Sziasztok
Megvettem a Hm Small Stakes Editiont, de mikor próbálom megnyitni postgres telepítőjét azt írja ki hogy a telepítőcsomagot nem lehet megnyitni, és hogy ellenőrizzem hogy a csomag érvényes windows installer-e. Valaki tudja a megoldást?
szerk:azóta egy másik telepítővel sikerült feltenni, de nem akar elindulni így sem.
ezt írja ki: hiba:1069: a szolgáltatás bejelentkezési hiba miatt nem indult el.
Ja és kezdő vagyok ezér bénázok ennyit:)
Szerk2:Na azóta valahogy el tudtam indítani, szóval a próbléma szerencsére megoldódott:)
Bosson szeretném használni, auto import működik, viszont a hudot nem rakja ki. Windows-os hibaüzenettel ál le, miszerint a hmhud.exe hibát észlelt, hibajelentés küldése stb. Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Sziasztok, eddig pt3 at használtam,most próbálok áttérni Hmre. Az eddig lejátszott handeket hogyan tudom beimportálni pt3 adatbázisából hmébe? a súgóban leírt módszer nem működött:S
Hi
Azt szeretném kérdezni, h.a frissen szervált HM, amit 2 gépen használok, tudja e valahogy közös adatbázisba gyyűjteni a HH-kat, nem pedig külön külön?
Thx előre is....
sziasztok!
holdem managerrel kapcsolatos kérdésem lenne,sikerult beszerezni a hem-et,ftp-re siman be lett allitva,ott mukodik is...
mivel ps-en is jatszok,gondoltam belövöm oda is,mégiscsak jobb tobb info tudataban játszani...
a table manager fel is ismeri azokat az asztalokat ahova beulok,de a hud mégsem jelenik meg rajtuk...a configure auto import fülön be van álliva a ps hh mappája is....
esetleg még be kell állitanom valami mást is???
elöre is köszi
nekem is hasonló a problémám, hh-k angol nyelven vannak lementve, hmbe megadom a mappát, start auto import, majd végig import errort ír, a hud meg csak felismeri az asztalt de nem jelen meg semmi
valakinek van ötlete?
Hoppá. Pont ugyanez a problem. Poker Stars mellett HUD exét elindítva felismeri az asztalokat, de nem jelenik meg semmilyen adat. Sikerült elérnem, hogy végre importálja is a handeket, tehát akár már ki is szűrhetne belőlük valamit. :) Ja, és a hud kipipálva, vagyis hogy megjelenítse.
De nem jelenít meg.
letölthető a végleges 1.08 verzió