állítva. bűr valami üzenet feljött erről valamelyik nap, de nem foglalkoztam vele :DDD

csel-s
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 11. 14:44

boss

az volna a kérdésem h h kell a hudot belőni?
adatbázis rész megy HH converterrel betettem a handeket megvan minden stat
de table maagernél ezt írja ki

Image

csel-s
Válasz csel-s kommentjére
2008. nov. 11. 14:49

re

itt egy másik kép hátha segíthet
Image

hozzáteszem caken sem müxik a hud
kipróbáltam h hátha a magyar soft a hiba de nem -
kicseréltem angolra akkor is szar

charg25
Válasz csel-s kommentjére
2008. nov. 13. 9:46

Hali!

Olyan fv.-t keresek ami megmondja hogy mennyit nyerek az adott hand-el ha nem mákolnak le.
Szal ha minden 50% feletti all-in equity-s allin-em nyerném, és minden 50% alattit buknám. (magyarul, ha nem mákolnék, és nem mákolnának..)
Van ilyen a HM-ben?

Az is érdekelne hogy a SD nélküli bukott handjeim miatti veszteség mennyire sok vagy kevés. Erre ad vmelyik stat vmiféle iránymutatást?

Szasszer
Válasz charg25 kommentjére
2008. nov. 13. 11:07

Az asztalon megjelenik AA 22 33 44 55 ...TT valamint AAAAA lapok ezek mire vannak? hogyan lehet eltüntetni, mozgatása az megvan...

thx

Littlemage
Válasz Szasszer kommentjére
2008. nov. 13. 12:04

Az asztalon megjelenik AA 22 33 44 55 ...TT valamint AAAAA lapok ezek mire vannak? hogyan lehet eltüntetni, mozgatása az megvan...

thx

az azert van, hogy oda jelézi ki az elozo handeket es a boardot.

vinczesz
Válasz Szasszer kommentjére
2008. nov. 13. 12:14

Most nincs előttem a HM, de a Table Preferences között van valahol egy checkbox, amivel ki/be lehet ezt kapcsolni. Csak beállítás időre kell ezt használni. Amikor ott vannak, szépen be tudod mozgatni, hol akarod látni a muckolt kártyákat. Ha ezzel megvagy, kiveszed a pipát és nem fog zavarni.

Littlemage
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 13. 12:20

Most nincs előttem a HM, de a Table Preferences között van valahol egy checkbox, amivel ki/be lehet ezt kapcsolni. Csak beállítás időre kell ezt használni. Amikor ott vannak, szépen be tudod mozgatni, hol akarod látni a muckolt kártyákat. Ha ezzel megvagy, kiveszed a pipát és nem fog zavarni.

ez egy kicsit pontosabb megfogalmazas :))) en még gőzöltem ezerrel :DDD

Sobi
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 14. 15:23

Egy olyan kérdéesem lenne, hogy hol lehet beállítani a HUD-ot ugy ha takarásba vannak az asztalok akkor a két asztal HUDja ne logjon egybe.

V.Peti
Válasz Sobi kommentjére
2008. nov. 14. 19:27

hol tudom beállítani, hogy a statok ne együtt mozogjanak, hanem külön-külön tudjam húzogatni őket?

Élő ügyfélszolgálat