Nevekre tudok úgy keresni, hogy beírom egy mezőbe és kiadja ha megtalálta?
(Elég láma kérdés, mert a PT2-be ez nagyon egyszerű volt. Viszont itt én sehol nem találom)
reportsmál/sessionnél/handsnél player change fülnél van ilyen.
hol tudom beállítani, hogy a statok ne együtt mozogjanak, hanem külön-külön tudjam húzogatni őket?
Köszi a segítséget:)
Hud gond
Sziasztok!
Még mondog nincs meg a problémám okozoja. Az egyik hogy a takart asztalokra felrakom a HUD-ot akkor az aktív asztalon is látszik a takart asztal HUD-ja. A másik ha megnyitom mind a 4 asztal hudját akkor a monitorom elkezd szinárnyalatokat váltogatni.
Itt egy kép:
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Látszik, hogy a jobb also asztal also fele világossabb és igy változik ahogy huzom az egeret.
Plusz az én statjaim nem látszanak
Találkozott vki ilyen problémával
Senkinek sincs még elképzelése sem?????
Üdv
saját stat:
hud options/player pref : disable hero in hud kikapcsolása
"az aktív asztalon is látszik a takart asztal HUD-ja" :
kint van az 1.06.04-es béta (vagy valami efféle) először azt töltsd le, korábban kijött egy update a hudra, miután azt letöltöttem nekem is volt valami hasonló problémám szvsz az update elég lesz, egyébként:
hud options/table pref. : force on top kikapcs
a kezdet nehézségei
Sikerült korábban kijátszanom a Holdem Managert, most telepíteném. A regisztráción és az aktiváláson túl vagyok, jelenleg a PostgreSQL-t installálnám. Kapcsolódnék, de nem megy. Mi lehet a hiba? Please, help, mert mindjárt megőrülök.
Kösz.
Sikerült korábban kijátszanom a Holdem Managert, most telepíteném. A regisztráción és az aktiváláson túl vagyok, jelenleg a PostgreSQL-t installálnám. Kapcsolódnék, de nem megy. Mi lehet a hiba? Please, help, mert mindjárt megőrülök.
Kösz.
HM - PostgreSQL
Ez azt jelenti, hogy amikor kapcsolódnék, és rákérdez, hogy el akarom-e kezdeni a szolgáltatást (Would you like to have Holdem Manager attempt to start the service?), akkor azt írom, hogy No?